torstai 29. syyskuuta 2016

Meg´ensteinn

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016092822385085_vi.shtml

En tiedä kauneusleikkauksista, mutta voisin vaikka vannoa että Meg-parka ON kyllä käynyt jonkinlaisessa rumuusleikkauksessa. Kenties tullakseen yhä enemmän ja enemmän jonkinlaisen, mahdollisesti ihailemansa, hirviön näköiseksi. Ehkä Frankensteinin tai jokin.

Meg näyttää tuossa myöskin jotenkin...joltakin...?...en tiä.. kyrvältä kai, tavallaan, tai jotain.
Se on tuollainen karvainen ja suonikas ja tuijottava...jne. Kuten peniskin voi olla.

Joka tapauksessa, melko vitun HIRVITTÄVÄN näköinen otus tuo nykyään on !!

Miten hyvännäköinen se olikaan silloin ennen ja katsokaa sitä NYT !! Jumalauta se on miltei pelottavan näköinen nykyään.
Aivan karmeaa, aivan vitun kamalaa.
Mitä helvettiä sille tapahtui !?!?!?


Tuolla olemuksella ja lärvällä se ei pääsisi LÄHELLEKKÄÄN "Uneton Seattlessa" leffaa, eikä edes sitä Studiota missä sitä kuvattaisiin.
Tuonnäköinen demonispurgu hätisteltäisiin vaikka vartijoiden voimin POIS siitä sutdion liepeiltä haahuilemasta ja karjumasta alasti ja häiriköimästä, ja heittäytymästä verkkoaitaa vasten.
Tuo HIRVIÖ pelottaisi niitä varsinaisia ihmis-näyttelijöitä, lapsia eritoten.

Mutta ehkä johkin HIRVIÖLEFFAAN ?!? Meibi ! Meibi.

Se voisi, siis VOISI,  esittää ehkä jotakin suohirviötä tai jotain pellennaamaista sarjamurhaajafriikkiä, mutta EI ikipäivänä enää mitään "ihastuttavaa tyttömäistä, naishahmoa".


Kuinka JULMA kohtalo onkaan joillekkin !! Jopa niille jotka ovat olleet ennen niin esimerkillisen kauniita ja näennäisesti Valio Yksilöitä.


Järkkyä !!

Vitun; järkkyä !!

Ottakaa opiksi; TUOLLAISTA ja TUOLLAISIA, elää siellä Haliwuudin sisällä ja seassa, ja taustalla ja kulisseissa. Tuo on karmivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti