sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kräkkedin Itkua "Rasismista™"

http://www.cracked.com/blog/6-racist-things-that-non-racistpeople-always-say/

Well booohooohoo, cry me a goddamn fucking river, Niggerloverman !!!!


Hahahaa, Tsiisus Vittu mitä vollotusta ja porua, jostain VITUN neekereistä !!

Onko NAURETTAVAMPAA ja ämmämäisempää vollotusta ja nyyhkimistä ja munasarjojen oireilua, kuin puoltaa neekeriä "Valkoista ja Rakenteellista RrrrrRrraaaSISMIA™!!" vastaan ?!

Vittu painukoot vittuun ! SEKÄ Kräkkedin pitäjät, ETTÄ neekerit.
Molemmat tulisi tottakai, upottaa suohon, ei siitä ole kahta sanaakaan eikä kai edes mitään kiistaa ? Muuta kuin siitä että KUKA sen saa tehdä, ja koska ja "miksi" eli minkä pölvästi Ideologian™ takia ja kenen rahoilla ja kenelle laaditaan patsas yms Kehittyneen Universaalin Humanoidin Joka Ei Ees Oo Apina Tai Mitään (KUHJEEOATM) Perus Käytöstä.

*

Aatelkaa...siis ottakaa oikein hetki ja AATELKAA, MITEN tyhmä, siis MITEN, tyhmä, ja sokea yms, umpimielinen ja ahdasmielinen ja siis tyhmä(!!) - sellainen idiootti ON, joka metsästää omiensa joukoista aina, AINA, tätä Legendaaaaarista "Rasistia™" ja pyrkii KEINOLLA MILLÄ HYVÄNSÄ tukahduttamaan KAIKEN "keskustelun" KAIKEN toiminnan, KAIKEN valkoisten itsepuolustuksen, KAIKEN KAIKEN ja KAIKEN KAIKKIALLA KAIKEN ! Ja TÄMÄ läskipäinen SuperNatsiKommariTotalitääri-Älykääpiö ja myös Idiootti, siinä samalla LUULEE olevansa, Julistaa olevansa ja on ...oleviNAAN, jokin vitun "Filantrooppi" ja Ei-Paha ja Ei-Totalitääri ja luoja ties mitä !...Ai miin...KUINKA tyhmä ja sokea ja itsekäs ja ylimielinen ja öykkäröivä ja tukahduttava tunkkainen PASKA sitä VOI olla ?!?!

Minä vittu VIHAAN tuollaisia saatanan SuperNynneröitä, jotka vain valittaa jossain pimeässä, peukalo perseessään, ettei "tälle nyt vaan voi mitään! nyt täytyy vaan ottaa takapualeen ja kiltisti vähän ynisten kiittää ja ehkä myös kumartaa" ja sitten käskee Sikoja ja Valdea Lakeineen päivineen, käymään kaikkien niiden Tuhmien Poikien kimppuun, jotka vielä edes YRITTÄVÄT säilyttää AIKUISEN SIELUNosansa ja vapautensa ja järkensä RIPPEET ja olla alistumatta. Ne kuin..."kuin"... kostonhimoisia nörttejä, jotka kostaa nyt aikuisena, lapsuuden mahdollisen kiusaamisen tjms, KAIKILLE KAIKKIALLA kuten ns "rikollinenkin" - ja tuhoavat siinä samalla kaikkien muiden koko vitun elämän ja sen alkeellisimmatkin edellytykset.


KAIKKI tämä johtuu, Hyvä Lukija, siitä että; suurin osa ihmisistä, myös valkoisista, on IHAN. VITUN. TYHMIÄ.
Siis älyltään häiriintyneitä ja kääpiöitä, sellaiseen extenttiin ettei sitä voisi uskoa TODEKSI, jollei olisi elänyt heidän seassaan ja kokenut sitä henkilökohtaisesti !!
(Kirjoitin sanan "henkilökohtaisesti" kokonaan !! Enkä kuten yleensä "henk.koht." !!)


Tämä johtuu mm NÖYRYYDEN PUUTTEESTA. Joka on oikea vitun valkoisten epidemia ja oikeastaan jopa "piirre" valkeissa, kuten kädet ja jalat ja valkea iho ja ylivertainen ylimalkainen kapasiteetti kaikkeen paitsi ylös-alas pomppimiseen, missä siis neekeri on hyvä. Pomppimisessa.
Joten tottakai! MiksEI tuoda niitä maahan !? Hei ...herranjumala mään; pomppimistahan täällä kyllä tarvitaan !! Nou kontest !


Valkoisista leijonan osa, noin 98%, ei vain kertakaikkiaan SUOSTU USKOMAAN; että heidän MITKÄÄN kykynsä EI RIITÄ !!
Eritoten ÄLYLLISET !! Koska teille ei kai kukaan ole koskaan opettanut nöyryyttä ?...mm ELÄMÄ ITSE. Liian helppo elämä tekee tyhmäksi. C´EST LA VIE !

Tämä on se SAMA jästipäinen, härkäpäinen, uppiniskainen, itsekäs ja itsepäinen, läskipäinen, idioottimainen, jäykkäniskainen ASENNE ja MIELENTILA ja MAAILMANKUVA joka siis on myös de facto HARHAINEN, kuin niillä imbesilli-Ravintolanomistajilla on Gordonin "Kurjissa Kuppiloissa".
Ne vain EI   SUOSTU  USKOMAAN  ja  KUUNTELEMAAN. Ei !
Ne ajavat mieluummin KAIKEN pohjaan asti, kaiken ympäriltään ALAS, ennenkuin edes harkitsevat edes AAAAALKAA hiljaksiin vähän kuulemisen alkeita...
Joooooooooooosko sittenkään.

Tämän kaiken teille on tarjonnut mm Karl Marx.
Maailmanhistorian yksi haitallisimmista ja syntisimmistä ja alhaisimmista imbesilleistä Satanistisista jutkupaskoista. Oikea vitun PASKAKASA, if ever there was one !

Vittu mikä läjä sontaa / sontaläjä !!

Mutta niihin joilla on typerät ja huonot ja happamat geenit, jotka tulisivat JONKINLAISEKSI kusipääksi JOKA TAPAUKSESSA, elämässä, niihin hän valitettavasti vetoaa kuin skeida kärpäsiin. Mikä onkin samalla muuten, oikein osuva "vertauskuva" tilanteesta ja sen aikaansaaneista olennoista.

-

Mutta vielä tuosta tuollaisesta Kräkkedin yninästä; vittuako siellä kirjoittelette saatanan typerät paskakasat läskipäät paska / läski päiset lapset, siitä miten jonkun MUUN tulee elää ??!?! Vittu jos minä en halua neekeriä lähelleni niin silloin SINÄ, saatanan Marxistinen ultra-törkeä lapamato läskipää vittupää, perkele KUUNTELET minua ja KUNNIOITAT "toivettani" !! Eikä siitä "keskustella". Vaan siitä pidetään kiini.
It IS what it IS.


Edelleenkin; JOS niin kovasti haluatte neekeriä ja elää neekerin lähellä, MENKÄÄ perkele Afrikkaan !!! Niitä on siellä saatana MILJARDEJA !!


Jos tykkää vedestä; mene veteen !! Äläkä vittu ala kärräämään vettä olkkariin ja VAADI, että talon muut ASUKKAAT vain HYVÄKSYVÄT mukisematta "uuden ja vääjäämättömän tilanteen / todellisuuden". Vittu vitun läski; jos kärräät sitä vitun vettä sielä kauankin, minä UPOTAN sinut siihen. Minä vittu HUKUTAN sinut !
Mitäs SIIHEN sanot ?! Hey ?! How´s THAT ?!


*

Tuollainen nynnyys neekerin edessä sitten KUVOTTAA minua !!
Tuollainen "laotaan vaan kun viljat! "nii!!" "just joo!! näin !! jee!! SE on SE Oikea Juttu!"
Nuo on kuin jotain vitun "saundbaitteja" jostain keharien, keharilasten, lastenohjelmien mainoksista.


Mutta tiedättekö Suomlannin Finuiitit mitä ?!
- Suomessa ei ole ollut YHTÄKÄÄN neekeriä !! yhtä ainutta !! Joka lienee MaailmanHistorian yksi ONNEKKAIMMISTA faktoista ja sattumuksista ja ....faktoista. Se oli mahtavaa !!
SE!! Oli POIKKEAVAA !! SE oli jo jonkin vitun väärti, ja arvoista.

Mutta sitten joku Vasemmiston rähjäinen, kusen ja paskan ja hampun -tahrima vitun kusiruutta vittupää, vitun luppasilmäinen lökäpöksypaska käkkärätukka, keksi että "haayyy ?...ei vittu hei...tää ois paljo parempi jos, hei vittu! jos täällä ninku olis kaikkee neekereit ja muukalaisii ja tunkkasi jeeaa mään, FANKIII, tunkkasii murjaaneit ja turkkilasii ja näi?!!....tiäkkö !? hei !? eimutihanoikeesti !! vaan ninku HEEENGAAmassa tossa jossai. . . ja kävelemässä ja näi, ja kodissa jossain, tsiigamassa töllöö ja pelaamssa Pleikkaa...ja näi..hei mään...ttu tää o VISIO!! Vittu TÄÄ. O. V I S I O !!"


-


Se kertoo jo PALJON "ihmisestä" jos alkaa Maahantuoda ONGELMIA ja häiriötä ja TUHOTA omaa vitun kotiansa, jonkin Saatanan höyrypäisen imbesilleillekkin liian tyhmän, Ideologian takia. Ja siis henkilökohtaisen alkeellisuuden ja tyhmyyden ja alhaisuuden.
Se kertoo MM siitä ettei kyseinen, hädintuskin edes EPÄ-henkilö(!!), ole ITSE juurikaan neekeriä parempi tai ylempi.
Ja tyhmissä olen itse havainnut jo lapsena, sellaisen piirteen, että tyhmät eivät vain kertakaikkiaan saata sen enempää KÄSITTÄÄ kuin ehdottomasti ja ikinä, HYVÄKSYÄ, sitä että he OVAT todentotta, TYHMIÄ ! Ja että joku muu EI OLE. Vaan tämä hypoteettinen Joku Muu, ON heitä RÄIKEÄN paljon viisaampi ja älykkäämpi ja tietoisempi ja lahjakkaampi ja tietäväisempi yms. Ja myöskin että; viisaan pelkkä ARVAUS ja LUULO, on merkittävämpi tiedonlähde ja luotettavampi, kuin typerän paraskin TIETO !

Kuten sanoin: heillä on ONGELMIA nöyryyden ja suunnatoman ylimielisen typeryyden kanssa ja suhteen. Ja siis aivan Haadesta tai Taivaita -hipovan järkyttävän uppiniskaisuuden.
He eivät ohjaa sisäistä apinaansa, se ohjaa heitä.
Ja SILLÄ TIELLÄ odottaa Kadotus ! Biliiv THÄT bitsh !


En osaa sanoa VARMAKSI, KUMPIA "throubäkkejä" ns Vasurit OVAT, mutta he ovat jompiakumpia; Neanderthaaleja TAI Cro-Magnoneita. Ja he vain eivät pysty, halua, eikä kykene, sopeutumaan Moderniin Maailmaan. Se pelottaa ja ärsyttää ja hämmentää ja inhottaa ja nöyryyttää heitä. He haluavat vain äkkiä takaisin turpeeseen, viidakkoon, metsään ja kyykistelemään Toteemipaalun alle, nuotion viereen ja nuolemaan Pomo-Alfa-Apinan kivespussia kuin uliseva typerä vitun koira, toivoen saavansa jonkunlaisen iltapalankin sinä Palvontamenojen Iltana.
Tuona Pyhänä Iltana.


Vittu te olette idiootteja.


He ovat, toisinsanoen, Moderneja Pakanoita.
JA siis idiootteja.
Ja myöskin, ei pidä unohtaa(!), imbesillejä.

Heille vain ei ole enää paikkaa Modernissa Maailmassa. On kuin olisimme "menneet" tai leikkineet, sitä "musikaaliset tuolit" leikkiä, ja musiikin päättyessä, HE ovat huomanneet nyt jääneensä ilman tuolia !
Bäääd faking lak mään !


Ja JOS heidän mukaansa elätään; olemme kohta kuin Islamistit tai "Arabit" tai mikä se Oikea Nimitys nyt tällähetkellä onkin, eli elämme todeksi sitä IndianaZounssin "Kalima"-kulttia. Joka on siis islam pähkinänkuoressa. Muttei yhtä pyörryttävän julma ja PAHA ja apinaakin alkeellisempi ja törkyinen saastaläjä ja inhottava murhaajien ja pedofiilien ja raiskaajien turvasatama, ja yhtä vaarallinen ja ilkeä ja mielisairas ja julkean Satanistinen. Kalimassa oli sentään JOTAIN vitun tajua ja tyyliä tjns... ja se rajoitti itse itsensä sinne maanalle, mihin se KORKEINTAAN kuuluu.


*

Hey Cracked; i don´t like, nor WANT,   N I G G E R S !!!   So, Fuck You !


Maybe...you know.. YOU should look into the goddamn fucking mirror Commie-Pussy AAAND!! STOP fucking medling with OTHER PPL, AND get an ACTUAL / productive job ?! no ? It´s what YA always describe to be The Solution to us Dumb Race´ists™ ...which apparently MEANS SOMETHING...probably "i SEE what niggers etc ARE" or sumthin.
So why not practice what ya preach !?

But still ! Hey ! FUCK YOU !!


I am sorry that u were born into the fucking Circus known as "America" and that it is FULL of fucking niggers, but you know; IF you had ANY goddamn fucking GUTS and / or sight / vision / ...whatever, you COULD DO SOMETHING ABOUT THAT !

Instead of whining endlessly about those ppl who STILL DO HAVE some fucking sense AND maybe courage not LEFT but RIGHT. HAHAhaaa.

( i am neither of the Left nor the Right. Hate ya both. )

Thank god you are going to sink in mah lifetime !! AHAHahahahaaa...maaaan, i can´t fucking WAIT to see you go under, with the NIGGERS still running rampant aaallll over the place. Like some fucking ants or something.

Also; if you LIKE THEM dumb, pre-historic, fucking bugeyed imbescilic idiots and sub-munkeehz so much, why NOT just move to ==> Afreeka ?!?
There are fucking BILLIONS of them there !! You´ll LOVE it !! It´s a goddamn niggerlovers and pedestalizers DELIGHT and DREAM !! De-Lu-Xe !
You just ...NEED that^ !!?... you know..maaan......i mean you CANT live without it either ?! or can ya ! UUuu, ooooh Mr "i can live WITHOUT niggers!" badass mofo !!
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/


Ja vielä lopuksi, Suomalaiset: TUOLLAISELTA jengiltä ^^ te otatte "visioita" ja Tulevaisuuden-Suunnitelmia™ vastaan, muttette minulta ?!?! Haistakaa vittu ja upotkaa kuolemaan ja paskaan,.
Te ette ole ANSAINNEET minua.

Vitun tyhmät iskän-pikku lapset.

Totelkaakin perkele !! Sillä sillä tiellä on se kaikki Hyvä ja Vapaa ja Itsenäinen ja Elämän Täyttymys ja Jumala ja Totuus ja Kaikki Khuul ja Kiehtova ja mitä vittua vielä.

Fuck You All.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti