sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Jimi Marttyyri - Uskossaan (ja kamoissaan) Vahva

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091722332205_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091722330783_uu.shtml

Siinä on nyt valjastettu pojan KUOLEMA, tyypilliseen Vasuri-Kollektivisti-ValtioOnKaikkiKaikessa, ääliö-"ajattelu" tapaan, Ideologiaan sopivan tavoitteen saavuttamiseksi.
Todella todella alhaista, kaikin puolin.

Ja mitä tuosta olen lukenut, mm MV-Lehdestä ja iltsikoista, näyttäisi siltä että kyseessä on jokin ääliövasuri / narkkari tyyppinen HAMPUUSI, joka on mennyt rähisemään ihan ITSE, tyypillistä Vasemmistolle, ja SYLKEMÄÄNKIN siihen päälle, näitä "Meidän Joukkoja" ja joku on sitten jotenkin...saanut hänet päätymään kadunpintaan jne.
Sitten hän on käväissyt kai jossain lekurissa ja lähtenyt haneen ja ollut menemättä takaisin ja vakuutellut että "jees jees, ihan kunnossa tässä ollaan! haistakaa nyt paska vaan ja näi...joujoujoujou määän..."  ja ...kuollut.

SIINÄ kaikki.


Häntä EI LYÖTY tai POTKITTU tai hakattu kuoliaaksi, in situ, paikanpäällä, vaan hän menehtyi hiljaksiin, omia aikojaan.

Ja TÄSTÄ on nyt nostettu, ihan ennakoidulla tavalla, HIRVEE METELI pitkin mediaa ja SoMea ja mitä lie muuta.

Tälle löytyy kyllä surijoita ja mitä vain älähtäviä ääliöitä, joilla ei ole edes koiran järjenjuoksua, kommentoimaan ettei "heidän suomeensa mahdu viha.." yms vajaamielisen sölkötystä, mutta !!
MUTTA ! Jos neekerit ja ählämit ja mustaloiset yms, hakkailee ja ryöstelee ja pahoinpitelee ja raiskailee jne, meitä lokaaleja, niin ....MISSÄ olette te VITUN läskipäät surijat silloin !?
HÄH ?!


MISSÄ !?!?!?


Miiiiissä on ne vitun saatanan krokotiilinkyynelehtijät ja krokotiilintasolla muutenkin elelevät, iljetykset SILLOIN, kun kyse EI OLE jostain VITUN narkkari-vasurihampuusista TAI neekeristä.
Missä te mahdatte olla !?...ja osaatteko selittää itsenne ?!... ilman kognitiivista disonanssia ?
Miksi mouruatte kun tällaista käy, mutta ETTE silloin jos se käy jollekkin josta ette tykkää.

Eix teijän pitänyt olla jotain Yleis-inhimillisiä ja Humaaneja ja Maailmankansalaisia ja KAIKKIEN rakastajia ja Suvaitsevia ja näin päin pois ?!...


" - Hän oli kansainvälinen, rauhaa rakastava(?!) nuori mies. Hän hyväksyi Suomeen kaikenmaalaiset ihmiset. "


Anteeksi, mutta: MITÄ VITTUA tuo liittyy tähän itse asiaan !?!? Eli että POIKASI ON KUOLLUT ?!?!?
Vitun idiootti Kommunistimuulinpaska !

" - Luin Jimin isän kirjoittaman Facebook-päivityksen ja rupesin tärisemään, toteaa paikalle saapunut Hanna Ruax. "


TärinäHanna tärisee. Mutta jooouu, luultavasti epilepsiaa tai jokin muu hermojarappeuttava sairaus. Käy tsiigauttaan ettet yht´äkkiä putoa kuoliaaksi kuten esimerkkitapauksen "Jimi".

Yksinkertaiset "ihmiset" kai tärisee usein.... en ole täysin varma, mutta vahvasti luulen näin. Se johtuu kai siitä etteivät he ole oppineet koskaan KONTROLLOIMAAN TUNTEITAAN ja valvomaan itse OMAA KÄYTÖSTÄÄN, kuten esim MINÄ olen oppinut. Vaan ne vain vuodattaa kaiken avoimesti ja "paljaana" kuten nykyään sanotaan, vailla häpeää vailla mitään, kuin koira paljaine kasseineen ja alastomine perseineen ja SELKEÄSTI näkyvine persereikineen. Nämä on sitä samaa sarjaa; jaa siis ninq ...MITÄ on häpeä ja ...tollanen ?

Tuo on se taso muuten mihin "Poliittinen Vasemmisto" ja muukin "Politiikka", tähtää. Tuo on meidän tulevaisuus jos he saavat "päättää". Kaikki pyörivät alastomina tai vakavaraisemmat perunasäkeissä, ja ulisevat maassa / hiekassa, nälkäänsä ja kylmyyttä ja ollen se ongelma. Koska se EI OLE esim kytät ja lainluojat ja poliitikot ja muut sellaiset, jotka se ON, muttei ne o....tai näin.... SINÄ olet aina, AINA, se ongelma.

Jollette satu käsittämään, niin; tämä "Yhteiskunta" juttu ja KULTTUURI, koostuu ihmisapinoista ja niiden MIELENTILASTA yms. Ja JOS kaikki on aina "paljaana" ja avoimia kaikin tavoin, EI "Suomi" ole enää Suomi vaan jokin kurja ja alhainen Afrikan mutaläjä. Missä pyörii tyhmiä neekereitä edestakaisin ja joita hallitsee rautaisella otteella jokin typerä vitun karvalakkinen hullu.
SIINÄ on "Vasemmiston Visio" !

Kyyhötetään kaikki köyhänä mudassa ja totellaan kaikkivoivaa valtiohallitus-kyhäelmää ja kyttiä ! Paitsi Meillä on vähän enemmän kaikkee kun teillä.

Siinä on teille ilmainen slougani.*

Ja; miksi tuo tyyppi oli mennyt tuonne AUKOON PÄÄTÄÄN, jollekkin muulle joka "osoitti mieltään" jotakin HALLITUKSEN ja VALTION ja LAINSÄÄTÄJIEN ja KYTTIEN ja muiden kusipää-kiusaajien aikaansaamaa vastaan !?!?!?!

Jos olisi pysynyt kotonaan tai siellä sillan alla missä majaili, olisi vielä luultavasti elossa. Tai kuollut siltikin tuohon yliannostukseen, en tiedä.


Mutta ehkäpä tämä kertoo Vasemmiston ja Median ja muiden persläpien EPÄTOIVOSTA, enemmän kuin mistään muusta. Että yrittävät nyt piiskata henkiin tuollaisen nuhjuisen vaatemytyn / narkkarin, olemaan joku vitun "Rasismin™-Vastainen™" Uskonsoturi. Joka vihdoin, VIIIIIHDOIIIINN(!!) voittaa kaikki esteet ja meidän pienipäisten RasististenNiljakkeiden iljettävän tunteettomuuden ja tyhmyyden ja vastaanharaavan jästipäisyyden, jotta Työläisten Paratiisi voisi VIIIIIHDOIN laskeutua maanpäälle ! Haileselassie !
Ja että Auringosta päreisinoleva Eliitti, Neuvosto etten sanoisi, jossa on mm Junger - voisi vihdoin alkaa tehdä Järkeviä ja Valaistuneita päätöksiä, Meidän Kaikkien puolesta. Koska kuten hyvin tiedetään, olemme me niiiiin tyhmiä että hädintuskin osaamme istuakaan muuten kuin alasti kyykkien lattialla, sormet tahmean ruskeassa, likaisessa haisevassa perseessämme ja syljeskellä jo ajatuksellekkin Neekeristä.

Me tarvitaan hei, Me Kaikki, hoitotätejä ja poliisisetiä hoitaan meitä, ja pitään kaikki tää... Kaikki Tää, ninku kunnossa ja näi. Ja ettei Kaikki Tää vaihdu Anarkiaksi ja Kaaokseksi ja sen sellaiseksi.

Mä näänkin se nyt ! Hei. Sori etten ole ollut myötäinen aiemmin ja heti !
Jo vain ma tottelemme !P.s Minun suamessasi ON tilaa vihalle. Laakeaa tilaa. Lähes loppumatonta. Mutta enimmäkseen MINUN OMALLENI, joka poikkeaa teidän vastaavastanne. Muun muassa siten että; se on OIKEUTETTUA ja REAKTIO pahuutta yms vastaan, se on älykkäämmän vihaa tyhmempiä ja alhaisempia ja PAHOJA kohtaan, se on järkevän INHOA älykääpiötä ja typerystä kohtaan ja se on aina OIKEASSA, ja minä olen vihainen kaikista OIKEISTA syistä ja ÄLYKKÄISTÄ ja SYVÄLLISISTÄ yms.
Eli TÄYSIN vastakohtaista kuin "Vasemmiston" lantapäisten ali-idioottien tyhmä viha. Sokea ja ärsyttävä, paha ja ilkeä, juntti ja taipumaton ja absoluuttisen oppimaton. Itseään toistava ja tympeä. Kuin vanha vitun ämmä.

P.s 2 Tunnistin kyseessä olevan jonkun VITUN Vasemmisto-"Aktivistin" hipin rotanpaskaketaleen tjs, kun näin tuon ekan foton ja siellä tuon "One Love" kyltin.
Te olette niiiiiiiiiiiiiiiiiiin läpinäkyviä ja toistavan, toistavan toistavan klisheisiä ettei sitä voisi edes keksiä.

Kuten sanottua; SIITÄ PUHE MISTÄ PUUTE. Ja syy miksi "vasemmistolaiset" puhuu AINA rauhasta ja rakkaudesta, on juuri se, SE on se mistä HEILLÄ ITSELLÄÄN on HUUTAVA ja RÄYHÄÄVÄ ja RÄHISEVÄ PULA. Ja he tietävät tämän kyllä varsin vitun hyvin itse.

Muistakaa idiootit SE, kun "argumentoitte" eli änkytätte kynnysmattona, heitä vastaan mm telkassa.


P.s 3 Mikä vitun IDIOOTTI nimeää lapsensa "Jimiksi" !??!....Joka lienee johdeltu Hendrixin nekrusta !? nou ?
Haistakoon vittu vitun - vitun typerä sähkökitaraneekerinpaska ! Fak ´im !

^^  Tosson vielä toi. En jaksa tehdä siitä omaa juttuaan.
Siinon just noita "kaikenmaalaisia ihmisiä" noi tekijät.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti