perjantai 16. syyskuuta 2016

Neekeriämmä Aukoi Päätään Trumpille

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016091622322854_ul.shtml

Neekeriämmä aukoi päätään Trumpille !

Tuo ^ on se OIKEA otsikko ja mitä OIKEASTI tapahtui.
Ja kuten näette; on nekru nekru vaikka voissa paistas.

Neekeri on juuri tuo tuollainen ylimielinen idiootti, öyhöttäjä ja ääliö, vailla MITÄÄN vitun tapoja ja ymmärrystä ja totaalisen tahditon. Tuollainen Perkele joka luulee että joka vitun paikassa ja kohdassa on hänen aikansa puuttua peliin ja puhua, tai edes vain avata se tyhmä ruskea suunsa / reikänsä siinä valtavan leveän nenän alla.


Samaten kuin tuo supertyperä Luontainen Kommari LUULEE, että hänellä tai pikemminkin "sillä", on joku vitun "Oikeus" änkeä asumaan ja elämään ja olemaan ja puuttumaan asioihin, VALKOISTEN OMIIN MAIHIN ikäänkuin se olisi jotain vitunitsestäänselvää, että "no mutta tottakaaaii heii, tänne nyt neekeritkin kuuluuu ja mahtuu!"
Nii !! Tottakaaaaaaiii !


Neekeri ei ole ihminen vaan ihmisen LOINEN, kuten eräs kommentaattori sanoi eräässä paikassa.


Ja kuten AINA, on tämäkin Neekerin Typeryys muutettu Median nynnyjen Marxistien toimesta joksikin vitun Urotyöksi ja Sankariteoksi ! "Jee! hah hah haa Paha Miäs ! Nii just hei! häh häh hää, se nee...se Tumma Ihoinen Nainen sano sulle nyt ....ihan oikein ja asiasta ja näi...! nii... se näytti nyt sulle kuule kaapin paikan!! läl läl lää".

Ja nyt on Median Sankarien taas Turvallista™ olla Yhdessä Nynnyinä, siellä Bätmänpeiton alla, ja potkuhousuissa, siemaillen sitä kuumaa kissanpaskaa tai "Kafee Lattea" tai mitä vittua se moska onkin mitä Staarbax myy, ja näppäillen jotain ÄPLEN(!!) tuotetta. Nii hei !
Eikä mitään kurjaa ja toimivaa, monimutkaista ja änkyrä-Rasistien™ käyttämää Hoi Polloin PeeCeetä !

HÄH  HÄH  HÄÄ  !!!

"Iroonisissa" vitun nörtin amisviiksissään ja "Hipsteri" laseissaan ja muussa typerässä vitun rotanpaskassa millä nyky-apinaihmiset viestivät toisilleen että "ei hätää hei! mäkin oon vaan toinen mitätön nynny, ja yhdentekevä keskinkertainen ja älykääpiömäinen ja mielipiteetön ja persoonaton vitun nahjus! ja samaa miältä kussä ja kaikki muut! KAIKESTA!"


Vittu PAINUKAA VITTUUN !!!


Te olette JO, pilanneet käytännössäkatsoen KAIKEN !!!
Eikä kenelläkään teistä ole ÄLYÄ tai ROHKEUTTA edes vittu MYÖNTÄÄ SITÄ !!!! Saati sitten TEHDÄ asialle jotakin. Ja ottaa aika VITUSTI pakkia !
Ja pitää sitä typerää vitun turpaansa kiinni, ja "mielipiteitään" jotka siis ovat Globaalisti IDENTTISIÄ, ihan vain "omana tietonaan". Ja anna siis vain jonkun muun, jostakin muualta, tehdä niitä tiedetyksi.
Koska ne siis on niin; individuaalisia ja näi.Ja P.s Voiko vittu ALEMPAA ja INHOTTAVAMPAA yms, olla, kuin NEEKERINAARAS "pappina" ?!?! Ai miin......... siis........... . .... .mitä vittua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti