lauantai 3. syyskuuta 2016

"Moraalisesta Käytöksestä" & Vasureista (+linkki)

No niin !!

Nyt kaikki seis, minä olen löytänyt "Vasemmiston Selityksen" Graalinmaljan !


Käväisin Psykologia Tänään, sivustolla ja löysin HETI, pari kiehtovaa juttua, joista tässä ensimmäisessä tuli vastaan tämä yksi lause, joka kuvaa TÄYDELLISESTI tämän nykyaikaisen vitun Valittavien ja Määräilevien, "Puolestaloukkaantujien™" ja "Suvaitsevaisten™" yms jengin   käytöstä.

Ja vielä tarkemmin; komentelevien ja pakottelevien Vasurien / muiden Totalitäärien.https://www.psychologytoday.com/blog/the-process-matters/201608/behaving-morally-are-we-more-or-less-likely-continue

Moraalisesta Käytöksestä !! ====> ....

"Engaging in behavior that is open-minded or generous allows us to see ourselves in these desirable ways, which ironically may free us up to behave close-mindedly or selfishly."


-

Käyttäytymällä tavalla joka on avoin / avarakatseinen tai runsaskätinen / antelias, sallii meidän nähdä itsemme näillä hyvin haluttavilla tavoilla, joka saattaakin iroonista kyllä, vapauttaa meidät käyttäytymään ahdasmielisesti ja / tai itsekkäästi " !!!!

AHAHHAaa...herran perkele !! Jos TUO ei ole T Ä Y D E L L I N E N kuvaus näistä vitun imbesilleistä, niin mikä ON ?!?!?!!

Ai miin..........its pööfekt !


Tismalleen "Ymmärtäväistön™" käytös, pähkinankuoressa. Täsmälleen. Ihan tismalleen. Täydelisesti.

"Suvaitsematon Suvaitseva".

-

Mutta kuten olen sanonut; se sama "itsereflektio" eli itsetietoisuus ja sikäli myös itseKURI, mikä puuttuu niiltä apinantasoisilta öyhöttäjämiehiltä, puuttuu myös KOKO Vasemmistolta !! Aivan JOKA IKISELTÄ. Jokaiselta. Kaikilta.

Ne EI TOD. ole mitään ylisuoriutujia, mitä tulee itsensä AITOON sisäiseen tutkimiseen ja itsensä "löytämiseen" ja tuntemiseen ja sen sellaiseen. Mistä he kuitenkin aina, AINA, jaksavat jankutella.
Joka taasen vahvistaa täysin FAKTUAALISEKSI jälleen yhden Wanhan Sanonnan, eli "siitä puhe mistä puute".
Joten ==> joka aina jauhaa ja pauhaa ja jaksaa jankuttaa "moraalista ja etiikasta" ja "suvaitsemisesta" ja "EI Rasismista™" yms, on ITSE  IIIIIHAN kaikkia noita, mitä EI suinkaan ole... OLEVINAAN.

Mutta myönnettäköön, että seurattuani teitä tyhmiä siinä ympärillä, koko tähän astisen elämäni, olen ollut havaitsevinani ettei suurin osa tee sitä In Mala Fide ja tahallaan, vaan he vain eivät kertakaikkiaan "tiedä sen paremmin".
Koska tei ETTE OLE yhtä TIETOISIA olentoja kuin minä. Jostain syystä.
(Yksi voi olla SE, että minä olen törmännyt niihin Muukalaisiin, ja sen JÄLKEEN kun on nähnyt valtameren, KAIVO on melko PIENI ja ahdistava paikka, ja ...junou?..sitä TIETÄÄ että MERI ON OLEMASSA! Mutta tokihan minä olen ihan vitun älykäs jo sinänsä, syntyjäni. Ei sellaiseksikaan voi tulla, sen enempää kuin hauskaksi, jos sitä ei myötäsyntyisesti ja oikeasti OLE.)Tämähän tarkoittaa MYÖS sitä, minkä kyllä jo tiesin, että tämä idiooteista ja tuhoamiselle hyvin omistautuneista, mulkuista, koostuva "Vasemmisto" - käyttäytyy kuten käyttäytyy, niin siksi, että se pyrkii eroon itse itsestään ja saamaan siihen jonkin muutoksen ja pelastuksen ja katharsiksen, roiskimalla vain räyhäävänä ja häsläävänä ja muita mahdollisimman paljon ärsyttävänä ja kiusaavana LAPSENA, kaikkea ja koko ajan, ympärilleen, yrittäen saada edes JOOOTAKIN tarttumaan.. He vain roiskivat, kuin Haliwuud, ja tsiigaavat MIKÄ tarttuu seinään kiinni ja ottavat sitten SEN omakseen. Koska heiltä puuttuu SISIN. Oma SIELU. Sisälmykset. Itse. Sisältö. Oma MORAALINEN KOMPASSI Jne.
Mutta sen sijaan että MYÖNTÄISIVÄT tämän, koska elävät suomen kaltaisessa pikkupaskassa apinamaassa ja primitiivikulttuurissa, he eivät VOI (omasta PIENESTÄ MIELESTÄÄN) tehdä näin koska "siitähän menettää kasvonsa!?"

Mutta TUO^^ on vain LUULO, idiootit Vasurini, jonka jaatte KAIKKIEN tämän maailman alisuoriutujien apinoiden kanssa. Kuten esim muslimit ja neekerit ja aboriginaalit ja muut pyörryttävän alkeelliset, näennäiskädelliset, elämänmuodot.
Ja se on yksi SYY, teidän tapauksessanne, miksi te OLETTE siellä alhaalla, mudassa, ja miksi tulette sinne myös JÄÄMÄÄN.
Joten... siellähän sitten karjutte ja kiljutte ja valitatte kuin juutalaiset, vitun idiootit.

Ja tarkoitan ensi-sijaisesti psykoloogista / "henkistä" OLEMUSTA yms, EN sosio-ekonoomista asemaa. Joka on MINULLE melko yhdentekevä. SE jos mikä on NAISMAISTA ja pikkusieluista, jahdata "Merkittävää Sosio-Ekonoomista Asemaa". Haistakaa vittu kaikki jotka niin teette ! Minä HALVEKSIN teitä. Teillä ei ole SIELUA. Eikä juuri tunteitakaan.
Te olette naaraiden ja lastenne orjia. Mutta seKIN on vain yksi kohtalo johon synnytään, joten ei nekään sille kai mitään voi ?.... sellaiset on ilman naarasta ja / tai lasta ja työtä, kuin kipeitä kissoja, HETI mankumassa ja valittamassa ja pyörimässä maassa, tyhmänä ja ÄRSYTTÄVÄNÄ, valittavana vitun lantasäkkinä. Kierin ja pyörien ja hyörien ja mankuen ja mouruten... ja kaivaten ORJUUTEEN.

Hei, luupää; haista vittu !!
Minä olen NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN PETTYNYT sinuun (ja elämään) ettet saattaisi käsittää sitä edes todeksi !!
Trast mii !

Mutta; lukekaa tuo linkin juttu !! Siinä on OPITTAVAA myös teille jotka olette niitä "Johtajia". Jotka siis pitää tämän elämän ja Järjestyksen ja ...sen sellaisen, olemassa !
Nii !! Ettei o nääs Kaaosta ja Anarkiaa ja Kaikkee Kauheeta !
Kaikkihan Nyt Tän Tiätää !!

KNTT !!
( Olen säästellyt juuri TUOTA ^^ apinankuvaa, jotain vähän "spessua", jotain vähän erityistä, varten. Ja koska TÄMÄ on selkeästi / mielestäni, yksi Blogin Kaikkien Aikojen Parhaita Kirjoituksia, annoin kuvankäytön kunnian nyt TÄLLE "postaukselle" !! Haistakaa kaikki vittu ! Hei ?!..oikein ihan tosissaan; gou fak joorself ! Haistakaa vittu paska !

Ja vielä P.s ja kyllä! sulkujen SISÄLLÄ PeeÄs !! Vittuako siinä yniset ja valitat vitun tympeä läskipää perkele !?! [katso ylläoleva kehtotus]. Niin nin tuo apina näyttää niiiiiin paljon, niiiiin paljon, siltä vitun kuvottavalta varkaalta jonka näin, ja jota inhoan, ettette uskokkaan !! Vittu tuohan ON [miltei] se ! )


P.s 2 Tajuattekohan te edes lainkaan, kuten minä nyt kun olen silmäillyt ITSE näitä tekstejäni siitä näkökulmasta mistä lukija ne näkee, niin nin tajuattekohan te lainkaan, että sulkujen sisälläoleva teksti on itse asiassa väriltään VIHREÄÄ !?!? Vai olenko minä nähnyt vittu KAIKEN TUON VITUN VAIVAN ihan turhaan !?!? Saatana !!
Ei nyt nimittäin NIIIIIIIIIIIIIIN vitun VIHREÄLTÄ kyllä näytä kun sitä katsoo Siitä Näkökulmasta....       ...että voihan ny vittu.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti