torstai 22. syyskuuta 2016

Postissa on vikaa (ja varas)

Jahaa ! Hei.

http://www.hs.fi/mielipide/a1474428784592?jako=69561337dc4575644258aee0ad7b1740&ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

Jukolauta perkeleen VITUN hevonpaska Posti !!

Tästä aiheesta on pitänytkin jo puhua, koska olen itse kokenut tuon saman, mutta huomattavasti pienemmällä summalla.

KUKA vitun Vasemmistolainen ja katkera, typerä vitun vastenmielinen villalätsä-risutukka jyrsijä siellä oikein näitä kirjeitä ensinnäkin AVAILEE ja sitten siirtää sieltä varat omiin taskuihinsa ?!

Ja miten Postissa vain levitellään käsiä ?! Vittu jos tämä EI OLISI Marxistinen Kommari-Neuvostoliitto vaan jokin VALKOISTEN ja ehkä Euroopankin, maa, olisi Posti jo NURIN. Mutta koska Valden rikolliset diggaa myös muista rikollisista, katsotaan kaikennäköisiä alhaisuuksia läpi paksujen, ylensyöneiden, ihraisten, rasvaisten vitun läskien sormien.

-

Yksi mitä voitaisiin kai tehdä, jos HALUTTAISIIN, olisi vain asentaa kamerat posteihin, sinne lajittelukeskuksiin ja katsoa siitä sitten kuvanauhalta KUKA vitun neekeri siellä pistää toisten rahat omaan taskuunsa.

KUKA oletkin, HÄPEÄ !!
Ja: oletpahan yksi vitun alhainen luihu, yksi vitun kuvottava perkeleen kurja vitun rotta.
Vittu niitä rahoja saatana SINULLE / teille, lähetetä !! Vaan niille KIRJEIDEN VASTAANOTTAJILLE !!

Jonka pitäisi olla koko vitun "Postin" se ainoa ja todellinen, ydin juttu. Sitä VARTENHAN se on ylipäänsä OLEMASSA koko vitun puulaaki !! ? nou ?

-


Lukekaapa noita kommentteja ! Ei jumalauta o tottakaan saatana.
Näettekö NYT mikä vitun TOTAALINEN ja de facto PASKAMAA tämä OIKEASTI on, ja on ollut KOKO AJAN tuolla pinnanalla !??!
Tällaiseen vitun esihistorialliseen kiusaajien hyväksikäyttäjien ja erilaisten varkaiden ja komentelijoiden paskaiseen suohon uppoaa AINA ja KAIKKI kommunistiset ja naistenhallitsemat "Maat ja Kansat". Aina. Kaikkialla. Kaikki.

VITTU mitä perkeleen paskaläjiä ja vätyksiä !! Vittu mitä Veekereitä. Eikä niitä luultavasti edes HÄVETÄ. Eläin ei häpeä. Eikä se USKO, että on olemassa jotain sitä YLEMPÄÄ, jotain mikä H Ä P E Ä Ä.

Minä häpen lähes Postin puolesta !!

Ja P.s tuokin on totta ettei Posti tuo edes niitä "Ykkösluokan Kirjeitä" IKINÄ ajallaan !! Ei KERTAKAAN ole mennyt / tullut oletettua NOPEUTTA. Nopeus; siihen ei Suomen Posti Pysty !
Tulisi olla niiden Virallinen Slougani !


P.s 2 Tuo ^^ pätee, vaikka kirjeen lähettämis ja vastaanottamis paikka, olisi vain noin 5 kilometrin etäisyydellä. Eli samalla sen KÄVELISI itse perille.
Ja vielä; MIKSI helvetissä kaikki pitää kauttakuluttaa jumalauta Stadin kautta ?!?!! Kun matkaa on saman pitäjän sisällä vain tuollainen poronkusema !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti