torstai 22. syyskuuta 2016

"Vertauskuva Vittupäistä"

Tässä on minulta, mielestäni, ei hyvä mutta täydellinen, vertauskuva siitä mitä nämä ns "suvaitsevat" ja JimiäMuistavat™ typerät vittupäät idiootit tekevät.

Kuvitelkaa jokin risupartainen ja vähän höyrähtänyt vanha erakko.... ämmä !
Se tulee siihen, perunasäkkimäisissä housuissaan ja haisee kaikelta mahdolliselta, alkaen hiestä ja paskasta, se tiklaa sinua aikansa kuin T-Rex autonikkunasta niitä skidejä, ja sitten se alkaa avata kippari-Kallemaista, lähinnä hampaatonta suutaan.

Ja se sanoo että: luulenpa että...jos menen nyt tohon naaapuriin .....hhmm.... *hieroo leukaansa*... ja paskannan ENSIN tuohon postilaatikkoon ja SITTEN! sitten...menen ovelle ja soitan suutani siinä ..vaikka vartin ...mitä ärsyttävämmin, sen parempi...... ja sitten kusaisen samalla siinä isännän aamutossuille ja jos mahollista; niin myös kahviin ! Ttthhhhhhä häh häh häää *hinkuvaa kahelia naurua*.... mitä luulet.... ja jos vielä kivitän ikkunan ja huutelen rivouksia ....tuleeko turpaan !?...

Sitten tämä vitun IDIOOTTI todella lähtee matkaan, ja TEKEMÄÄN kaiken tuon.
Sitten se palaa hetken päästä piestynä ja tulee sanomaan, että: noniin ! sanoinhan minä ! turpaan tuli !!
JiiiiiiHaaaaaaa !!TÄTÄ nämä KAIKKI "monikultturistit" ja "poliitikot" ja "maahanmuuttomyönteiset" ja NAISET sinänsä, yms paskapäät TEKEE. Koooooooko vitun ajan. IHAN. KUTEN. JUTKUT !!
Aivan tasan täsmälleen ja täydellisesti niiltä omittu "strategia" tai jokin aivoton vitun taktiikka. Ärsyttää niin paljon ja koko ajan ja kauan, ETTÄ saa turpaansa, tavalla tai toisella. Ja sitten alkaa puida ja performoida ja IHMETELLÄ sitä !!

Hahah... ei vittu miten....mitenmiten...? miten kahjoa vitun sakkia.
Tsiiiisus.


Ne ihan KERJÄÄVÄT sitä. Ne käyvät HAKEMASSA, kuin kahvia sieltä vitun Feisbuukista ja mikä Äple se oli....?..se paikka se vi ..aa Staarbaks ! SE se oli, Straabax. Kuin kahvia staarbaxista.
Ne hakemalla HAKEE jotain mistä saada lättyynsä tai ottaa lukua, tai saada loukkaannuttua ja ehkä jopa, jos hyvin käy(!), PÖYRISTYTTYÄ !! Ja sitten vain...junou?... otetaan vähän lukua ja pöyristytään !!


Ne on kuin jokin vitun känninen ja muutenkin jo vähämielinen, vitun lantapää Simpl Zäk. Ne menee ja työntää vaikka sormensa tai PÄÄNSÄ(!), krokotiilin perseeseen ja ÄLLISTYY ihan oikeasti ja syvällisesti sitä sen TOTAALISEN LUONNOLLISTA ja ABSOLUUTTISEN ja ei-kiisteltävissolevan, itsestäänselvää reaktiota.
Ne on kuin kissa, joka ei saata käsittää peilikuvaansa tai jotain ...thereminiä tai jotain. Ne vain ei - voi - antaa- asian - olla !! ei.
Niiden on pakko mennä ja hakea taas yksi MASOKISTINEN annos turpasaunaa, tunteakseen sen jonkin mitä siitä sitten tuntea saavat.

Minä luulen, että se mikä niitä TODELLA ärsyttäisi, olisi SE että se MEIDÄN puolen vastareaktio jätettäisiinkin ..."reagoimatta" ?!?!.... Mitäs SIIHEN sanoisivat !?!?
Jäisivät luultavasti, ainakin vähäksi aikaa, siihen pällistelemään pöllämystyneinä, ja huutelemaan kuin jokin känniläinen lumiukolle tai jotain, "heei...mik*hiks*ä.sua. vaivaa?..mä ksyn... hei...hkuulezämua?...m..ik...hei ?..."  jne.


Niillä täytyy olla TODELLA tyhjä sekä elämä, että pää.
Todella !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti