tiistai 20. syyskuuta 2016

Räyhähenkien Zim (hampuusi Jimi)

Huomenta ja haistakaa paska.

Eritoten TE, Suvaitsevaiset™ eli aikamme Neljäs Valtakunta ja Natsit. Haistakaa niiiiin kitkerä vittu kuin olla ja voi !!

Go Fuck yourself !!

Saatanan typerät perkeleen alhaiset kyrvät.
^^  Tämä juttu !!

Tämä on nyt mennyt jo niin överixi ja lähtenyt niiiiiiiin käsistä, etten voi kuin sääliä teitä enää. Te olette NIIN typeriä ja kusipäisiä ja alhaisia ja mistään mitään ymmärtämättömiä pinnallisia pikku perkeleitä ja tihrusilmäisiä mulkkuja ja komentelevia luusereita ettei teitä kai pitäisi YLENTÄÄ vihaamalla. Vaan ihan vain SÄÄLIÄ.

Mutta ennenkuin jatketaan, pistän tähän pari verrokkia joita voitte tsiigata ja verestellä vähän muistoja ja katsoa josko teidän Samojedin lättäpäässänne HERÄISI edes jonkinmoinen sellainen..............mmmmmmmmmmmmmm... miksikä sitä nyt sanotaan ? ....siis täää....tämätämä...."suhteellisuudentaju", niin nin SE !
Tsiigatkaa jos SE heräis !
...entiä sitten... UNOHDATTEKO te nykyään nämä ^^ jo niin nopeasti vai .....?...........mikä juttu tämä on !?!?


Kaikki teidät jotka kokoonnuitte sinne Helsingin Rautatieaseman lähistölle muistelemaan sitä vitun PERKELEEN luopionarkkaria ja pohjasakan rotanpaskaa ja Vasemmisto-Räyhähenkihampuusia, tulisi samantien RUOSKIA. Thät´s rait, ruoskia.


Ja JOKA-vitun-IKINEN paskapäätäkin alempi kusiläntti joka oli jo saatana allekirjoittanut jonkun vitun vetoomuksen millä se MÄÄRITTELEMÄTÖN "Rasismi™" lisättäisiin vielä kaikkiin jo olemassaoleviin "Lakeihin" eli Juutalaisten Käskyihin joita te jostain käsittämättömästä syystä noudatatte..?... niin nin kaikille teille; teidät tulisi vain kertakaikkiaan TELOITTAA.
AMPUA koko saatanan koiranpaskaläjä. Koko sairas sakki. Koko kööri.

Vittu mitä paskapäitä Ryssiä tai Jutkuja te olettekaan !! Mai gaad u ar LOU "mai frend".

Ja VAROITAN siitä "etenemis-suunnasta" teitä vielä; te ETTE TIEDÄ mitä olette tekemässä, yrittäessänne vain LISÄTÄ muiden ihmisten elämän ankeutta ja kurjuutta, erinnäisillä Lain-kiristyksillä yms......... minä en tiedä MITEN tämän saisi teidän kusestalainehtivaan kenopäähänne nuijittua, mutta: te leikitte siinä todellisemmalla potentialla kuin vain aukoessanne päätänne telkassa tai jossain vitun hippien kokoontumisajoissa tjms. Vittu teidät vielä AMMUTAAN, ihan tasan de facto ja oikeasti, jollette PYSÄHDY ja arvio ITSEÄNNE ja elämäänne uudestaan ja melko vitun fundamentaalisesti.
Minä tiedän ettei älylliseltä kääpiöltä VOI vaatia tiettyä tasoa enempää, mutta ..............mutta minä vain SANON ihan suoraan että VAROKAA !

Sillä tiellä teitä EI ODOTA se mitä ikinä luulettekin sillä tiellä olevan.
Minä en usko teidän KÄSITTÄVÄN LAINKAAN, kuten naisten ylimalkaan, sitä tuskan ja kärsimyksen ja tukahduttamisen ja siitä yms, seuraavan elämän hitaan / nopean TUHOUTUMISEN ja menetettyjen elämänmahdollisuuksien yms määrää mitä teidän typerä höntyilynne ja rimpuilunne ja muu älykääpiön paniikkinne synnyttää.
Joten minä neuvon olemaan tästedes MELKO. VITUN. TARKKA. Sen kanssa mitä SANOTTE ja TEETTE, TE Vasurin niljaskat ja muut paskahousuiset "Aktivisti"rääpäleet. Sillä totisesti "te ette tiedä mitä te teette".


Muistakaa mm Palme ja Boprikov yms. SE...........se on vielä HYVIN(!) PIENTÄ !! Thät is SMALL stuff, thät.


Minä tiedä että te olette vain huonoa verta, ja lapsia, mutta vaikkette te IKINÄ mitään KUUNTELEKAAN (se on kai teidän pienessä paskapäässä HYVÄ juttu ? Tehdä just ninkö Hitleri käski!)  niin kuulkaa sen verran, että: NYT on TEIDÄN aika alkaa ottaa takapakkia ja äkkiä ja hyvin paljon totuttua enemmän.

-

Minä olen sanonut ja sanonut heti uudestaan, sanomasta päästyäni, että; tällä tiellä ON, ihan tasan faktana, edessämme SISÄLLIS-SOTA. Ja JOKAINEN teidän tekonne, sananne, lauseenne, ja PYRKIMYKSENNE vain vahvistaa ja VAHVISTAA ja VAHVISTAA ja VAHVISTAA sitä suuntimaa ja suuntaa ja sen toteutumisen ...ei vain todennäköisyyttä, muta VÄÄJÄÄMÄTTÖMYYTTÄ.
SELLAISTA on olla tyhmä ja vähä-älyinen ja tiukkapipoinen ja kusipää ja häiriöksi ja imbesilli ja idiootti ja kusipää ja mielisairas ja PAHA ja Luciferin puolella ja sikäli myös JUUTALAISTEN, eli hänen "Synagoogansa" jne jne.

Koska te olette vain ylimielisiä ja pilallehemmoteltuja ääliökakaroita ja tyhmiä kusipäisiä lapsia, tämä täytyy erikseen sanoa teille, muttta: teiltä puuttuu jo ihan Perus Tason "katuviisaus". Ja sitä voi kuvata myös sanalla "realismi". Ja yksi sen piirre, jonka KUKA vain rikollinen rotanpaskakin voi vahvistaa, kysykää niiltä jos USKALLATTE, on nöyryys. Esim SE että tietää koska on aika vaihtaa puolta kadulla tai ottaa ITSE pakkia ja vaikka vain päättää tapella Jonain Toisena Päivänä. TÄMÄ on ihan Peruskamaa, joka teiltä unohtuu jatkuvasti. Ja myöskin; vinkkinä sille tielle missä käytätte tuota rotanpaskalaumaa nimeltä "Valtio / Hallitus / Poliisi / Lainlaatijat / Syyttäjät" yms Luciferin palvojat ja Vapaamuurarien käsikassarat idioottijengiä hyväksenne tuhotaksenne oikeita IHMISIÄ, niin nin - SE ei PÄDE "oikeudessa" että "musta tuntuu" ja "koska niin nyt vaan on...tai PITÄS olla!" jne.
Eikä se että "...mun tunteita ja Oikeamielistä Rastafaaaarai, mään, hippi-maailmankuvaa vastaan rikottiin ja näi!...joumän!"
MIKÄÄN tuosta paskasta ei toimi, ja jättää teidät kylmäksi ja (toivottavasti) jauhot suuhun, ja tumput suorix, tuijottamaan kuin se IMBESILLI mitä te OLETTE, siihen käräjäsalin pöydän ylle / taakse.
Ju kän biliiv THÄT bitsh.* * * * * * * * * *


http://mvlehti.net/2016/09/20/onko-tassa-tyrmaava-totuus-kuolleesta-pojasta-jimi-karttusesta/


http://mvlehti.net/2016/09/19/miksi-jimi-karttusesta-pitaa-valehdella/
(Suora vastaus tuohon otsikon kysymykseen on SE, että siksi ettei siitä OLE mitään HYVÄÄ sanottavaa. Siksi on valehdeltava.)


Elikkä: Stadissa oli jokin nimeltä Suomen Vastarintaliike, joka näyttää valikoimalta sekalaisia imbesillejä ja muita Vasureita, ihan Perus Vasemmistoa joka räyhää sen toisenlaisen VERSION Perus Vasemmistosta kanssa, ja TÄSTÄ meidän kaikkien tulisi maksaa jotenkin !?
Haistakaa vitun ääliökakarat vittu ja KUOLKAA.
Niin nin siis, Stadissa oli tuollainen ^^  jengi ilmaisemassa mieltään jostakin, luultavasti nekruista yms, ja siihen meni joku sekapäinen kelmusilmä paskapää narkkarihampuusi, rähjäinen Vasemmistolainen ultrakusipää ja kuseltahaiseva vitun RIKOLLINEN pikku-demoni, aukomaan sitä typerää ylimielistä liuottimien liuottamaa päätään ja räkiinkin vielä jengiä. O.k ?
Tähän asti kaikki selvä ?...?
Sitten ...jotainjotainjotain....BÄNG! joku kaiketi potkaisi häntä, kaiketi rintaan tai jotain.....Jimi pomppaa pystyyn, Jimi lähtee, toki "henkihieverissä", pois paikalta, väistellen niin kytät kuin ambulanssitkin yms.
Jimi käy kai jossain vaiheessa jossain sairaalassa tjn, näyttäytyy ja lähtee meneen.
Jimi delaa VIIKKOA myöhemmin.
Jimi oli siis niitä jotka ei ole SELVINPÄIN kuin korkeintaa sen verran kun siinä nyt kuluu, kun yksi "pössis" loppuu ja seuraavan saa jotenkin päälle. Suoneen tai kurkusta alas tai nenästä ylös tai jotain.


Ja VAIN koska tästä teki sen paskaläjän siittäjä / isä, "vuodatuksen" / jutun, Feisbuukkiin tjns, on tästä nyt noussut ihan saatananmoinen haloo. Kun todellisuudessa EI OLE mitään syytä millekään haloolle. Ei MITÄÄN. Eikä sitäkä.

Joku narkkari kuoli stadissa. Bik fakin diil.


(Sarkasmia) Olette te Taistoloiset sitten ovelia Piruja ! Uuuuuu-HHHUUUUUU !! Aahh-haaa, ju gou gööl !

(EI-sarkasmia.)
Kun ei muukaan tehoa, niin miksei käyttää feisbuukkia ja siellä asuvia ali-älykääpiöitä hyväkseen ? Ja lähinnä siis kaikkea kauhistelevia, henkeäänhaukkovia, idiootteja vitun ÄMMIÄ !!?!?
Nehän kauhistuu jo aamulla jos tukka on vinossa tjns, saati sitten jos joku vitun Vasuri potkaisi Vasuria, narkkaria, joka sitten delas VIIKON viiveellä ja näin !
Ai miin....sehän on kuin pistäisi rahaa pankkiin. Stoori kirjoittaa itse itsensä.


Yks juttu mitä te VOISITTE tehä, paitsi kuolla pois häiritsemästä "ihmiskunnan" eli valkoisten, ETENEMISTÄ ja MUKAVAA ELÄMÄÄ yms ja sabotoimasta, niin nin yksi toinen juttu siis olisi vain; mennä ehkä töihin tai jotain, ja junou? pysyä pois muiden tieltä ja jaloista ja lakata olemasta "aktiivinen" ja keskittyä OMAAN ELÄMÄÄN.
Joka teillä vaaaarmasti ON. .....tthhhhaha..hihih...AHAHAHAAAa....ai ..ahaai miin...aim shöör ...tottakai teillä nyt ELÄMÄ ON !! Herran tähen.


Ja juopot ja narkkarit ja mutantit ja muut ali-elämät ja pilallemenneet bioloogiset epäsikiöt ja demonin siittämät paskaläjät; voisitteko olla vain junou? ....kutematta siellä vitun lieju / katu-ojassa, ja vain junou?....... lakata tekemästä maailmaan näitä vitun Turhakkeita ?!?!? Olisko jotain !? Näitä vitun ällötyksiä, näitä ympäriinsä löntystäviä vitun ääliöitä, jotka ei TEE muuta kuin maksimissaan "rikoksia" tai myös ihan OIKEASTI pahoja ja vääriä, tekoja, Malum In Se. Ja jotka nousevat vain / ainakin, Perjantai-iltaisin, yleensä johonkin mahdollisimman näkyvälle ja oikeampien IHMISTEN kansoittamille paikoille, varatenkin ne siinä samalla, ja IINNNNHOTTAEN kaikkia, turisteja myöden, silkalla etovalla olemuksellaan.
Niin nin; voisitteko olla vain TEKEMÄTTÄ NÄITÄ tunkkaisia ääliöitä !?


Ja vielä: minä olen, toisin kuin moni moni moni muu, antanut teille Suomen Valtavirta / Traditionaalinen, Media, melko vitun paljon ns "löysää" - eli olen antanut teille ns "benefit of the doubt" jutun. Katsoakseni, tarkkaillakseni, oppiakseni. Ja NYT olen melko kypsä sanomaan, että kyllä; nämä minua tahdittomammin asiat ilmaisevat Morlokkiversiot "Meistä" OVAT oikeassa teidän suhteenne, te OLETTE vain kokoelma kulttuurimarxistisia pikku persereikiä ja löysät housujen perseessä kuljeskelevia inhottavia niljakkeita, joista YHDESTÄKÄÄN ei ole sanomaan KOSKAAN, MISTÄÄN, MITÄÄN.

Te olette summa summaarum; HALVEKSITTAVIA.
Kuin Jari-Vitun-Tervo.
Vittu kuole jo sydäriin saatanan typerä paska.

Suomalaisissa ON sittenkin, hyvin hyvin paljon Ryssää.
Mutta ei se MINUA yllätä, minä tiesin sen jo lapsena.
Minä INHOSIN sitä, jo lapsena.
Minä INHOAN sitä, edelleen.


Ai vittu minä sitten inhoan ja vihaan ja halveksin teitä !! Saatanan lättäpää Samojedi-villit !!
Vittu tehän OLETTE jotain perkeleen Mongooli tai MongoLOIDI, vitun idioottivillejä.
Nou betr thän th Raskiis.

RYSSÄLLÄ tällaista kaikkea voisi odottaa, mutta TÄÄLLÄ.
................no; NYT VOI !- - - - - - - - - -


Tämä KAIKKI johtuu sekä EU:sta ETTÄ naisista.
Te olette uponneet ja te tulette uppoamaan ihan POHJAAN asti, kiitos sen että nostitte tuon typerän, itsekkään, nyrpeän paskapäisen psykopaatin eli "ihmisnaaraan" jalustalle. Siinä kaikki.
Näin EI tapahtuisi jos meillä MIEHILLÄ olisi se oma valtio.

Mainitsen vielä, että; tyhmät...  en usko että teillä on mitään kapasiteettia käsittää tätä, mutta, MINUA harmittaa ja VITUTTAA ja ÄRSYTTÄÄ ja TURHAUTTAA suuresti, suuremmin kuin galaksi on suuri, se mitä kaikkea olisi VOINUT olla - verrattuna siihen mitä nyt ON, ja mihin kaikki on MENOSSA.

Jos olisin lapsena hoksannut että teissä on "potentiaalia" mennä NÄIN alas ja vielä alemmas; olisin kai tappanut itseni samantien.

Vittu te olette perseestä ja SYVÄLTÄ ja poikittain.

Vittu mitä universumin pohjasakkaa !

Ei ihme että olette karanteenissa tällä planeetalla.
Nou fakin wandr !


- * - * - 

Ja vielä sadan pisteen vihje / neuvo; lakatkaa kohtelemasta tätä tilannetta, tätä ylimalkaista Nykyaikaa ja suomi vastaan murjaanit ja suomalaiset vs suomalaiset, juttua, jonain vitun kilpailuna tai hetero-nokitteluna ja hutunkeittona.
Minä en VOI kyllin alleviivata TUON ^^ merkitystä.


Mutta kiitti hei !
Kiitti.

Kiitti kun tuhositte, mennyt aikamuoto, tuhoSITTE, jo, sen mitä oli. SEn suht menestyksekkään ja khuulin ja nou problem ja "näillä mennään" OLEMUKSEN ja kulttuurin tilan yms, mitä suomessa OLI vielä esim 90-luvulla.

Kiitti siitä.

Hei.
Kiitti !!
Koska siellä Stadissa on levottomia hevosenaivoisia idiootteja, joille elämä on suonut AAAIIIIVAN LIIKAA kaikkea ja aaaaaiiiiiivan liian helposti, kannatti KOKO MAA pistää säpäleiksi ja yhteinen ylimalkainen mielentila ja Status Quo murskaksi. Hei kiitti !
Hei; thänx a lot.

Te tiijjätte mitä te teette !!

Ju nou sam shit !
Minä en voi nykyään enää uskoa todeksi tätä kaikkea..... minä olen välistä täysin vakuuttunut että olen jossain vaiheessa jotenkin, huomaamattani, sujahtanut johonkin rinnakkais-ulottuvuutteen, joka on ilmeisesti TODELLISTA ja MAHDOLLISTA (lukekaa niitä keissejä).
En tiä........tykkäsin lopultakin enemmän siitä mistä tänne jouduin.

Mistä vitusta täältä pääsee oikein ulos ja pois !??!............


P.s  Näettekö NYT, Muu "Suomi", miksi on TAPPAVAA ja hermoraunioita luovaa, että "Suomi" on VAIN Hellsingin varassa ja "yksinapainen" ?!?!
Ja miten tuhoisaa se todella lopultakin ON. Huomaatteko ?!?!
Ja miten vaarallista on antaa KAIKEN virrata aina Stadiin.

Vittu haistakoon Stadi vitun ! Vitun nyrpistelevät ylimieliset vittupäänirppanokat paskaläjät, pinnalliset nynnyt lapselliset muulit, vitun lantapäiset pellet ja mielisairaat luuserit. Teidät tulisi, ei vain erottaa suomesta, mutta UPOTTAA siihen vitun tunkkaiseen Ryssänlahteenne.

Vittu mitä vitun happamia pikku petturipaskoja.
Luulevat koska ovat syntyneet Stadissa, että ovat jotain vitun kahdeksansia ihmeitä, ja ettei paskansa ja aatteensa haise. Ovat yhtä vitun"entitled" ja ylimielisiä ja sanelevia yms, kuin Juutalaiset.
En tiä, ehkä ne ON kasaareja kaikki !?!

Siivotkaa ne vitun lasten liitupiirrokset siitä kadusta, Vitun Stadilaiset (paskamönjät), ja palatkaa edes arkeenne.
Vitun LOISET.

Vittu minä, MINÄ, AMPUISIN koko vitun sakin.
Kiittäkää Lucifer-luojaanne että nämä muut on melkolailla yhtä lauhkeita kuin jokin vitun LEHMÄ. Miltä näyttävätkin. Vitun tylsät plösöt muulit.

Asuisinpa minä Euroopassa. Mihin minä KUULUN. Enkä tällaisessa tunkkaisessa, sieluntappavassa, perseenlävessä täynnä toinen toistaan kireämpiä idiootteja lantaalapioivia lantapäisiä, mistään mitään ymmärtämättömiä, pullistelevia typeriä tympeitä arkipäiväisiä juntteja ja ali-apinoita idiootteja Ryssiä, slaaveja ja samojedeja ja muita vitun Finuiitteja. Tappelemassa keskenään perkeleen menninkäiset, jo pelkistä vitun pullanmuruistakin.

Teistä ei koskaan (toivottavastikaan!) tule MITÄÄN.
Te jäätte vain sellaiseksi Anglosfäärin seuraaja-roduksi kuten Japsit...ja, no suurin osa maailmaa itse asiassa. SE on teidän paikkanne !
Ja JUTKUT näyttäisi omistavan anglon nykyään...joten....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti