keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Työttömyydestä & Työttömän™ kyykytyksestä...

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000001257738.html


Onneksi sentään suurin osa, ylivoimaisesti, on tätä supertyperyyttä VASTAAN ja rajusti !
Ja niin on Kapteenikin ! MINÄ ilmoittaudun mukaan tähän remmiin !
Siis tähän; painukaa kikkoinenne vittuun !

Tämä on, vaikka ehkä TEKONA sinänsä pieni, niin itse ...mm....moraaliltaan ja sinänsä, melko pöyristyttävää.
Poliitikot yms ITSE on jumalauta "ammattiLOISIA" ja PAKOTTAVAT, koska sellainen RAKENNE on valmiina jo olemassa eli "hallitus / valtiot / lait",  -muut elämään kuten käskyttävät ja elättämään myös heidät itsensä.

He varastavat ihmisten KOKO ELÄMÄN !! Ja KEHTAAVAT vittu alkaa sanella ja hätistellä kepillä ympäriinsä, köyhiä ja alistettuja ja kurjia ja työttömiä yms.
Se johtuu MM siitä että he eivät TAASKAAN YMMÄRRÄ asian YDINTÄ ja todellista OLEMUSTA.
-Sivuhuomautus.
Eikö Jeesuskin jo sanonut köyhistä, että "he teillä on oleva AINA muassanne" ?!
Sivuhuomautus ohi-

Ja YKSI tällainen piirre näissä asioissa on se, jota en ole KOSKAAN kuullut kenenkään muun vielä mainitsevan, että: mikäli sinä TUET sitä maailmanjärjestystä ja ELÄMÄNTAPAA, mikä "järjestyy Enemmistö-Hetero...whatever, Hallitukseksi & Valtioksi, kyttineen ja lakeineen ja TyöElämineen ynnämuineen" niin sinä ET VOI siltikään SANELLA muille kädellisille tällä planeetalla, että myös HEIDÄN "ON OSALLISTUTTAVA!".
Ja sinä TIEDÄT tämän kyllä vitun lantapää paskajuntti, itsekkin !!! Vaikka se olisi uponnut kuuuuuuuinnka syvälle, sinne tyhmään sumeaan pikku paskapäähäsi.

Jos joku mieluummin elää jotenkin muuten, hänellä ON siihen ihan OIKEA OIKEUS, toisin kuin teillä vitun ylimielisillä ääliöillä pakottaa muita ja komennella ja käskyttää ja käyttäytyä jumalauta ikäänkuin Me Muut olisimme jotain vitun O M A I S U U T T A !!

Vittu teidän hävyttömyydelle ja pahuudelle ja aivottomalle ajattelemattomuudelle EI. OLE. RAJAA.
It knows´no boundaries !

Miksi KAIKKIEN "pitäisi" olla TÖISSÄ ?!?! Ja siinä jossain kurjassa paskassa nimeltä "TYÖ - ELÄMÄ" !?!? Eli ORJAN, iiiihan tasan orjan, luit oikein, elämässä !?!?
"Tyhmä työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä".

Ja en tiedä eikö tätäkään sitten vain KÄSITETÄ vai leikitäänkö tässäKIN asiassa vain tyhmää, mutta: juuri mitään töitä EI VAIN OLE.
Niitä ei vain kertakaikkiaan ole !
Mikä ihana, siunauksellinen tila !!

Mutta koska te INHOATTE toisianne, näennäis-heterouksissanne, te ette haluaisi antaa toisillenne "löysää" vaan pitää narun kireällä. Kireällä kuin päänne ja hermonne, vitun typerykset.

Ja vielä sellainen siis, mikä jäi sanomatta, ja jota kukaan ei jostain syystä........ ikinä mainitse, kaikkihan MINUN pitää aina mainita....mutta emmä toki teitä PAAAAAREMPI OO !! Eheheheiiii !! Nou söörrii !!
Te vaan....ette junou...... tajuu.....ja näi... !
Mut jos MÄ nyt sanon; JOS sinä ala-asteella, ylä-asteella ...missä lie, ESIM kiusaat jotakuta ja JOS lähes KAIKKI hänen ELÄMÄSSÄÄN ovat häntä vastaan, usein ALUSTA SAAKKA(!!), SINÄ olet vastuussa hänen ajautumisestaan elämässä ULOS ja sivuraiteelle, EI hän itse !
Joten...mitä nyt LUULET; jos jotakuta on "potkittu päähän" KOOOOKO VITUN ELÄMÄ, kaikkien toimesta, useimmiten TÄYSIN ilman (ainakaan hänen omaansa) syytä, niin luulisitko että ENSIMMÄINEN asia mitä tämä Joku miettii, on vain että "jee, hei, miten mä pääsen TÖIIHIIIIN!!!"
Vitun tyhmä, tunteeton, aivoton vitun lantapää.

Sensijaan että kiukuttelet siitä että joku on työtön, mikset sanoisi vaimollesi EI ? Tai jotain. Tai lukisi ja ajattelisi jotain muutakin kuin shamppoopullonkylkeä, ollessasi paskalla ?!

Vitun PASKA !Jos SINÄ siis työnnät jonkun pois tieltäsi jo ALAKOULUSSA(!!) niin älä sitten saatanan paukapää IHMETTELE jos hän............no....junou.. ON myöhemmin "pois kuvioista". Pridi faking simpl !? Nou ?!Ja KAIKKI tämä työttömien kiusa on MYÖS siksi aivan vitun TOTAALINEN HÄPEÄ ja RIKOS ja emmä edes jaksa luetella mitä kaikkea, että samaan saatanan aikaan kun omia työttömiä yms lyödään kuin vierasta sikaa, otetaan IHAN TASAN TAHALLAAN ja suunnitelmien, joita esim MINÄ EN OLE milläänlailla hyväksynyt tai valtuuttanut, mukaan, maahan sisään juurikin Vieraita Sikoja. Ja NIILLE perkele kustannetaan luoja ties mitä.
Ja jos ei neekeriä ja ählämiä, jotka syrjäyttää teidät ennenpitkää, niin sitten jotain VITUN Gukkea tai Tampereen houreista Futuuri-Visiota tai Hellsinkiin lisää jotain VITUN merenalaisia kaapeleita ja siltoja ja rautateitä ja pikakaistoja Moskovaan ja Paholaisen Takapuoleen ja mitä vittua lie !

Vittu HÄVETKÄÄ !! ...sanon tuon vain, vaikka tiedän että teiltä puuttuu tuo ominaisuus, se on VAIN meillä Hyvillä. Sitä ei vain kertakaikkiaan OLE, pahuudella ja eläimillä.
Niille kaikki on vaan..........kaikki on "vaan" ! Kaikki on ihan jees ja khuul ja näi, kaikki käy ! Nou Problem man.


Tässäkin ollaan taas, ikäänkuin työttömien AINUT ONGELMA olisi juurikin itse TYÖTTÖMYYS per se. Mutta se on melko vitun varmasti, useimmiten, vain yksi OIRE. Ne itse OIKEAT ONGELMAT ei edes KUULU teille almujen antajille !! Teidän osanne on vain olla hiljaa ja antaa almuja ja JOS joku on VALMIS kohtalonsa polulla AVAUTUMAAN, niin ....en tiä..antaa sen sitten "avautua" kai ?
TAI sitten vain vaikka teloittaa koko sakki ? Nou ? Ai miin; mitä siinä saatanan nilkit leikitte ja hymyilette vaikeina, sen kun sitten vain TEETTE, kerralla ja kunnolla !
Bäng-bäng-bäng !
Jahaaa !?!...ei mutta hei ! heeeeeeeeeeeetkinen ! weid-a-minit ! Ettei näitä TAPPOählämeitä vaan otettaisikin juuri, muun muassa, SIKSI !??! Jotta NE tappaisi, TAPPAISI, meidän lokaalit kurjimukset pois silmistä ?!

Wau..............täytyy sanoa ja myöntää; melko nokkelaa !Joku tuolla sanoikin kommenteissa tästä melko hyvin, yksinkertaisesti vain että; iso sotku tulossa, ei muuta.


* - * - * - * - *

Tuo oli jo siis vanhempaa kamaa, aiemmin laadittua. Mutta nyt kun sen saan vihdoin tuotantolinjalta ulos, niin pistän samaan rahaan tämän uudenkin.http://www.hs.fi/mielipide/a1474343684394?jako=c56660338400ed91bc647e43c30df5a0&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage
Vihdoinkin joku sai tuolla kommenteissa sanottua sen ITSE ASIAN. Sen jutun jujun, ja ytimen.

Suomalaiset, vaikka te tätä näytätte välttelevän, vuosisadasta toiseen; TÄMÄ on se ONGELMA...


^^ !!


Siinä se nyt on, ja pysyy.

Suomalaisten PRIMÄÄRIONGELMA on tunteettomuus ja säälimättömyys ja muu ILKEYS toisiaan kohtaan. Josta tämä koko vitun "Maahanmuutto™" hullutus ja sen kiihkoisa rummutus yms paska, on vain se uusin esimerkki.
Kyse on ILKEYDESTÄ toisia (omia) ihmisiä kohtaan. Ei mistään muusta.
Ei neekerien "oikeuksista" tai jostain vitun "globaalista hyvinvoinnista" tai "planeetan hyvinvoinnista" tai ...mistä lie mitä Marxistigangsterit nyt juuri tällä viikolla keksii käyttää tekosyynä Pahuuden hönkimiselle tähän ulottuvuuteen.

ÄLKÄÄ KESKITTYKÖ siihen mitä ne ajaa !! Vinkki teille Tavalliset Ihmiset. (Jota te ette KOSKAAN näy tajuavan.)

Ja tuosta Työttömyys-asiasta.
Kuten joku tuolla niinikään sai sanotuksi, jotain mitä minun on monasti pitänyt sanoa....en tiä ehkä olenkin sanonut, huu nous... niin nin; on turhaa ja ilkeää ja aivokääpiömäistä yrittää väkisin ajaa kuin käärmettä pyssyyn Työttömiä Töihin, kun töitä ei OLE.
Kun työttömiä on joku 500.000 ja töitä tasan tuo 11,000 niin...mitä ny vittu LUULET vitun aivoton, TUNTEETON samojedi-idiootti; onko se MAHDOLLISTA, tunnetuin fysiikan ym, laein, "työllistyä" ?!?!

Ja minä luulin, että MINÄ olen huono matikassa !! HAHahha...oummään !


-

Ja tuolla tuli taaskin joku vitun lantapäinen, ja siitä seonnut, katkera vitun lantajuntti lannanluoja jankuttamaan sitä, että hän on HAUDANNUT saatana vanhempansa joskus TEININÄ ja tehnyt kurjaa työtä ja työtä ja työtä sittemmin ja blääblää vtun blää ja jäkäjäkäjäkäjäää.... niin nin; mitä vittua sitten !?

Vittuako OLET tehnyt !??! Olisit saatanan turvenuija ryhtynyt vaikka Poliisi-Siaksi tai "Poliitikoksi" tai Byrokraattiämmäksi, niin olisit saanut abaut saman kokemuksen elämästä kuin se paljon halveksittu Työtön, mutta leveämmällä leivällä ja KAIKKIEN vitun käpyaivojen idioottien ympärillä, kunnioituksen ! Ja ehkä muutaman ex tempore KUMARRUKSENKIN, aina välillä, silloin-tällöin.

Te olette vain Suomalaiset; vitun kylmiä ja ILKEITÄ "ihmisiä".
En tiä, mutta on sangen varmaa että se Texas Arcanen jankutus pitää ainakin osin paikkansa, ja että Suomlantilaiset ON, kuten Wikipediakin sanoo, "Puhtaita Cro-Magnoneita".
SIKSI te "ette kuulu joukkoon" enää nykymaailmassa, kuten neekeri tai amerikan intiaani tai jokin muu vastaava superprimitiivinen rotu.
Teidän aikanne OLI jo, se oli siellä paleoliitin tuntumassa, mutta paleoliitti MENI JO !

It´s ouvr !


Ja nyt teillä on seassanne näitä tyhmimpiä KAIKISTA edustajistanne, kiljumassa klitoris lepattaen, kurkku suorana että "tänne pitää saada NEEKEREITÄ!! ja vähän vitun äkkiä!! ...nii just! ja murjaaneita ja islamisteja kans!"  ....AHAHAHAAAAAAAAAhah h...hah .ahahaaaaaaaaaaa.........ou mai FAKING kaad !Jos minä vain ohimennen kysäisen, että; mitähän Arvon Neiti, älykäs ja kaunis, LUULEE ja odottaa, tuolla tiellä olevan ja odottavan !?
Paikka Juutalais-Kristittyjen Taivahastako kenties ?!....THAHAhahah. .a.ha.hahaaa


Löysin muuten oikein hienot kuvaukset näistä ...esim Lindströmin pallomaisen nahkapään, edesottamuksista, tässä Työttömyyden Vastaisessa Sodassa™. (MINÄ keksin tuon <== ! Ette vittu varasta sitä sitten! ELLETTE sitten osaa jotain mitä kukaan teistä ei yleensä KOSKAAN osaa, eli mainita sen ALKUPERÄISTÄ LÄHDETTÄ ja keksijää ja alkuperää !! vitun lantapäät.)

Siinä on Lindström hämmentävine keitoksineen, mainioine keinoineen, Työttömyyden "hoidossa".
Siinä se....levisi ku Jokisen eväät.

HAHahaa hahaaaaaaaaa !

Tässä mä oon hyvä ! Tää on ehkä se AINUT asia, jossa mä oon hyvä.
Olen VAKAVISSANI tämän suhteen.


-


Ja sitten on tämä mitä TÖISSÄ tehdään, tässä on tämä Ahertaja ja Työtätekevä ja "Yhteiskuntaa pystyssäpitävä" Perus Jamppa. Työssä siis, Pyhimys ja paljon kovempi jätkä kuin ___  kun on !
AHahahaaha....aah... tuo ^ on asiayhteydessä loistava. Nauratti oikeasti. Jonkin verran. AHAHhaaa.. aijai.
TUO on merkittävämpää kuin "istua kotona" ja ehkä tsiigata netistä kaikkee TIETOA ja OPPIA sieltä kaikkee ja näin. Ja SITEN tukea OMAA JENGIÄÄN, tässä "Globaalissa Kilpailussa" tai mikä tää nyt on, teidän mieleSSÄNNE, tää juttu. Tää "elämä" tai tää tässä.
*


Periaatteessa, summa summaarum; se mistä on muun muassa(!) kyse, on se että NAISET ja heidän hängaraund LUUSERIuroksensa, jotka ei KESTÄ elämää ilman kontrollia (ulkopuolelta) ja naisen pillua... mistä vain puolelta, ja usein(!), ulisee nyt kun he tuntevat edes hetkeksi tuon iäisen ja tympeän pikkusieluisen VALTANSA kaventuvan ja haihtuvan, ja nuorten miesten TAJUAVAN ettei heidän tarvitse alistua ja antautua KENENKÄÄN orjaksi ja "käytettävissäolevaksi" tässä elämässä.

Kaiken VOISI hoitaa PALJON paremmin, mutta koska olette tyhmiä ja äkkipikaisia ja pienisieluisia tyhmiä maalaistolloja juntteja paskapäitä idiootteja ja toisillenne Piruja, ei teillä ole oikeasti enää toivoa.
Ne rutikuivat nynnytotalitäärit, tihrusilmät pierut siellä Stadissa, mieluummin TUHOAA koko maan ja kansan, tappaa kaikkien sielun ja sydänlihaksen, tuskaan, kuin antaa periksi ja täten "menettää kasvonsa ja Maineensa" (joka on Valtavirta Heterolle sentään KAIKKI KAIKESSA!) ja myöntää olleensa KOKO TÄHÄNASTISEN ELÄMÄNSÄ(!) AJAN VÄÄRÄSSÄ.
Täysin, absoluuttisen, selittelemättömän, VÄÄRÄSSÄ.

Se ei vain onnistu enää. Ne pitää vain AMPUA, se on AINOA keino MUUTTAA HEITÄ tai heidän HYVIN hyvin, pelottavan, pientä mieltään.

Niinkuin Texas Arcane näistä vitun käpyaivoista, kroomagnoneista ja mistälie simpansseista, sanoi; älä koskaan yritä muuttaa heidän mieltään, sillä EI OLE mitään mieltä mitä muuttaa ! Siellä ei OLE, mieltä. Niillä ei OLE, mieltä.


Minä näen tämän yhä selvemmin ja selvemmin, päivä päivältä. Ei ole koskaan ollutkaan ketään muuta kuin MINÄ.
On VAIN MINÄ ja sitten on noita tielleheittäytyviä vitun imbesillejä statisteja. Tuhoamasas, jankuttamassa, olemassa tyhmiä ja ahneita vitun apinoita ja varkaita.


Ja vielä P.s  Muistakaa, muistakaa ja muistakaa, jästipäiset hapan-naama ryssäni, että ns "Poliitikko" ON ihan tasan de vitun facto, ITSE, olento joka on ihmisten maailmassa loinen. Sama kuin ne pienen pienet madot ja toukat jotka tekevät tiensä jonkin epäonnisen muurahaisen tai mehiläisen (oikeasti johonkin PYSTYVIÄ olentoja btw!) pääkoppaan ja aivoihin, ja alkavat sielä sitten vedellä naruista ja kontrolloida koko olentoa ja sen TEKOJA ja MAAILMANKUVAA ja KOKO VITUN ELÄMÄÄ
T A P P A E N    tämän    hitaahkosti    mutta    täysin   VARMASTI.


Poliitikko on  AINA  Tyranni ja loinen ja RIKOLLINEN, mutta koska niihin on TOTUTTU (kaikkeen nääs tottuu), sille ei tunneta olevan enää mitään TEHTÄVISSÄ.
TÄMÄ osa juontuu SINUN tyhmyydestäsi ja herkkäuskoisuudesta ja liiasta kiltteydestä PAHUUDEN edessä, ja nipusta erilaisia väärinymmärryksiä. Joita MINÄ koetan ILMAISEKSI (tällaista on OIKEAN VALKOISEN, OIKEA REILUUS! it´s  FRIIIII!!) täällä blogissa suoristaa ja parantaa. Vaikka tehtävä on periaatteessa mahdoton.
Mission Impossible ! ...hah....


Ja vielä toinen P.s
- Kun te jankutatte aina että "koska ne Poliitikot alkaa LUODA niitä töitä, kuten lupailevat?" ....niin........... minä en voi ihan oikeasti kuin tuntea eräänlaista KIPUA mahassani tuon tason Hyper Typeryyttä katsoessani..... Ai miin... W T F..... kuulehan höppänäiseni, laske se heinä / rehu alas, ja kuule MINUA !
Äläkä Vääriä Profeettoja.

==> ns "Politiikka" EI LUO, töitä, eikä YHTÄÄN MITÄÄN.
Muuta kuin KURJUUTTA ja KAAOSTA ja eräänlaista ANARKIAA !
Se luo, "luo", tyytymättömyyttä ja tuhoa ja kuolemaa ja varkautta ja epärehellisyyttä ja pyyteellisyyttä ja ALHAISUUTTA ja ilkeyttä ja se ESTÄÄ mm työpaikkojen synnyn ja KAIKEN elämän TOIMELIAISUUDEN, koska  SE   ON   LOINEN, tai kuten se lempiblogaajani asian loistavasti ilmaisi; se on (Valtio / Politiikka yms siis) SYÖPÄ !!
Ja LUULETTEKO TODELLA, että SYÖPÄ   RAJOITAISI    ITSE    ITSEÄÄN   oma aloitteisesti  johonkin !?!?!
MIHIN, tarkalleenottaen, vitun tyhmä lantapää, LUULET sen PYSÄHTYVÄN ja RAJOITTUVAN ?!?!
Hei !?....mihin !?!?   Ja M I K S I !?!?


Se EI tule RAJOITTUMAAN, vitun lohduton IDIOOTTI !! Vaan se tulee AHMIMAAN ISÄNTÄNSÄ, luita ja ydintä myöden.
Ja SE, on FAKTA. Ja sitten se syyttää siitä ketä vain joka OTTAA syyn, koska on siihen kasvatettu, itseensä ja suostuu sen uhriksi, ja jos mahdollista ....se vain aloittaa saman prosessin, uuden isännän kirppuna. Kunnes SE kuolee, ja etsii taas uuden... jne jne ad absurdum, ad nauseam. Iäti.

TÄMÄ on SE ONGELMA, tällä planeetalla. Ja TÄMÄ on SE mille pitäisi pystyä TEKEMÄÄN JOTAKIN. Ja bäng! olisimme yhdessä yössä, eräänlaisessa Maanpäällisessä Paratiisissa, ja vuodessa 10,500.

- Tsiigasitteko muuten, kun oli joku aika sitten esillä iltsikassa, nin niitä "Politiikassa mukanaolevien" ...sanotaan nyt vaikka nätisti "henkilöiden" PALKKOJA ?!?
Satuitteko näkemään / tsiigamaan !?....ei jumalauta ja vittu-saatana ! ...ei saatana ..ei VOI. OLLA. TOTTA.
Ei. VOI. OLLA. TODELLISTA.
Ei vaan kertakaikkiaan VOI.

Vaikka tokihan, kuten elokuvat ihan oikein kuvaavat, VARKAALLA on "rehellistä ja LAINKUULIAISTA......... duunaria" leveämpi leipä. Mutta MINUA saatana hävettää näiden superniljakkeiden limanuljaskoiden puolesta. Ne luvut oli NIIN korkeita. Ne oli järjestään jotain 11,000 € !! Ja siitä YLÖSPÄIN ! Ylös !!
Vittu Y L Ö S !!!

Ja mitä se Reeninkin vittupää PYYSI palkakseen, jumalauta jotain...tyyliin viiskyttuhatta euroa KUUSSA. Ei siis, luit oikein, VUODESSA, vaan KUUSSA!
YHDESSÄ. Kuussa. Yhdessä KUUKAUDESSA.
YHDESSÄ !!!

Äijä KEHTAA pyytää tuon. .......mä häkellyn.

Vittu minä en voi edes KUVITELLA tuollaista ahnasta ahneutta. ...ei jumalauta ei voi......no, minä jään tänne taustalla TÄYSIN pöyristyneenä, lähes fyysisesti HENGÄSTYNEENÄ, pöllämystyneenä, raivoissani... ällistelemään tämän kaiken alhaisuutta.
Menkää te nyt vittuun siitä.
Hei! Menkää vaikka TÖIHIN !! AHAHA HAH AHahah aaHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti