tiistai 20. syyskuuta 2016

Suomi - TNA pelistä...

Taas, kaikkea outoa ja harvinaista. Mahtavaa !
Erikoista oli esim SE, että KUUUIINKA vitun monta kertaa sitä voikaan kiekko olla / käydä ihan. tasan. täsmälleen. maaliviivan päällä, menemättä kuitenkaan lopultakaan sisään !!? Sellaista ei juurikaan ikinä lätkässä näe, mutta nyt siinä ei muuta näkynytkään !


Tuomarikamera !

Tuomarin puheitakin ! Kiehtovaa kuulla. Eli tuollaista ne siellä siis puhelevat. Pridi khuul.

Aivan vitun mahtavaa. VIHDOIN jotain minuntyylistäni INNOVAATIOTA tuohonkn vitun muinaiseen ja kaavoihinsakangistuneeseen puisevaan lajiin. MINULLA olisi vielä paaaaaaljon paljon lisämausteita lätkään, jotka tekisivät siitä Gallen-Kallelan tasoisen taiteellista ja khuulia. Mutten minä niitä teille anna ! Enkä takuulla täällä blogissa. Eli siis...en missään, ikinä. NeKIN jää vain toteutumatta.
Nauttikaa siitä mitä teillä on, siinä purtilossanne.Hylättyjä maaleja enemmän kuin hyväksyttyjä.
Kaikki näyttävät puhuvan YHDESTÄ hylätystä maalista vaikka niitä oli melko selkeästi 2 !! Kuinka vaikeaa TUOKIN on erottaa ja ymmärtää !?

Se ensimmäinen tapaus oli se kun kiekko keikkui siinä juuri ja juuri maaliviivalla josta muistaakseni Pokka sen kävi huiskaisemassa pois, ja toinen oli se kun Rinne työnnettiin sinne maaliin ite, kiekon kera.
KAKSI !! 2. EI YKSI, van KAKSI. Lähestulkoon yhden VASTAKOHTA !
K A K S I !!   KAKSI maalia hylättiin, kaksi.
Ei yksi, mutta  K    A    K     S    I.


2.


Ymmärsittekö nyt ?! .....koska en voi tietää, jatketaan vain...

--------------------------------------------------------------------------

Itse PELI oli ALUKSI ihan TÄÄÄÄYYYSIN, ja suvereenisti, suomen puisevien junttien "osaavissa käsissä" ja sitten ................se lipsahti niiden anglonulkkien nuoriin ja luiseviin käsiin. Ja pysyikin siellä, melko vitun visusti, koko loppupelin.

Se oli melko vitun kamalaa katsottavaa. Kuinka Suomi oikein luuuuuiiiiisuuuuiii, eikä niin hitaastikkaan, lähelle sitä samaa vanhaa tuttua ja totuttua kaavaa missä Finuiitteja on pitkinpoikin pitkin kaukalon seiniä ja nurkkia ja laitoja, sillävälin kun anglot käy hassutteleen siinä MAALILLA ja runkkaamassa väkisin kiekon sisään.

Suomlantilaiset lannanluojat oli siellä taas epätoivoisina polvillaan ja liukastelivat ja törmäilivät toisiinsa kuin jotkin vitun flipperikuulat......säälittävää ! Kertakaikkiaan; absoluuttisen aneeminen ja säälittävä esitys !

HÄVETKÄÄ !!


PERKELE.

Olette kaikki haukut ansainneet. Vitun muulit. Te petitte TAAS !

Ja mitä vittua Rinne ??! Mikä imuri siitä tuli yht´äkkiä ? Yhdessä yössä !? Vittu siitä ollu juuri MITÄÄN hyötyä, mitä ei olisi ollut silkasta sokeasta moukan tuurista tyhjän verkon kanssa !

Missä on esim se vitun Rask !?!? Pistäkää ny perkle edes SE sinne sitten jo ! Ja vähän äkkiä ! Ehtii ainakin pelata yhden pelin ennekuin lantamiehet lähetetään kotiinpäin.

Muistatteko muuten silloin viime ÄmmäMkisoissa kun Kanadalaiset totesi ettei se MM-lätkä merkitse heille juuri mitään, että TÄMÄ Wöölkap on Kanadalaisten näkökulmasta se TODELLINEN MM ?! Se ainoa OIKEA näytönpaikka ?!?!
No...tässä näitte. Siinä se on. 21-0 ! Tai no 21-1 jos nyt tuo Filppulan maali noteerataan, joka oli kyllä HIENO mutta pari erää liian myöhään.Vittu.....VITTU.Emmätiä.......Sissus Saatan, vittu mikä jyräys ! Vittu miten litteiksi sitä voitiin "Leijonat" jyrätä ja lytätä !?
Ne on nyt enää leijonan kiiltokuvia, jos sitäkään. Jotka vaivaisina mankuvat siinä poikittain, 2-ulotteisina.
Haistakaa vitun läkslasterit vittu !


Hey; Fuck You !!


Vielä pitää sanoa SE, että sen Tiim North-Amerikan ne PAIDAT ja grafiikat oli melko khuul !! Jotain uutta ja verevää ja nuorekasta, mustaa ja neonvärejä ! Eikä aina näitä pelkkiä vitun päävärejä.
Diggasin.
Leijonatkin oli ihan jeees, melko tylsät mutta silti ihan .....siistit, kledjut. (Joilla ON muuten, vitun lantapää finuiitti, väliä !)

Ja sitä minä en voi olla ihmettelemättä että; MIKÄ !! ?!?! MIIIIIKÄ perkele siinä on, ettei täältä löydy sitä samaa "lahjakkuutta" mitä nyt jääkiekkomailan pyörittelyyn tarvitaan, mitä löytyy konteittain tuolta suuremmasta maailmasta !?? Ai miin, mikä VITTU se sellainen "taito" NO, ja MIKSI sitä ei OLE tääällä tai osata hyödyntää tai treenata ?!?!
MIKÄ juttu tää on !?!

Ja MIKÄ VITTU ON SE SAATANAN "MEIDÄN PELI" ?!?! se "oma peli" ?!? 
Siihen keskittymällä te pyöritte piruetteja, POLVILLANNE; ympäri jäätä, kun Kanukit JUOKSEE pitkin kaukaloa läimien maaleja sen kun kehtaavat !

Kaikki nuo saatanan samat vanhat naamat, nuo vitun puisevat vanhat puupäiset jäärät, jankkaa AINA siitä vitun "keskitytään MEIDÄN PELIIN..ja jäkäjäkäjäkä.." nigga; mikä vittu se ON ?!?

Se on KAI; luistellaan puutuneina ja nuutuneina, kuin nukuksissa ja uneliaat väsytetyt zombiet, tuolla pitkin jäätä, laiskasti roiskien epätarkkoja syöttöjä joooohonkin sit ...sinne, vähän sinneppäin missä jooooku eeeehkä on ja näi...ja epätoivoisia roiskaisuja sinne vihollispäätyyn ja eritoten, tämä on tärkiää! keskittykäähän! sinne nurkkiin ja laitoihin ja kulmiin ! Siellä se potentia on ! Sieltä se menestys löytyy ! Niistä vitun nurkista ja laidoista ja kulmista. Ajautukaa siis AINA sinne.
Ja myöskin ! älkää olko suotta nälkäisiä ja HALUTKO mitään, vaan tyyyyytykää ihan tyynesti vain, ja pakittakaa ja antakaa ALOITE aina viholliselle ja mieluiten myös PELÄTKÄÄ vihollista ja uskokaa että sillä on taikavoimia, kuten Poliitikoilla ja Papeilla ja Neekereillä ja Naisilla ja Ryssillä ja Kytillä ! Jättäkää siis ALOITE, millä ei ole muutenkaan mitään välii, niille toisille, ja keskittykää vain tiiviinä "Viisikkona" muuttelemaan suuntaanne eli kuten hienosti sanotaan "Suunnanmuutoksiin" ja näi.... kuten gallimukset Jurassic Parkissa.
Näyttäkää myöskin AINA siltä, kamerassa ja näi, siellä vaihtoaitiossa, että ikäänkuin vain säästelisitte parhaimpia voimianne ja sitä TODELLISTA tasoanne ja potentiaalianne, jotain myöhempää ja arvoisampaa varten, ja olkaaniinkuin etä ..et "hetkenä minä hyvänsä mulkut! hetkenä minä hyvänsä!" mä läväytän esiin mun TODELLISEN, luoteeni ja potentiaalini ja JYRÄÄN noi nynnyt viholliset!...hähä...hää..thääts rait, parei pelätä ! vittu ..olkoon onnellisia etten ole VIELÄ ottanut tätä tosissaan ja täysillä...koska...shiiiit.....koska SITTEN...... PERKELE !
Ja mahdollisimman paljon pelikatkoja ja muutamia jäähyjäkin kiitos.

Ja vielä; mimuskaa AINA ne IHAN samat lätinät niissä telkan haastatteluissa ja olkaa mieluusti melko-vitun-murjottavina ja töksähtelevän törkeinä niille VITUN haastattelijoille, perkeleen nenäkkäät tunkeilijat ! Vitun myyrät ja muulit perkele ! ...ttssshhh....vittu...tulevat tunkevat, sovitusti!..siihen...hakemaan jotain vitun haastattelua ja tälläin...wuuuuaaaaa... !
MU-LU-KUT.Aaaah, the good old Finnish Hockey experience !
NOHOHOOIIIIN sitä pitää ! Samojedini ! Nohohooiiiin. Theer ju gou.
Sitten vielä valmentajaksi joku vitun pallinaamainen nuori, Gigantin myyjän näköinen, nuori, liian(!) nuori, mulkku - koska se kireä ja tiukkapipoinen vitun kierosilmäinen juntti ei ole enää saatavilla, eikä sammakkokaan, niin á-vot !

*

Se kaukalo, paitsi että on ihan NAURETTAVAN pieni, niin oli melko sekaisen joskin ihan hienon näköinen visuaalisesti. Melko ÄsÄmliigamaisen sekainen, mutta siis tiiviimpi eli sekaisempikin melkein.

Ja eikös suomalaiset ole aina olevinaan niiiiiiiiiiiin vitun hyviä ja nopeita luistelemaan ETTÄ !? Joten eikö teidän tulisi ihan DOMINOIDA noin ratkiriemukkaan naurettavan pienessä vitun yksiönkokoisessa karsinassa ?!


Emmätiä... mitä sinne edes menette jos ette oikeasti HALUA sitä voittaa. Vaan kaartelette ja nojailette kuin jokin vitun känninen maalaistollo sielä, pitkin laitaa ?


Tulkaa nyt helvetin hölmöt sitten edes pois sieltä ! Takaisin vaan, älkääkä siellä naurattako koko vitun maailmaa. 

Kiitti.


P.s  Pleikalle oli kai nyt se uusin änäri? 17. Tsiigatkaa sitä mieluummin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti