torstai 15. syyskuuta 2016

Pekka ja Pätkä Neekereinä +"kohu"

KUINKA munaton, alasvajonnut, kaikkensa menettänyt jne, sitä VOI olla !?!?

Siis kuinka helvetin ultra-mega-nöyräksi te olette ajautuneet !? Helvetin narettavat vollottavat vitun ämmät ! Perkele.
Te nolaatte nähkää myös MINUT tuolla vitun pallittoman lampaan yninällänne.

"Hei kuulkaa kääk.... voihan höh ja himskatti kuulkaa, mitä nyt ? nyt TV on aikeissa näyttää sen tuhman elokuva, sen missä on Pekka ja Pätkä Musta-Ihoisina-Ihmisinä !?"


...Jaa niin siis N E K RU I N A ?!?! Niinä tyhminä ruskeina paskamöykkyinä mitä siellä Afrikan mudan seassa on jostain syystä olemassa ?! ......Mitä helvetin vittua sitten !?!

Kuinka pienisieluinen ja pikkumainen ja tyhmä ja alisteinen ja alistumisesta nauttiva sitä voikaan olla. Ai miin.......ffs !Kuten näette, jos tietoisuutenne on korkeampi kuin Vasurin, naisen tai ruukkukasvin; ei nykyään voisi tehdä käytännössäkatsoen enää MITÄÄN oikeasti HAUSKAA, sillä koko tuo imbesillien kiljuva Kollektiivi ja paskapäinen nynnylauma tuolla ulkona, älähtäisi niiiiiiiiiin kovaa.
NIIIN. KOVAA.

Joka itsessään ei vielä ehkä niiiiiiiiin mitään, vaikka latistaakin luovaa henkeä enemmän kuin ne idiootit itse oikeasti käsittää ja kuin mitä heillä itsellään on tai tulee ikinä olemaan, niin nin se ongelma on SE etä ne myös pyrkii PUUTTUMAAN toisten mahdollisuuksiin tehdä tai sanoa jotakin.
Kuten kyttä tai raiskaaja tai muu vastaava paskanaama.

Vittu; PAINU VITTUUN !!!

Vitun takertuva, liimautuva, itsetön tyhmä kusiläntti !!


On vaikeaa edes KUVITELLA huonompaa ja TÖRKEÄMPÄÄ ja tahdittomampaa ja alhaisempaa ja Machiavellistisempää ja APINAMAISEMPAA käytöstä kuin se että yrittää jo ENNAKKOsensuroida itseään räikeästi luovempien luomistyötä !!!

Luuletteko ettei tuo jengi menisi vaikka itsensä JUMALAN luo ja sanoisi että "ei noin saa tehä!" tai "sanoo!"  ?!?!        Tottakai menisivät ja sanelisivat.
Kuin juutalaiset.
Kuten lempibloggerinikin on sanonut; suurin osa Vasuriesta ON, jutkuja. SE selittää heidän "juutalaisenkaltaisuutensa".

Ne on siis, näet, Jumalaa YLEMPIÄ !! SE on SE JUTTU heille.
Ymmärtäkää se IHAN ENSIMMÄISENÄ, JOS haluatte IKINÄ päästä MIHINKÄÄN ns "VAsurin" tai muun tunkkaisen lapsen ja kusipään kanssa.

Sellaisella on paitsi tyhmät ja vähäiset ja pienet aivot ja älyn ja moraalin ja NÖYRYYDEN lahjat, niin ihan helvetin ISO ASENNEONGELMA.
SIITÄ niitä, mm, versoaa. JA geeneistä. Tyhmistä, huonoista geeneistä. Sama kuin nekrut ja muut.Ja SE mistä tässäkin "kohussa" eli parin Stadilaisen vittupään-Vasuriämmän älähdyksessä, on OIKEASTI kyse....paitsi siis silkasta kiusasta ja kusipäisyydestä ja ehkä "Poliittisesta" laskelmoinnista, niin se on vain se vanha kunnon: pelko.
Valkoiset ja suomalaiset näet PELKÄÄ, suunnattomasti, mitä NEEKERIT yms heistä sanoo tai heille TEKEE, JOS ne saa selville että hei kääk; suomessa on kutsuttu neekereitä neekereiksi.

Vittu; ne. on. neekereitä !! Mitä te LUULETTE niiden TEKEVÄN ?!?!
Ehkä vähän metelöivän tai sitten vain jatkavan notkumista jossain seinän vieresä, auringossa, kuin kissa. Siinä kaikki.
Ei MITÄÄN muuta kuin KUVITELTUA paniikkia, tai SYYTÄ paniikkiin. Kuten Rikolliset-Kytät-Kaaos-Anarkia KUVITELMASSAKIN.
Se KAIKKI. ON. TEIDÄN. PÄÄSSÄNE !!! K A I K K I !! Ihan KAIKKI.

It´s OOL in ya fakingm DUMB, goddamn hed !Ja jollette käsitä tätä itse, niin: neekerit TIETÄÄ JO, että heitä kutsutaan suomessa nimellä "neekeri".
Joten.........mitä ne nyt ON, noin Globaalisti, TEHNEET asialle ?!........
...........ilmota jos keksit jotain.


Mutta; vittu teistä on tullut Supernaurettavia.
Super, minä sanoin !"..tus neekeri ny vittuun siältä... "Neekerit ^ ....hah ! AHahah.. ne on koomisia !
Ja P.s Itse en olisi noteerannut mitenkään koko asiaa jollette ITSE olisi, TAASKIN, tuonut ylipäätään koko asiaa kaikkien nenän eteen. En olisi tiennyt, että tuollainenkin tuossa meni telkassa. Enkä katsonut. Mutta HYVÄ että teissä oli sentään juuri ja juuri ne NÄRHEN MUNAT, edes sen verran munaa, ja saitte näytettyä kyseisen "filkan".
Nais !Taputtakaa itseänne tai toisianne pyllyille. hei ! Kääk.
Näittekö? MITÄÄN ei tapahtunut eikä tapahdu, milläänlailla, missään, ikinä, koskaan, koska suomessa tsiigattiin tuollainen reliikki. NOBODY CARES !


P.s 2 minulla ainakin olisi tusinoittain ihan VITUN HAUSKOJA ideoita, vähän tuollaisen suuntaisia, joita ei kai sitten nykyään voisi, täällä Neljännessä Valtakunnassa, toteuttaa, koska Vasuri Totalitääri-Fasistit kävisi joukolla päälle ja sähisisi ja rähisisi ja estelisi ja hankaloittaisi ja olisi muutenkin esimerkillisiä ja kypsiä ja lähes pyhiä ja Jeesuksenkaltaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti