sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Fasistit Kokoontuivat Komentelemaan Koko Kansaa Helsingissä 24.09.2016

Ihan alkuun jotain mitä olen säästellyt "Fascismin Määritelmä" nimistä kirjoitustani varten, jota en ikinä saanut aikaiseksi ja joka nyt sulautuu osaksi TÄTÄ kirjoitusta.

FASISMIN   MÄÄRITELMÄ   itseltään Herra Fasismilta eli Mussoliinilta."Kaikki valtiossa, ei mitään sen ulkopuolella, ei mitään sitä vastaan".H U O M  !!  Tuo ^^  tuossa, on FASCISMIN MÄÄRITELMÄ, Beniito vitun Mussoliinilta.

Vasurit !

Ja sitten tähän alkuun vielä tämä....


"Jokaista ongelmaa kohtaan, on otettava käyttön systemaattisesti yksipuolinen näkemys/argumentti. Ei tule ikinä myöntää,   että saattaisi olla väärässä tai, että ne jotka ovat eri mieltä saattaisivat olla oikeassa. Vastustajien kanssa ei   pitäisi argumentoida/väitellä, heitä kohtaan tulee hyökätä, heidän puheensa päälle huutaa ja jos heistä tulee liian   hankalia, heidät tulee´likvidoida´".
- Adolf Hitler

Jos TUO ^^  ei ole "Monikultturismi™"   "Meillä On Unelma™"   "Maahanmuutto™"   "Pakolaisten Auttaminen™" yms, pähkinänkansissa niin ................niin, no, se ON. Ei siitä tarvi jankutella puoleen eikä toiseen sen enempää. Se on kuten sanotaan, siinä. Tossa. Ylempänä.


Ja vielä....


"Jos sinut yritetään vaientaa, on se sinun kunnioittamistasi, sillä se on tunnustus, että argumenttiisi on mahdotonta vastata ja sitä on mahdotonta jättää huomiotta."
- JBR Yant


Mitäs sille maahantunkemisen kritiikille yms, tehtiinkään ?!?1 Ja millähän mahdollisilla "argumenteilla", ja silkalla TOTUUDELLA ja puhtaalla, rehellisellä, järjellä yms, kenties ?!!??!

Siinä se on; Fasisteja ja Natseja, kaikki tyynni. KAIKKI, jotka KOKOONTUVAT SUURINA KILJUVINA ja MESSUAVINA MASSOINA, MASSOINA(!), JULKISILLE PAIKOILLE ja YRITTÄVÄT VAIKUTTTAA     KOKO     YHTEISKUNNAN    YLIMALKAISEEN OLEMASSAOLOON JA SUUNTAAN JA KOHTALOON.
Toki sille on myös "Virallinenkin" nimi eli "Politiikka". Jota teidät lantapäät on PAKOTTAMALLA ehdollistettu ja kasvatettu ja taivuteltu, sietämään ja haluamaan ja "seuraamaan"(!!!) ja pitämään TARPEELLISENA ja vääjäämättömänä.


Ja vielä tämä, mitä olen siis niinikään säästellyt..."Tulevaisuuden Fasistit tulevat kutsumaan itseään ´Anti-Fasisteiksi´".

Winston Churchill. (Vasemmistoa kuvaten).


Mutta luulisin suurimman osan noista vitun älykääpiöistä olevan autuaan TIETÄMÄTTÖMIÄ mm myös tuosta ^^.
Sellaista on olla tyhmä ja tietämätön ja ylimielinen ja oppimaton, näsäviisas vitun paskapää. Olla siis kuten Perus Neekeri.

- - - - - - - - - - 

Eli; Helsingissä on TAAS käytä julkisesti aukomassa päätään taivaalle ja maalle ja koko Kansalle, ja saarnaamassa siitä miten Meidän Kaikkien, tulisi olla ja olla olematta ja blääblääblää..... nämä samat Kollektivististen ihmisten-komentelijoiden ja muiden häirikkökusipäiden, ihan Perus Lätinät, kautta aikain. Sittemmin Faaraoiden Egyptin.
Sama paska, sama säkki, samat idiootit, eri inkarnaatio.
AINA yhtä typerät, AINA yhtä VITUN PROVOSOIVAN ÄRSYTTÄVÄT.

Räksyttäviä mielisairaita, idioottimaisia pikkumaisia pikkusieluja.
Ja kuten odottaa saattaakin, syyttävät he MUITA juurikin "pienuudesta".

Tämä on jo sitten sen luokan paskapommi, että ...............minä en tiedä ihan äkkiä mitä tehdä.... Tai tarkemmin; minä pelkään että te MUUT, menette tähän vipuun ja alatte hädissänne ja "apua-mitänemusta-aattelee" tyhmyydessänne nyt "harkita sanojanne" ja menette, kuten Lucifer-setä haluaa, kiltisti (painolla tuolla sanalla <==)  sinne viivan halutulle puolelle.
Eli väärälle, ja alistumisen ja Pahuuden, puolelle.


Joten MINÄ tunnen, että MINUN on aika astua snadisti edemmäs "esiin"- äs it wöö, ja alkaa NEUVOA teitä Morlokkini, yhä paremmin ja tarkemmin. 

"Teillä" minä tarkoittanen suurinta osaa koko suomen kansasta. Meitä, ihan OIKEITA ja paikallisia suomalaisia. Joilla ei ollut MITÄÄN vitun ongelmaa ennenkuin nämä ääliöt vittupäät räyhääjät ja reppanat, alkoivat kukkoilla valtakunnallisesti ja käydä päälle 24/7/365 ja joka tavalla ja koko ajan ja mitä oksettavemmin ja moukkamaisimmin.
NYT ON, ongelmia !!

Te saitte Taistoloisten jälkeläiset, vitun arvottomat idiootit paskaloiset, SEN aikaan !!! Juu didit !
Onnea !! HAhaaa, te olette nyt reppanat päässeet tekemään sen, mitä jokainen rikollinen YRITTÄÄ ja HALUAA tehdä, eli; olla niiiiin INNNHOTTAVA ja ÄLLÖTTÄVÄ ja VASTENMIELINEN ja kuvottavan ÄRSYTTÄVÄ, kuin on vain mitenkään mahdollista.
Sellaista on olla tyhmä ja samaan aikaan sekopää.
Eli: mutantti.
Fyysinen .......en tiä..."rääpäle" kai ? tai jokin vastaava.
Jolla EN TARKOITA sitä että on vain fyysisesti PIENI. Kyse on enemmänkin fyysisestä LAADUSTA ja terveydestä yms. Ihmisissä on kuten kaikissa esineissäkin; laadukkaita ja sutta ja sekundaa. Nämä Mielenilmaisijat ovat tuota jälkimmäistä. Hyvin vahvasti.


Elikkä.
Koetan alkaa jostain............... alan vaikka tästä ====>
===> jos nyt AATELLAAN tätä tilannetta, että moukkaMarxisteilla on tällainen melko ISO typeryyden ja kollektiivisen pienimielisyyden ilmaus Stadissa, ja KATSOKAA noita kaikkia "banderolleja" ja plakaateja ja kylttejä ja lakanoita ja ottakaa huomioon että paikalle vääntäytyi myös siitä sen noin sadan metrin matkan, pari "eturivin Poliitikkoa" yms, nin päädytään sangen itsestäänselvään johtopäätökseen (johon meidän EI, epäilemättä, HALUTTAISI päätyvän) eli siihen että; tätä on SUUNNITELTU etukäteen jo jonkin aikaa. Ehkä jopa "pitkään". Ja se mitä SE taas tarkoittaa, on SITÄ että Jimi Jääpallon kuolema oli vain se "trigger" eli laukaisija, mitä nämä vitun läskipäät psykopaatit on odottaneet tapahtuvaksi, jonka VARJOLLA tämän voi saada toteen ja he OLETTAVAT että pystyvät yhä edelleen, kuten ennen nettiä, manipuloimaan kaikki mökkien mummut ja maatilojen papat ja maalaistollot ja muut, ruotuun ja että he voivat NYT, NYT perkele, nyt(!!), alkaa vihdoin rauhassa SANELLA.
Joka on siis SE mihin tässä ja tällä, pyritään. Vasemmisto tai toisella sanalla "Politiikka" tai "neekerit" tai "ählämit" tai "Luciferin Lapset", niillä ei ole muuta sisältöä olemassaolossaan tai tällätavalla "Poliittisesti" kuin VALLANHIMO ja TAVOITTELU.
MITÄÄN, muuta, ei ole.
Nada.

Keskittykää TÄHÄN, MUISTAKAA TÄMÄ, älkää IKINÄ epäilkö tätä.
^^ 

Ja yksi sitaatti muuten vielä tähän väliin...

Tämä oli Blogissa jo kauan sitten, mutta laitetaan uusix."Sodanjulistus olemassaolevia asioita vastaan, olemassaolevien asioiden tilaa vastaan, sanalla sanoen, tällähetkellä olemassaolevaa maailmanrakennetta vastaan".

Näin kuvaile HITLER !! Mein Kampfissaan poliittista ohjelmaansa.

Hän siis kuvaili kaikkien aikojen perus vasemmistolaisuuden.

Hän myös kuvaili liikettään näin; sillä on vallankumouksellista luovaa tahtoa, muttei paikalleenjämähtänyytä / vakaata tavoitetta, ei pysyvyyttä, vain ikuinen muutos.


Tuon PITÄISI   PYSÄYTTÄÄ, jo vähän tyhmempikin Vasuri MIETTIMÄÄN ehkä KAIKKI itsessään, "persoonassaan" ja maailmankuvassaan ja TEOISSAAN, uusiksi. Mutta ........luultavasti se vain haukkuisi MINUA tai SINUA "Natsiksi". Kuin jumiinjäänyt lp-levy. Sekin siis ihan Hitlerin neuvojen mukaista, ja mukaan.

Paskapäät on parantumattomia. SE johtuu siitä, mitä me älylliset YRITÄMME KOOOOOKO vitun ajan sanoa, eli että; se on GENEETTISTÄ, biologista, periytyvää, FYYSISTÄ.

"Se on sukuvika kun ei suksi luista." kuten kotimainen sanonta sanoo.


Let´s begin.Vaikkakaan toisaalta, näitä imbesillejä ei PITÄISI päästää näin ärsyttämään ja "ihon alle" ja sikäliKIN vaikuttamaan muiden tekoihin jne. Muttei tällaista hyökkäystä VOI sivuuttaa.
Ainakaan MINÄ.


Ensinnäkin, ihan aluksi: MITÄ VITTUA ON  "Rasismi™"  !?!?!?
Antaa tulla !! Määritelkää. Ihan samantien, heti alkuun.
M Ä Ä R I T E L M Ä.
Tai teidän VERSIONNE.


_______________________________________________________
________________________________________________
______________________________
_____________________________________________
___________________

__________________   !!??
Koska kuten kaikki SYYLLISET, te ette VOI sen enempää kuin haluakaan, sitä määritellä tai "selittää" - MINÄ selitän teidän vitun vittupäiden "rasismin™" ilomielin ja NOPEASTI !
Katsokaa miten HELPPOA tämä on !!!

Rasismi™ = mitä tai mikä vain, mikä ei automaattisesti alistu ja TOTTELE, KUN vallanhimoinen kollektivistinen idiootti ja kusipää, paskakasa, kiusaaja ja rikollinen, ylimielinen nyrpistelevä vitun virtsainen Vasemmistolais"perheestä" kotoisinoleva läskipää KÄSKEE ja/tai MÄÄRÄÄ.
Siinä kaikki.

Näettekö ? Pridi fakin simpl !

KAIKKI on HYVIN HELPPOA selittää ja/tai kuvata, jos ja kun on TOTUUDEN puolella ja totuus on selkäsi takana. Siihen on VAIVATONTA nojata.
Siksi suuri osa apinoita sitä kai vältteleekin; se on LIIANKIN kepeää ja vaivatonta.
Kurjuudessa eläimet viihtyy.


Toisekseen; tämä on NIIIIIIIIIIIIIIIIN huonoa ja TÖRKEÄÄ ja absoluuttisen PÖYRISTYTTÄVÄÄ, käytöstä, että.........tämä vetää meidät KAIKKI MUUT, meidät varsinaisemmat IHMISET, SANATTOMAKSI.

Mit...?............m.!?....?...... 8 |  .....ei vi... MITÄ te helvetin hampuusit ja hölmöt ja hamppuhipit ja muut Helsinkiläiset vitun kusipäät siellä oikein ylipäätään mesoatte ?!?!
MISSÄ ja MITÄ vitun "Rasismia™" te näette !?!? Ladelkaa MINULLE niitä vitun madonlukuja !! Antaa tulla !!

Bring it the FUCK on !!
Come at ME brah !
Jumalauta jos puhutaan "kuplassa elämisestä" !! AHaha....ai miin.................tsiiiiiisus faking vittu..... tämä käy jo EPÄTODELLISEKSI !!


Jukolauta että te meinaan KERJÄÄTTE "sitä" !! Te oikein vittu KERJÄÄTTE sitä.

Toki myönnän, ja tämä tuleekin TIEDOSTAA tässä seassa, että TUOLLA oli "seassa" myös paljon niitä jotka vain hillui siellä koska oli lauantai eikä muutakaan tekemistä. Eli siellä oli PALJON ihan vain YLEISÖÄ.
Tämä itse vittupäiden kokoelma lienee SUHT pieni.

Mutta muistakaa mitä olen sanonut; se PIENI VÄHEMMISTÖ, on "Poliittisesti" MERKITTÄVÄMPI kuin maailman SUUUUUUURINKAAN "enemmistö".
ENEMMISTÖLLÄ ei ole MITÄÄN merkitystä eikä väliä.
Älkääkä kuunnelko niitä vitun IDIOOTTEJA, vanhan kansan "vittumätiäkaiken, saatana! HOMOOO!" kalapuikkoviiksisiä takakireitä ja happamia, vanhoja läskipää äijiä. Kuulkaa mieluummin MINUA !! Tai Jeesusta tai jotain !

MISSÄ ja MIKÄ, on tätä heidän MANTRAAMAANSA "Rasismia™" !!?!?!?
MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ !?!?!
MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ !?!?!
MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ !?!?!
MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ !?!?!
MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ MISSÄ !?!?!


Ja mitä VITTUA sinäkin SAATANAN vitun HALONEN !! Vitun läskiPASKA, vitun perunasäkin näköinen MIES(!!) siellä EDELLEEN vittu keikut muita KOMENTELEMASSA ?!?! Saatanan vanha vitun DEMONIÄMMÄ !!
Vitun parantumaton kusipää.
Vitun noita.
Vitun hapan pikku, sieluton, paskaläjä.

Haista VITTU ja   HÄPEÄ!!!!!

TEIDÄN sääntönne ja sanelunne, EIVÄT koske MINUA. Eivätkä ketään muutakaan kyllä, jollette saa heitä ITSEÄÄN hyväksymään moista ja täten manipuloitua kuten haluatte. Niin Paholainen toimii. TÄMÄ on sen pää-strategia.
KAIKKI sen valta tulee; teistä hyvät muulit, ITSESTÄNNE.

Tajunnanvääntely....se on Helvetinmoinen juttu !!

Mutta minä KOETAN suoristaa teidät.

-

Tuosta "äärijärjestöjen kieltämisestä".
Jos tekisitte sen, teidän tulisi ENSIMMÄISEKSI kieltää ITSENNE. Vasurit, Hallitus, Valtio, Poliisi, the whole nine yards.

Ja......voittehan te AINA "kieltää" vaikkapa SUSIA ...juoksemasta metsässä !! Kuka sitä estääkään ?!

-

15 000 päätäänrääpivää älykääpiötä !?!? 
Gess what!!? Meitä EI ÄÄLIÖITÄ on noin 5,5 MILJOONAA !!!
Joten te olette melko vitun RAA´ASSA  vähemmistö-asemassa SIKÄLI. Eli turha leikkiä "Edustavansa "suurinta osaa kansaa. Kun TODELLISUUDESA me VIHAAMME teitä, täydestä syystä, täydestä sydämestä.

Te ETTE puhu siellä KENENKÄÄN MUUN SUULLA kuin omalla vitun typerällä verta nokastaan kerjäävällä, vitun hipinlärvällänne. Saatanan aliravitut luuserit.
Vitun älyllisesti koobran-tasoiset inhottavat pikku paskat.

Mutta sellaisiahan rikolliset OVAT, herran pieksut. Ne oikein TYKKÄÄ ärsyttää !!
KAIKKI kiusaajat ja inhottavat kikattavat pikku pahantekijät on AINA sellaisia, tosielämässä ja jopa videopeleissä !! 
Kuten tutkimukset selvittivät; ovat netin ns "trollit" useimmiten juurikin, de facto, psykopaatteja. IRL.

Välihuomautus MEDIALLE !!
TÄSSÄ oli yksi sellainen Tapaus, josta olisitte ihan hyvin voineet JÄTTÄÄ KOKONAAN vain raportoimatta !!
KUKAAN muu kuin tuo kiusantekijäpoppoo EI olisi siitä suuttunut.
Ei ketään OIKEASTI KIINNOSTA, jos Stadissakasvaneet ja hyvin huonosti kasvatetut, ääliökakarat siellä mesoaa ja pullistelee ja nostaa koipeaan jotta koko MAA näkisi "kuka TÄÄLLÄ määrää".
Hei; wi dont GIV A FAK.

Ei TEHOA, toisinsanoen.

Joihinkin VANHUKSIIN ehkä, vähän aikaa. Mutta älkää huoliko; te häviätte yhtä VARMASTI kuin kaikki pahuus ja kuuluisa "pieru Saharaan".
Välihuomautus ohi.

Tosin tiedän oman suvun vanhusten ja sekalaisten lähipiirien vastaavien, olevan TÄYSIN oikealla puolen asioita. Ja kaikki on luullakseni melko vitun järkyttyneitä ja kauhistuneita siitä mihin heidän kotimaansa on mennyt. Mikä absurdi, sotaaedeltävä, saasta siitä ollaan ihan tahallaan JA tyhmyyttään, tekemässä.

Minäkin siitä olen jo muuuuuuuuuuuuutaman vitun kerran VAROITTANUT; tämä JOHTAA vielä ihan OIKEAAN bängbängbäng! sotaan. Sisällis-Sotaan.
Siitä edellisestä on vielä yksi luotikin tai sen reikä, siellä Museon ovessa !! 
Menkää ja tunkekaa se typerä perkeleen läski paskanaamanne SIIHEN, vitun äidittömät koiranpaskat.

Go FUCK YOURSELF in other words.


Vittu että VOI olla etovaa jengiä !!
En olisi lapsena IIIIIKNÄ uskonut että elämä voisi tulla olemaan ihan NÄIN koettelevaa. Vaikka toisaalta minä TIESIN IHAN TÄSMÄLLEEN mikä kohtaloni on oleva näiden apinaksijääneiden Kurjien, seassa ja muassa ja TAKIA.
Mutta JOS LUULETTE että TE selviätte tästä jonkinlaisina vitun "voittajina" ja NAUTITTE sen jälkeen jostain vitun KOMENTELUSTA niin absoluuttisesti VÄHINTÄÄNKIN; te tulette MUKAAN. Hautaan. Aivan POHJAAN ASTI.
Ihan perille saakka. All the way ! ALL. THE. WAY.

-

MIKÄ teille leppanoille on ny "riittänyt" ?! Btw.

Hellanletta ! Mikä on liittänyt ?

Sekö ettei kaikki alistu ja pyllistä ja vittu HETI !!!
KUN !! Te, te Suuret Sielut, te Elävät Jumalat, niin käskette ?!

Is THÄT what you mean !? Sitäkö te meinaatte ?!

Vittu te ootte pimeitä !!
Vittu te ootte muuten perkele PIMEITÄ !!
Te olette jopa TYHMEMPIÄ, ja EHDOTTOMASTI härkäpäisempiä, kuin luulin. Ja voitte uskoa huviinne että minä pidin jo AIEMMIN teitä meeeelllko vitun typerinä ja peräänantamattomina imbesilleinä !!!!

KAIKKI typerät olennot toki ON, ihan saaaaaaaaaatanan jästipäisiä !! Kuten ne katastrofaaliset "ravintolanpitäjät" Gordonin "Kurjissa Kuppiloissa".
Mitä ne EI TEE ?!?!

........Ne EI   KUUUUNTELE !! Ja MIKSI ne EI kuuntele, ketään, koskaan !?!?

SIKSI, että; ne LUULEE JO(!!!!!!!) tietävänsä ja ymmärtävänsä KAIKEN, ja PAAAAAALJON PAREMMIN kuin KUKAAN muu. Missään. Koskaan.
Ne on toisinsanoen; AUTISTEJA.
Autistisia Kusipäitä.

Kuten TE.

Saatanan rotat siellä hienon hienon kirkon portailla.
Vittu että kehtaattekin saatanan loiset ja kurjat paskarakit, mennä ja vetelehtiä juuri SIINÄ.
Ikäänkuin kuuluen jotenkin "siihen juttuun" !!!
Vittu häipykää siitä helvetin vitun kauas, saatanan kakarat !

Iskekää se typerä, TYHJÄ, päänne siihen kivetykseen ja KUOLKAA.

Ja kaikille muille; eikö vaikutakin SILTÄ, että siinä NE nyt loikoilee, itseensä melko helvetin tyytyväisinä, NE jotka TUHOSIVAT tuon rakennuksen senkin vähän sisällön ja mitä Tavallinen Juntti sellaisesta ymmärtää, ja paskansivat vielä raunioille ?!?! Eikö ?!
Siinä ne nyt ilkkuvat; Neuvostoliiton Soturit. Taistoloiset, idiootit ja paskapäät. Lättähattuiset typerät slaavilaiset tihrusilmät imbesillit kollektivistit. Autistiset tuhojyräkommarit, änkyräateistiset Stalinistit. Haikaillen Staalinin persereikää, tai sinne takaisin.

Eläimiä. Pelkkiä eläimiä.
Mutta todella TODELLA haitallisia.


Se tosin ON totta, että TUOLLAINEN "peli" ON "vihellettävä poikki" !!!
That´s for damn sure !!

-

Ja vielä Halosen Komentelijaämmälle; mikä vittu on tämä "reilu peli" ?!?! Jonka "säännöt koskevat Meitä Kaikkia" ?!?! 
Hei Paimentolaisämmä; painu vittuun siitä paimentamasta MINUA. MINUA sinä ET komenna, voit uskoa huviisi tai olla uskomatta.
Etkä minun "vahtivuorollani" komenna kyllä KETÄÄN muutakaan.
Sinut MURSKATAAN vielä kuin luumu rusinaksi, biliiv THÄT bitsh


KUKA VITTU SINÄ LUULET OLEVASI !?!!?
KEITÄ VITTU, TE, LUULETTE OLEVANNE !?!?!?


(Vastaus on: Jumala / Jumalia).


Tuo ^^ on, kuten se "lempiblogaajani" sanoi, tuo "ihmiset Jumalina juttu"; Satanismia. SE on "satanismin" IDEA ja YDIN. "Ihminen Jumalana".

"Sattumalta" on muuten myös "Vapaamuurariuden" ydin ja idea ja PYRKIMYS ja tavoite ja mitä kaikkea...
AHAHaa....... vitun typerät sekopäät.

Muurarit tulisi POLTTAA sinne vitun "looseihinsa". Saatanan kurjat pikku pökäleet.

* - * - * - * - * 


Tämän siitä saa, Tavalliset Ihmiset / Suomen Kansa, jos ja kun yrität TÄSSÄ ELÄMÄSSÄ rentoutua ja vain OLLA ja nauttia ja keskittyä omiin asioihisi ja pysyä jopa sivussa ja annat kaiken vain olla.
Siinä käy NIIN, että Paholainen ottaa ohjat !!!
Koska se vitun paskapää EI LEPÄÄ !!! Ei ikinä !! Se on aktiivinen kuin lapsi. Tai pikemminkin KATULAPSI, ja yhtä vitun seinähullu, kurja pikku kusiläntti. Ja myös hyper ylimielinen paskapää.

Ja KAIKKI teidän Tavallisten jarruttelu ja hyssyttely ja SÄÄLI ja myötätunto, RUOKKII tuota PETOA.
Ja SE. ON. PETO. Make NO MISTAKE about that !!

-

Minimissään tästä olisi järkättävä VASTAMIELENOSOITUS.
Vaikka ihan häikäilemättä, kuten hekin (Vasurit yms "aktiivit"), Rasismin Puolesta !!


-

Täytyy sanoa että TÄMÄ ääliömäisyyden neutronipommi toi esiin SEN, MITEN tosissaan nämä läskipäät sosiopaatit paskat TODELLA ON !!
Ja ne on HUOLESTUTTAVAN TOSISSAAN ja peräänantamattomia. NÄIN kaikki sodat alkavat. Mutta koska LAPSTE eivät koskaan KUUNTELE ketään ennenkuin on JO myöhäistä, minuakaan tuskin kuullaan. Joskin myöhemmin SYYTELLÄÄN, senkin edestä.

Se johtuu siitä että SUURI SUURI OSA "ihmisistä" ei OLE ihmisiä lainkaan, vaan ihmisen LOISIA ja petoja jotka SAALISTAVAT IHMISTÄ.
Saalistajat alkavat näet jossain vaiheessa UISTUTTAA saaliseläintään, ja ottaa sen tapoja yms omakseen, samaistua siihen toisinsanoen, jotta pysyisi elinkeinonsa turvin ELOSSA.

Tämä on ELUKKAMAISTA.

Mutta LUULETTEKO että ne vitun tyhjäpää kotiäidit / perheenäidit, yms, jotka ehkä "budjaavat Stadissa", ja kuin jollain IKEAn kuvaston sivulla, ovat "kartalla" tällaisesta !?!

FUCK NO !


Ne heiluvat siellä tyhminä ja pehmeinä. Päästään eritoten.Shit IS getting REAL.

Tämä EI OLE enää vähäpätöistä !!


Nyt on syytä alkaa valaista KAIKKIA niitäkin jotka EHKÄ vielä empivät ja "ovat aidalla" asioiden suhteen. Tuo paskaröykkiö on hyökymässä nyt päälle jo niin pahoin, että jotain ON tehtävä.
Tämä ongelma ei mene pois. Tämä Vasemmisto kysymys.
Jos niitä ei vain lakaise kerralla pois, tauti uusiutuu ja tappaa ennenpitkää.


Sanon teille KAIKILLE siellä Stadissa että "Mielipiteenne on rekisteröity" !

You have been noted. And noTICED.


-

Huomatkaa muuten kuinka nämä älyvapaat hullut eivät ole muuttuneet TIPPAAKAAN  sittemmin sen keskiajan, kun polttelivat kaikki älykkäät ja hyvännäköiset, Texin mukaan Neanderthaalit, "noitina" !
Eivät sitten piirun vitun vertaa.
Sama säkki, sama paska. Sama ÄRSYTTÄVÄ tihrusilmäinen, mistään mitään tietämätön, ylimielinen vitun typerä paskaturpa.
Naama siis.
Vastenmielinen nyrpeä pikku kusilärvä.

Inhottava kuin "rikollisen" (mutantin) lärvä.

-

Ja huomatkaa vielä, ja huomatkaa jatkossa, ja huomatkaa AINA, kuinka esim tuo "Vihreiden" vitun käärme, tuo Niinistön paskanaama, käyttää kuten kaikki "ovelat" ovelat psykopaatit, kaaaaikkia niitä sanoja ja käsitteitä mitä he LUULEVAT, Tavallisen Pulliaisen, toivovankin kuulla ja tottelevan. Kaikkia niitä pehmeitä ja lämpösiä ja mukavia ja POSITIIVISIA, muistatko nyt? POSITIIVISIA ?! Tämä on nyt P O S I T I I I I V I S T A ! Haluukko että toistan Vit...siis, haluatko rakkaani kuulla tuon uudestaan, muutamankin kerran !?
POOOOSITII...jne jne jne ad NAUSEAM !

Vittu siinä ole MITÄÄN POSITIIVISTA saatanan runkkari, että yritätte liukua Totaalikontrolli Asemaan ja määrätä muiden olentojen elämää TÄYSIN ja aukotta, ja täyttää suomen (ennen niin puhtaan) maan, NEKRUILLA ja islamin murhaajilla ja muilla vitun apinoilla. Alemmilla roduilla.
Kiukutelkaa sitä vastaan sen kun haluatte, mutta se ON ja se PYSYY. Eikä siitä intetä, eikä asiassa OLE MITÄÄN vitun INTTÄMISTÄ ylipäätään. Ja te KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄN KYLLÄ !!
Aivan vitun loistavasti ja HYVIN.
Tehän siitä oikein naaaaaatittekin. Nekrun ruoskimisesta !
Nyttemmin te olette vain keksineet lisätä uhreihinne myös omanne ! Tai meidät jotka olemme MAHDOLLISESTI samaa lajia kanssanne.
En ole täysin varma että näin olisi.

JOS olisi, olisin varmasti yhtä käpyaivoisen TYPERÄ kuin tekin !? Nou ?! Ja alhainen. Ja vallanhimoinen ?
Joten EI; me EMME ole samaa lajia.

-En tiedä mistä TE vitun pehmeäpäiset paskastasiinneet reppanat IDIOOTIT puhutte, mutta TOTTA !! Tämä ei voi jatkua näin !!
Maahan EI voi tulla enää YHTÄ AINUTTA "muuttajaa" eli TUNKEUTUJAA tai voisi sanoa ihan vain MIEHITTÄJÄÄ. Eikä ihmisten elämään voi tuoda enää YHTÄÄN LSIÄÄ kontrollia ja vahtimista ja vartiointia ja ahdistamista ja kurjistamista ja komentelua ja paimentamista ja puuttumista ja muuta vastaavaa NAISTEN ja Luciferin toiveiden mukaista, oksettavaa, rikollista paskaa ja häiriköintiä.

SIIHEN, ON, puututtava !!

Päättäväisen peräänantamattomasti !!
Totaalisesti !!
Täysin !!
Taipumatta !!
Iäti !!


Pahuus PAKOTTAA näemmä ottamaan kantaa ja "olemaan osa peliä" tai sitten sitä "saa" olla heidän käskemänään orjana ja alistujana, kuin joku vitun musliminpaska, KOKO ikänsä.


Tuo teidän SUPERHUONOSTIKASVATETTUJEN Stadilaisten kommarinpentujen JATKUVA vittuilu ja mellakointi ja pullistelu ja sapelinkalistelu ja määräilevää asemaan pyrkiminen ja muu alistustoiminta, ON saatava "vihellettyä poikki". Kuin Englannin Amerikanmääräily aikanaan. Josta jenkit tosin tuli katumapäälle ja pakitti takaisin "Valtion ja Lain" yms "suojaan" Ja uppoavat siihen lähitulevaisuudessa lopullisesti.

(On pieni IHME ettei Amerikassa ole JO, avoin SOTA kyttien ja kansa välillä!)


Stadilaiset; TE ETTE MÄÄRÄÄ TÄÄLLÄ.
"Suomi" EI OLE TEIDÄN.
Te ette exklusiivisesti OMISTA suomea. Maana, kansana, kulttuurina, minään.

Se ON tehtävä teille näköjään PAAAAAALJON entistä selvemmäksi.
Jos on joku hävittäjälentäjä jolla on "pää harteillaan" niin tiputa POMMI jos vielä kerrankin "kokoustavat" saatanan vitun rakit, tuollatavalla tuolla jossakin vitun "Kansalaistorilla" !!!

Ai vittu se ratkaisisi NIIIIIIIIIIIIIIIIIN monta ongelmaa ja niiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon pahaa, etten tietäisi enää miten olla niin kepeässä olotilassa.


* - * - * - * - * 


Muistakaa Tavalliset Kansalaiset, että; nämä levottomat ja järjiltäänolevat idiootit MUSTAAVAT myös meidän MAINEEMME tuolla ulkopuolisessa maailmassa, näillä vitun"revittelyillään".
Tämä on todellista hallaa, kaikin kuviteltavissaolevin tavoin.

Tämä oli POHJANOTEERAUS.

Ja aatelkaa vielä MIKSI ! MISTÄ tämä poru nousi !!
Siitä että yksi HEISTÄ !! Yksi VASEMMISTON NATSI-NARKKARI ääliö, kävi jotenkin aukomassa päätään tjns, toiselle melkolailla vastaavalle, joskin ainakin jokseenkin OMIENSA puolella olevalle, ja sai YHDEN kurjan POTKUN ja jotainjotainjotain...aikaa kuluu ====> viikkoa myöhemmin, sama saatanan elämäntapahampuusi NARKKARI kuolee.

Siinä kaikki !!

TUOSTA nämä vitun liejurotanpaskat KEHTAA saatana vietää tuollaisen lauantain !! MINUN kotomaassani.
Ei vittu !

Ei tasan vetele !
Saatanan retaleet ja rakit.

JO NYT ON PERKELE !


KEITÄ  VITTU   TE LUULETTE OLEVANNE !?!?
TUO ^^ !!!  "Ei Voi Jatkua!!"               TUO ^^^        !!!

Ja se on EXKLUSIIVISESTI   VAIN JA AINOASTAAN MUSLIMEISTA  JOHTUVAA.
Ei MISTÄÄN muusta. Ei yhdestäkään mistään muusta. Ei atomistakaan mitään muuta. Kuin vain ja muut asiat ulos-sulkien, Muslimeista ja islamista. Siitä YHDESTÄ ja AINOASTA mitä sitä on.

Ja tämänkin te selkärangattomat paskasäkit TIEDÄTTE varsin vitun hyvin.


-

Sanon sen verran jotain positiivista Soinista, että ainakin SE sai sentään Orvon läskipäälle pallinaamalle jotain SANOTTUA.

Toisin kuin se jokin vitun "Tynkkynen" niminen Vasuri, Persuihin soluttautuja, paskasäkki.
Joka pyytelee kaikkialla ja koko ajan anteeksi jotain kuvitteellista "äärioikeistoa ja natsismia ja fasismia ja basismia ja rasismia" yms.KYTÄT; jos haluatte kerrankin olla oikeasti HYÖDYKSI, oikealla puolella OIKEAA OIKEUTTA, ja IHMISILLE mieliksi; ammuskelkaa konarilla tuo sekopäiden ryhmä, jos vielä jossain joskus ilmenevät.


*

Vittu että on pilaantunutta sakkia.
Voi Stadi parkaa.


Enää vetypommi voi sinut NOISTA KIRPUISTA vapauttaa.

Tuollaiset KUULUISIKIN sinne Ryssän vallan alle takaisin, ei tuollaisia valkoiset kattele.
Anglot pistäisi teidät luultavasti suoraan reservaattiin. Mihin moiset alkuasukkaat kuuluvatkin.
Siellä ne nyt NÄYTTÄVÄT MEILLE KAIKILLE, että "Stadi kuuluu meille!".

SE on "pelin" hengetön henki.

Mutta EI, ei edes STADI kuulu teille.
Te vain keikutte siellä, kuten "Poliitiko" ns "Virassaan" koska teitä nimenomaan SIEDETÄÄN ja SUVAITAAN.


TIETTYYN RAJAAN(!) ASTI !!


Lopuksi; oletteko huomanneet että tässä sittemmin 2010-luvun alun, viimeistään, on suomesta kadonnut lähes TÄYSIN ns "Status Quo" !?

Kuten sanottua; nämä ääliöt ja mielisairaalaankuuluvat hullut eivät tiedä, todellakaan, mitä ovat tekemässä.

Ja vielä Teille Kaikille; Suomi on edelleen MEIDÄN, ja tulee PYSYMÄÄN meillä. Ja se EI sisällä yhtäkään neekeriä tai neekerin näköistä. Se ei missään vitun nimessä sisällä, eikä tule sisältämäänkään, MUSLIMEITA !!
Noita Saatanan itsensä, henk.koht. paskantamia demonisia tuhoajia ja aivottomia simpansseja tappajia.


Suomi on suomalainen - Suomi PYSYY, suomalaisena. Suomi TYHJENEE Vasemmistosta ja Laku-Pekoista yms.

Suomi VAPAUTUU vielä.
Nyt sitten Helsingin typerät tytöt ja niset; on aika alkaa availemaan niitä typeriä pikku pimppisilmiänne ja ....en tiedä..."kasvattamaan jonkunnäköisiä aivoja" kenties ? Tai jotain.
Ei siinä paljoa kai ole tehtävissä, mutta... LOPETTAKAA.

Vitun tyhmät, pilalle-lellityt Pissa-Liisat ja Mimosat ja "Rukoilija Sirkat" (Hankamäki ainakin [käytti moista termiä]) ja muut elääkseen päätäänaukovat, liian helpon elämä saaneet älykääpiöt sosiopaatit mielipuolet.
Tiedän ettei naisella vain OLE tunteita, mutta NYT alkaa olla melko vitun kahdestoista hetki ainakin NÄYTELLÄ että olisi.


Täällä Ei-Helsingeissä, aletaan jo käydä melko lämpöisinä.Ja vielä lopuksi 2.

Kaikkien ns Kuntien, ns Päättäjät; NYT olisi hyvä hetki alkaa purkaa Helsingin kanssa kimpassaoloa ja yhteistyötä. Ja antaa sen alkaa nääntyä.

MINÄ kelpuuttaisin esim Turun paljon mieluummin pääkaupungiksi. Siinä on toisin kuin Stadissa, edes vähän SIELUA. Ja sellaista vanhan ajan suomalaista idyllin tynkää ja tyyliä yms. Turussa on POTENTIAALIA.
Stadissa on neekereitä ja suomen KAIKKI avohoitopotilaat.
Hornetlentäjät kunniaan!....(ehkä)..Helsinki on saanut ruttotartunnan !! HUOM !! HUOM !! HUOM !! 
Varokaa !! Ja välttäkää !! "Kuin ruttoa!"

Tökkikää kepillä, kaikin tavoin, kauemmas.


Nyt Kommarien ja Putinin myyräntyöntekijöiden armaada sitten SEIS !P.s  On teillä mahtanut olla paska elämä, ja kurjat oltavat, jotta NOIN haluatte pahaa omillenne ja maallenne.

Minä häpeän puolestanne, mutta MINÄ EN sääli.
En vaikka kuolisitte.

Ja minä aion valaista näitä keskikertaisia koiria niin kauan että ne VALAISTUVAT. Ainakin yhden askeleen.


Te. 
Tulette.
Häviämään.


Minä VANNON sen."Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti