lauantai 10. syyskuuta 2016

Jari Tervon Autistinen-"Rasismi"™

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1473396444989?jako=31df15242c0a04a72ad7cbd36084e6bc&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Nohohoooiiiin !! Ja siiieltä se tuli. Jari Läskipää Tervon uusin päänaukominen.

Ensinnäkin; tuo äijähän on ihan VAJAA ! Ei vain "tyhmä" per se.


Eli, Lukija Hyvä, nyt kun J.Tervo on jotain mieltä, SINUN tule olla sitä mieltä. Ja J.Tervo on mm sitä mieltä, että on "Autistista Rasismia™" jos et halua suomeen virtaavan neekereitä ja hiekkamurjaaneita ja muita paskaloisia, ad infinitum ja nauseam.
Tai edes hetken ja hetkeksi.


Sitten siinä jankataan kansanluonteesta, samalla kiistäen koko "kansanluonne". Kuten "Rasismissa™" samalla kiistetään koko juttu eli ROTU.
Mutta heeeiii; milloin TOTUUS hallitsisi Satanisteja ?! Thät´s rait, neva !


"Ensi viikolla ilmestyy Tervon inkeriläisistä kertova historiallinen romaani" 

Ettei tuossa ^^ nyt vain olisi tuo jutun se OIKEA "pointti" !?

Mainostetaan tuotakin hevonpaska tekelettä jollain kaustilla tai kohun aiheuttavalla julkilausumalla tjns.

Sitten siinä valitellaan tuota että suomalaiset on poikkeuksellisia, ainakin Angloihin nähden, kun osaavat olla jutustelematta ja hiljaa, melko kauaankin. Kuten Japsitkin käsittääkseni.
Se on Kollektivistille kai ihan murhaa, se.

Ja: MITÄ VITTUA ON "RASISMI™" ?!?!

Nigger: what the FUCK IS Racism !?

Sitä on tällainen "Rasisti™" kun ei hehkuta nekrua tai diggaa kaikist samoist jutuist ku Hienostuneet Siti-Vasurit...... ?..nou ?
Sitä on "Rasisti™" kun EI lähde oman aikansa Natsismin, Neljännen Valtakunnan, Uljaaseen Nousukiitoon mukaan, ja pidäkkeettä ja aivotta, mind you(!!), kohkaa sen jaloutta ja riemua ja huudahtele elämyksellisiä hurraita taivaalle, tuon tuostakin. SITÄ kai on tämä "Rasismi™" ?!

Se on sitä kun EI tykkää siitä mistä NAISET juuri sillähetkellä KÄSKEE sun tykätä, ja mitä kaikki nyhverömiehet sitten menee ja "diggaa". Vitun muulit.Tervo itsekin myöntää saaneensa ihan saatanallisen määrän PASKAA NISKAANSA, mutta ! Aikooko hän OPPIA jotakin !? Vai härkäpäisesti vaalia sitä jaloa käsitystä jossa HÄN on oikeassa ja suurin osa muista väärässä !? Kuten Officen Deivid Brent.
Uskallan veikata että, kyllä, hän jatkaa "valitsemallaan tiellä". Eikä sieltä taida suoraansanottuna mitään tietä poiskaan enää olla. Hukkukoonkin paskaansa vitun käkkäräpäinen autistinen paska.


Tervo oikein kehuskelee kuinka hän "mielellään haukkuu rasisteja".... selittämättä ensinnäkään; MITÄ VITTUA ON "Rasismi™" !?!?!? Ja epäilen ettei hän hauku "Rasisteja™" an sich, per se, vaan VALKOISIA, ja VAIN valkoisia, "Rasisteja™".
Jotka voisivat muuten oppia yhden tai kaksikin asiaa, neekereiltä ja Intialaisilta (maailman, Virallisestikin, "Rasistisin™" Kansa !!) yms paskarotilta !!


Ja sitten jotain nin typerää, että pilasi loppuyöni ja sai minut antamaan äijälle, "de facto; vajakki", arvosanan.


Perustuslaissa sanotaan, että ihmiset ovat tasavertaisia lain edessä. Siinä ei sanota, että valkoiset ihmiset eikä siinä sanota edes, että suomalaiset ihmiset. Siinä sanotaan ihmiset. Nämä ovat itsestään selviä asioita, ja valtaosa rasisteista myöntää sen, koska miksi he muuten piilottelisivat nimimerkin suojissa.”

Minäkään en sentään tiedä mistä lähteä purkamaan TUOTA paskakasaa..... voi hyvä vitun luoja sentään..saatanan jurrinen typerä lannastasiinnyt vitun käkkärpää-Samojedi Finuiitti idiootti KommariRyssä !!
Tsiisus Faking Khraist !!!

Vittu; mitä vittua !??! PerustusLaissa ?!...MITÄ HELVETIN VITTUA MINÄ SIITÄ välittäisin !?1? Ja vaikka siellä saatana sanottaisiin, että Lain mielestä sonnit puhuvat ruotsia, vaikkakin, hyvä älyksä lukija ja alamainen, murteella, niin kuitenkin ! Ja Kamputseassa ei tästedes vallitse painovoima! - niin mitä vittua sitten !?!?
Saatanan Lainpalvoja älykääpiö ! Vittu "Laki" EI LUO TODELLISUUTTA helvetin ääliö !! Sen enempää kuin puhe tai kieli tai puhekieli. Mutta jo SE että joku voi edes "ajatella" noin olevan.....ei helv.......huh helvetti, jo SE saa meidät ihmiskunnan ainoat harvat OIKEASTI tietoiset YKSILÖT voimaan absoluuttisen pahoin ! Minä en saata käsittää niin kieroa ja TYPERÄÄ ja pientä ja taikauskoista ja sanoinko ja typerää? mieltä, joka LUULEE maailman rakentuvan vittu KIELESTÄ ja kieleLLÄ ja ...blääblääblää !!!
Ei jumalauta VOI. OLLA. TOTTA !! Ei voi !

Ei nääs vaan voi.

Ei vittu mä sekoon ! Mä sekoon kohta LOPULLISESTI !! Kuten kaikki nerot ja älyköt ennen minua. TIESINHÄN minä sen aina kohtalokseni, mutten vain tajunnut asian KOKO vakavuutta ja vaikeutta ja vastenmielisyyttä ja koettelevuutta silloin nuorempana. Olisin ehkä vain tappanut itseni.
Huu nous.

"Tasavertaisia LAIN EDESSÄ" !!! Siinä se tuli; se ei puhu edes TODELLISUUDESTA, vaan LAIN(!!!) "todellisuudesta" !! Herran tähden; se voisi yhtä hyvin olla tuohtunut siitä, etten MINÄ pelkää Sauronin valtaavan keskisuomea !!
Ai miin... KUINKA vitun pihalla sitä VOI olla !?

Ja heti seuraava lause on tuo, idioottien ja kiusaajien ja paholaisten ja Machiavellisten konnien, lempilause ja tekosyy ja manipulointimethodi numero2; "nämä on itsestäänselviä asioita"... vai niin !?
Ehkäpä, jos näin todella ON, lähinnä SIKSI, hyvä höppänä, että ne on AIVOPESTY meihin kaikkiin ?!?!...KENTIES SIKSI ?!...oisko se VAIN. SIKSI ?!?!
Kaikki tietää senkin että taivas on useimmiten sininen, ja kaikkihan aikanaan "tiesi" maan olevan kilpikonnan selässä tjns...... Tai ainakin Englannissa, suomesta en tiedä.

Ja sitten taas tämä, aivan POHJATONA ymmärtämättömyyttä ja tietämättömyyttä, huokuva Perus Kommarilainen yrjöläntti; "miksi muuten he piileskelisivät nimimerkin suojissa" ?!.... Siis....suoraansanottuna minä en edes tiedä mitä tuolaiseen pitäisi sanoa.
JOS joku on jumalauta NOIN aivoton, niin.......................ei saatana, emmätiä..............emmä vittu....hei ?...W T F !? emmä tiä.

Sanotaan nyt vaikka NIIIN, että: "miksi muutenkaan joku piileskelisi kellarissa ja nimimerkin takana, kuin siksi ettei vaan tajuu etä Xenu tulee ja ajelee kissanne kaljuixi ?! hei ! emmä nää muutakaan vaihtarii ja näi!"


Äijä todella ON autistinen !! HAHAHAA, koomista miten se ei todella itse NÄE tuota ! ..ahahaaha, itse asiassa aika huvittavaa kun aattelee ! Äijä paasaa ja jauhaa jumalauta AUTISMISTA........................AUTISTISESTI !!
Iroonista, eikö totta ?


Koska Tavallisille Ihmisille TOTUUS, jonka eläinkin aistii nanosekunnissa, täytyy yleensä osoittaa kuin kissalle ovi tai dementikolle oma kullinsa tai jotain, niin; käsitättehän te idiootit, että J.Tervo PUHUU  "LAIN" SISÄISESTÄ "TODELLISUUDESTA" ?!?!?
EI itse varsinaisesta T O D E L L I S U U D E S T A.
Asia on SAMA kuin alkaisit riidella jonkin vitun "Trekkien" tai StaarWoors-idiootin joka nukkuu vielä aikuisenakin jossain vitun Wuukie-pyjamassa, kanssa siitä miten TODELLISUUDEN tulisi järjestyä KOSKA siihen on JULISTUKSIA ja Virallisia Mielipiteitä siellä hänen fanittamassaa humpuukia ja hevosenpaskaa ja Vapaamuurarienlantaa Universumissaan.

Käsitättehän te TÄMÄN ?!?!

Mikään mitä hän suoltaa kännisestä suustaan, ei PÄDE. Se ei edes LIITY TODELLISUUTEEN mitenkään, eikä sitenkään.
Se on ihan Perus "Poliittista" tai Vasuria, abstraktia höyryävää sontaa.

Ja siis ihan perus autismia !


-

Sitten tuolla julistetaan taas Kommunismin Perus Sanomaa, että MEILLÄ on joku vitun "velvollisuus" auttaa kaikkia kaikkialla. Lähinnä tietenkin neekereitä, mutta tätä ei ikinä SANOTA NÄIN. Esim siksi, että se paljastaisi TODELLISUUDESTA jo murusen.
Joka  yleensä riittääkin kumoamaan Luciferin kurjan sonnan, tuosta vain !

Hei Tervo; MINULLA ei ole MITÄÄN vitun velvollisuutta ! Muuta kuin KUOLLA ! Ja Eeeeeehkä syödä, juoda, nukkua jne. Jollen pysty olemaan tarpeeksi itsenikieltävä ja vahva.

Ja nuorille / tyhmille tiedoksi, että "itsensäkieltäminen" tuhoaa elämän ja sisällön, se tekee hulluksi. Voitte joko uskoa tai olla uskomatta ja kokea itse ja katua, i don´t give a fuck.


-

Summa Summarum; Jari Läskipää Tervo, äijä on yhtä vitun tyhmä kuin on rumakin.

Haistakoon vitun. Vitun uliseva juopunut Suomen Intiaani. Yhtä vitun tyhmä ja paleoliittinen älykääpiökin kuin inkkari. Palvokoon perkele elukoita ja puita jos haluaa. MINÄ asun mielummin TALOSSA ja kuuntelen TEKNOLOGIALLA vaikkapa musiikkia ja tsiigaan TIETOKONEELLA nettiä ja PORNOA ja sen sellaista, kuin kyyhötän jonkun vitun puliukon uhkaamana metsässä, tuijottaen jumaloiden jotain kurjaa vitun pensasta ja taivasta.

Lol @ näille idiooteille !
MINUN suomeeni ei neekerit ja muut murjaanit mahdu !! Ei kertakaikkiaan !! Ja MINULLA, on korkeampi tajunantaso ja ÄO kuin Tervolla ja Co. YHTEENSÄ !!
Vittu Y H T E E N S Ä !!

Mutta minulla on myös lahjoja ja moraali, ymmärrystä ja tajunta, tietoisuus ja käsityskyky ja vähän MUNAA(!!) ja realismia ja jokseenkin hyvähköön päivittymässäoleva itsetunto jne ne.

Minä en tarvitse mitään vitun kurjia apinoita toiseltapuolen palloa, tunteakseni oloni hyväksi tjns.
Minä en koe näet syyllisyyttä omistamistani tavaroista, kuten paleoliittisen kauden "ihmiset" kuten neekerit ja murjaanit ja J.Tervo yms.
OIKEA VALKOINEN, kuten minä, ei vain kertakaikkiaan ole ENÄÄ tuollaisella tasolla. Jos on ITSE ikinä ollutkaan. ja luultavasti ei, sillä ei maailmassa mikään juurikaan MUUTU, vaan asiat pysyvät vuosiMILJOONIA aina samanlaisina. Joten; koska valkoinen on NYT herra ja ylivertainen, se tarkoittaa hänen AINA olleen sellainen. Eikä se myöskään muuksi muutu.
Vai LUULIKO joku TODELLA että neekerit yht´äkkiä ponnahtavat irti ja ylös Afrikan savannin punaisesta mudasta ja nousevat kiihkoisasti kohti kosmosta ! Kohti taivasta, kohti äääretöntä ja sen yli !?!? Että he alkaisivat yht-vitun-äkkiä sivilisaation ?! Ja lukea ja kirjoittaa ?! Ja laskea, ja piirtää, olla raiskaamatta ja riehumatta, ja että he alkaisivat ymmärtää asioita ?!.....

Vittu te ette ole edes enää TYHMIÄ, vain VAIN tyhmiä, vaan todella todella HARHAISIA.


Se siis ON totta; suomalaiset todella OVAT valkoisista erillisiä "Finuiitteja" !! HAh.... kappas perkele !
Valaisevaa ! Todella todella valaisevaa, joskaan ei niin ällistyttävän yllättävää. Mutta kiehtovaa vähintäänkin. Ja VÄHINTÄÄNKIN yhtä koettelevaa.
Jari Tervosta on hyvää vauhtia tulemassa, paitsi Kansallis-Idiootti, niin myös aikuiselämäni suurin järkytys.


Kiitti. (Vitusti!)


2 kommenttia:

 1. Vittu mä rakastam sua. Älä ikinä lopeta kirjoittamista. Jos kirjoittaisit omalla nimelläsi, lähettäisin fellaation fanipostina.

  Erkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Kapteenin Virallinen Vastaus*

   Söör..kiitos, ja myöskin, rauhoittukaa.
   Yhtä imartelevaa kuin huolestuttavaakin. Mutta ....no...kiitoksia vain.
   Mielipiteenne on rekisteröity.

   Kiitos & kuulemiin !

   Poista