tiistai 27. syyskuuta 2016

Piiperi Stadissa


http://www.iltalehti.fi/viihde/2016092622376041_vi.shtml

Justiina kävi heittääs keikan.

Tai sama suomeksi; Justiina kävi Helsingissä esiintymässä / keikalla.


Koko vitun paikka näyttää kuin joltain vitun Mogadishun slummin kaatopaikalta. Ja minkä takia !?
Yhden vitun tyhmän, amisviiksisen, ruman ja kuvottavan, vitun Mehikaani tai Kanukki tai jotain, nulkin ääliön takia.
SEN takia.

"Turvatoimet on pettäneet".
Jengi on odottanut tuota sontaa yöpymälläkin ilmeisesti, areenan lähellä.
Ja muuta vastaavaa.

KAIKKI tuo tai tämä, on nykyään pelkkää tyhmää ja vaivaannuttavaa, pinnallista teatteria.
Kuolleen hevosen piiskaamista.
Saman toiston toistoa, mitä nuo pari aiempaa sukupolvea on tehneet. Mutta melko eri syistä ja motiiveista ja aidommasta TARPEESTA luoda jotakin tietynlaista uutta.
Nyt se ON JO LUOTU, joten; nyt siitä tulisi osata nauttia. Jotenkin.

Eikä vain elämöidä ja apinoida SITÄ sinänsä. Rokkitähtiä ja isoja keikkabusseja, kokaa ja huoria, törkeää käytöstä ilman mitään järkevää syytä, ja muuta tyhmää horinaa ja kissanpaskaa.

It´s ouvr gais.

Ei sillä enää ole mitään SYYTÄ tai tilausta.
Hyvässä ja pahassa.

Pahassa jo sikäli että nykyaika alkaa olla melko VITUN Kommarimaista, kun "kaikki on kaikkiin koko ajan yhteydessä". Se alkaa jo käydä hermoon !!
Vaikka on myös ÄÄRIMMÄISEN HYÖDYLLISTÄ.


Mutta alan eksyä taas jo aiheesta.
Piiperi oli kai aiheena. En tiä. Vai nuo kaikki roskat ?
Arja Korisevan konsertin edustalla on tuskin ollut palavia tynnyreitä aikanaan...?.. ja palavia ulosteita ja mölyäviä neekereitä, roskia ja irtokäsiä, kulkukoiria ja mielisairaita ja aivan VITUN KÄRTTYISIÄ Helsinkiläisiä, neuroottisia Vasuriämmiä (kattaa molemmat sukupuolet) yms paskaa.
On ollut vain siisti jono, luullakseni, ja siivostikäyttäytyviä ihmisiä, on menty sisään, kuultu koko paska ja tultu ulos.

Kukaan ei ole tuntenut tarvetta retkottaa jossain vitun jurtassa, jäähallin ovella, vaan on vain saavuttu paikalle omalla kiesillä ja poistuttu sillä.
Silloin oli olemassa vielä autoja ja bensaa ja lunta ja sen sellaista.

Ja pelkkä neekeri, jo sinänsä, oli sen moinen näyttelyesine / kappale, että SITÄ oltaisiin varmastikkin saavuttu tsiigaamaan myös, koko perheenkin voimin, ihan pohjoisimmalta rajalta saakka.
Eikä kai suotta; sillä onhan se aika näky !! Täysin jumalauta RUSKEA tai lähes SINIMUSTA äklötys ! Jonkinnäköinen ihmisentapainen olento, joka ei ole selkeästi eläinkään, eikä selkeästi oikein....mikään.
Se vain ON.

Mutta siis piiperi niin.
Joku tyttö taisi sanoa, ettei hänellä ole enää "varpaissa tuntoa". .....?... siis... ja eikä ole niinkään että olisi esim Soini astunut jalalleen, vaan ilmeisesti tuon perkeleen Justiinan takia.
VARPAISSA ! TUNTOA !!
Jjjaaa....?

Naaraat. Ne on tyhmii.
Siinä oli kysytty joiltain pikkulikoilta kai, että mikä piiperissä on parasta, tai miksi se on "paras" tjns.
Ei se olekkaan paras tai edes hyvä tai edes vain "huono", vaan se on "kamala", mutta SYY miksi se on likkojen mielestä jopa "paras" on hyvin yksinkertainen.
Siis totisesti, yksinkertainen.

Se on se, että; niin Kaikki Muut naaraat "ajattelee" tai TUNTEE, ja koska niin kai on, on niin sitten tunnettava ja "aateltava" itekkin. Sellaisia naaraat ON.
Ne on LAUMA. VALITETTAVASTI !


Jos kriittinen massa saavutetaan jossain, missä vain, vitun hölmöydessä, naaras joutuu vedetyksi mukaan, "imuun" äs it wöör, halusi tai ei, vaikka kyse olisi minkälaisesta tyhmyydestä vain.
Oli se sitten Hippiliike 1960-luvulla, Monikultturismi nykyään, paskanhaistelu keittiössä, koiran väritys siniseksi, fyysisen, konkreettisen, Olki Ukon kanssa kaupungilla hengailu ja kävely, se ei naarasta haittaa. Lähes päinvastoin !
Mitä typerämpi ja idioottimaisempi, sen parempi !

Siitä mm johtu tämä kiinnostus ja kiihotus ählämi-miehiin.
Se on tyhmää, kaikki (ilmeisesti) tekee sitä, ergo = se on hyvä. Teen niin.


JOS nämä kaikki typeryyden eri muodot ja lajit on jotain Ryssien ja FSB-KGB:n luomuksia, voin vain kuvitella miten tyydyttävää, täyttymyksellistä ja huvittavaa / hauskaa, heille on seurata tätä kaikkea.
Mutta vain JOS niin on, ja en taida uskoa niin olevan. Huu nous.
Tai...kai se on. Emmätiä.


Ei tästä Piiperi-kirjoituksesta mitään tule, kun ei ole MITÄÄN mistä ammentaa MITÄÄN.
Bieber on vain nykynuori jolppi / kloppi / poika / nuorimies / typerys / sälli / jätkä / ääliö / tyyppi jne. Joka on jostain syystä maailmankuulu.en o beliiberi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti