lauantai 10. syyskuuta 2016

Neekerinsuukko

Huomasin tuossa että nuo "Ruuneperin" entiset "Neekerinsuukot" on uudessa rasiassa. Ja ne EI ole enää nimeltään "Neekerinsuukkoja". Eikä ole olleet sittemmin....................no, onhan siitä aikaa.

Nyt niiden nimi on kai jokin "Mansikkasuukko" tai "Pusu" tai jokin muu yhtä laimea mitätön haaleus, "oi kumpa emme vain loukkais ketään!".
Jotain tuollaista.

Minä inhoan ja halveksin tuollaista käytöstä. Tuota Ruuneberin pakittelua, pelkkien typerien ja ylimielisten elämäntapa kakaroiden ylimielisen häiriköinnin ja muiden komentelun, edessä matelua. Ja myös pelkuruutta neekerten edessä seistä OMIENSA ja OMAN vitun kielensä ja kulttuurinsa ym sellaisen takana ja puolella.

Ketä vittua kiinnostaa, OIKEASTI, jos suomessa on jokin kermavaahto...suklaa....kuula(?) tai mikä vittu tuo nyt onkin, nimeltään "Neekerinsuukko" ?!?!?
Luuletteko että asia kiinnostaa tai haittaa edes neekereitä !? Luuletteko että esim Afrikassa ....asia nostettaisiin esiin paikallisissa, jos siellä sellaista on, Kymmenen Uutisissa ?!
Eheheiii !! Siellä ne neekerit on kuten ne on olleet vuosimiljoonia; retkottavat pitkin savannia ja sen hiekkoja ja reunoja, notkuvat pitkien seipäiden kanssa jossakin pusikonjuurella ja tuijottavat tyhmyyttään..... mitä lie.
Ja ehkä tekevät ryöstö-raiskaus.polttomurha-iskuja Buurien tiloille, jos sille päälle sattuvat......jaaa...no, sattuvathan ne !
Ne on neekereitä ! Sitä ne tekee !!

Koira haukkuu ja tykkää pallosta ja nuoleskelee pallejaan ja yrjöään ja haukkuu taas jne, ja neekerit tekee kaikkea tuota edellämainittua ja enemmänkin.
Paitsi ns "töitä". Jollei SoMessa lillumista ja hengaamista ja roikkumista ja "olemista" ja näi, pidetä työnä tjns.

Neekerit EI OLE olentoja jotka "välittävät" mistään. Toisin kuin valkoisemmat "hipit" ja muut "Maailmanparantaja"ketkut. Joka on muuten melko JUUTALAINEN idea sekin. Niillä on sille oma käsitekin ja sanansa...

Mutta niin, siis, se on alhaista PELKURUUTTA muutella jo vakiintuneiden tuotteiden nimiä, vain koska ei uskaltaisi sanoa NEKRULLE "nekru" tai edes "neekeri".

Ja jos suomalaisilla olisi muutakin kuin tyhmää Kommunistin itsepäistä kusta lantapäässään, lyöttäytyisivät he kiireen vitun vilkkaa YHTEEN, ja tukisivat suolet pellolle Bruuneberistä, JOS he pitäisivät nimen "Neekerinsuukko" !
MINÄ ostaisin vaikka paketin niitä per viikko, ihan vain SIKSI. Ja koska ne on helvetin hyviäkin perkeleet vieläpä !

Mutta sensijaan "Suomalaiset" vitun puupäiset, puisevat, perkeleen, saatanan, vitun lantajuntit Finuiitit, menee ja perkele repii itsensä ja toisensa riekaleiksi, kuin jokin vitun hätääntynyt raivoisa rotta, ja koettavat kiivetä ÄKKIÄ muiden Finuiittien yli, kasan päällimmäiseksi, jotteivät vaaaaaan, herran tähden(!!), näyttäisi "Rasistilta™" !

Mutta uskon että teiltäkin alkaa jo loppua "huumorintaju" tämän kaiken takia ja keskellä, ja te alatte hiljaksiin herätä ja nähdä maailmaa ympärillänne......nou ? Ja tajuta kuinka VITUN TYHMIÄ olette olleet tuossa VITUN TYHMÄSSÄ MaMu-MoKu-MaTu-SPR-Pelastakaa Neekerit™  kiimassanne ja massahurmoksessa / hurmiossa.

Jos mitään, pitäisi teidän PYRKIÄ näyttäytymään MAHDOLLISIMMAN "Rasistina™". EI välttelemään sitä.

Sillä ei ensinkään ole MITÄÄN vitun VÄLIÄ, vitun tyhmät vitun apinat, ja toisekseen; se ehkä ehkäisisi liiempien neekerten tännesaapumisen !
JA(!!) mikä parasta, se olisi ja on, moraalisesti Oikein ja sitä moraalisesti "ylempää maata".

Ja se on myös REHELLISTÄ !!! Se on totta. Kaikki se mitä nykyään KUTSUTAAN "Rasismiksi™". Eli esim HUOMATA todellisuus ympärillään, se esimerkiksi että neekeri on vain sellainen ....jokin....kurja villieläin, sellainen lähes apinantasoinen ...jokin, sieltä jostakin. Jostakin histoian alkuhämäristä, ja se on alkeellinen ja tyhmä ja aiheuttava tuhon ja kaaoksen, kun niitä on tarpeeksi ja niille antaa tarpeeksi kauan aikaa.
Ja siinä samalla kun sitä tuhoa odotetaan, ne tuhoaan kaikkea vähä-vähältä ja sikäli saa kaikkien rahat ja ajan ja vaivan ja sen mihin kukaan voi KESKITTYÄ, KAIKEN, kulumaan vain pois ! Tuosta vain. Ne tekevät itse itsestään numeron, kuin jokin vitun jutku, ja sitten sekoittavat koko vitun pelin ja syyttävät ehkä "Rasismista™" jos ovat oikein kekseliäällä päällä.

Mutta jos haluatte olla EDES johdonmukaisia / koherentteja ja sikäli myös LOOGISIA yms, tuon Rasismi™ jutun kanssa, niin teidän on alettava valvoa myös sitä, mitä IHMISET sanoo esim koirista !
Koirat ON, rotu !! Tai laji. Ja sikäli myös erillisiä meistä Valkoisista Ihmisistä, ja SELKEÄSTI Alisteinen Kategoria™ !! Marxistit HUOM !!!!

Noin ! Nyt nousi niilläkin vitun kusesta märillä rotilla korvat vähän pystyyn. Nais !

Miksi KOIRIA saa "solvata" kun taasen "neekeri" on "kiellettyä aluetta" ?!? Edes siis TOTUUDEN esittämiseen, joko selkeästi tai niiiiiiiiiiiin kierrellen ja kaarrellen ja väistellen ja kaunistellen ja selitellen, ettei siinä enää voida edes sanoa että joku edes tietäisi, mistä edes puhutaan...? JOS edes puhutaan tai mitään tai jotain. ..

Nyt sekoitin jo itsenikin.....eli..siis...

Molemmat, sekä koira että neekeri, on tyhmiä ja ne haukkuu. Useimmiten syyttä-suotta. Ne myös on täysin HYÖDYTTÖMIÄ, vaikkakin "koira-ihmiset", joita ei tunneta erityisen ÄLYKKÄINÄ ihmisinä, väittävät niiden olevan aina siinä ja siinä hyödyksi. Mutta rohkenen silti julistaa ettei ne koiratyypitkään ainakaan KUOLISI, vaikkei koiria olisi olemassa ! nou ?

Molemmat, sekä koira että neekeri, elävät lähinnä maassa. Joskin, tosin, koira on siinä asiassa siinä mielessä YLEMPI olento, että se sentään elelee lähinnä lattialla, kun taas neekeri on vain ihan silkassa maassa, per se !

Molemmat myös syö paskaa. Useimmiten omaansa, tai jokun muun. Ja neekerit käsittääkseni myös palvoo sitä, joten siinä on jo toinen asia jossa koira nappaa ylemmän tason !! (Jumalauta! Uskomatonta matskua!)

Molemmat myös pitävät palloa ja sillä leikkimistä, ihan totaalisen, täysin, ällistyttävänä asiana. Ja voivat rakentaa koko elonsa sille. Koirat tosin harvemmin ammatikseen.
Molempien taju kulttuurista ja musiikista on melko samanlainen, kulttuurista käy em. palloilut ja paskannuuskinta ja sekalainen hässiminen ja hengailu ja paikkojen ..."tutkiminen" yms... ja musiikiksi kelpaa yksinkertainen vouhkaaminen ja ulvominen.
Tosin, kaiken rehellisyyden nimissä, on tämä kohta annettava neekerille ! KIRKKAASTI !! Sillä koirien ei vielä toistaiseksi, ainakaan TIEDETÄ, laatineen yhtäkään hyvää biisiä tai tehneen mitään merkittävää musiikkia. Muuta kuin satunnaista pianonpimputusta. Jota neekerikin toki tekee, mutta on myös laatinut HYVIÄKIN biisejä. Ja jopa monta !
Hiphei !

Molemmilla on myös luontaissyntyinen taipumus, paitsi olla häkellyttävän yksinkertaisia ja primitiivisiä, häiritä naapureita ! Ja usein jo silkalla mölyllä ja metelillä.

Mutta koska tätä listaa voisi vain jatkaa ja jatkaa, niin minähän EN jatka !! Koska...HAHHAHAaa.. e !
Ymmärtänette varmasti.
Joten koiran ja neekerin tulisi olla mm näistä syistä, melko vitun samantasoinen kohde "Lainkin" silmissä..........jaa niin mut sehän on perkele vieläpä SOKEA !!!...aaaaiiivan......juu ....jeeeeaashh...mään.

No........nono........no joo............no.
Mutta...

Tässähän sitäpaitsi puhuttiin neekerinsuukoista ?! Eikö ?...eikö tämä se sama saatanan kirjoitus ole !?..on se !! Se se on ! Johan ajauduttiin kaaaaauuuaksi alkuperäisestä aiheesta ! Hahaa...ttsshhh....

No niin; lakatkaa HETI kumartamasta "Poliittisille" paskapäille, vain koska....he VAATIVAT jotakin !!
Seiskää perkele KERRANKIN siinä missä seisotte ja tehkää jotain mitä en ole juuri KOSKAAN, nähnyt juuri KENENKÄÄN, muun kuin itseni siis, tekevän(!!) eli; USKOKAA !!

Uskokaa siihen näkymättömään Voimaa, ja SEN Oikeuden Tajuun !!! Kuulostakoon ihan miltä vain.
Niin kuin se vitun pullosilmäinen, pullonaamainen, pallopäinen vitun Ryssäläinen noitakin, se Blavatskyn eukko, aikoinaan sanoi; "....anna kaikennäkevän Jumalan kostaa puolestasi!.."

Eli; jättäkää se Sille Tyypille.
Jos SE ei hoida, niin ihmis-apina-katras kyllä hoitaa ! Ja tähän, VOI, luottaa. Jopa tuollainen typerä vitun lantajuntti Finuiitin paska, perkele !
Haista vittu !!

Minä en jaksaisi AAAIIINA joutua valaisemaan teitä perkeleen rasavillit, primitiivit, vitun metsänpalvojat inkkarit ja pakanat ! Toetkaa nyt jo saaaaaaaaaaaaaaaatana *VIHAINEN karjaisu!!* sentään siitä alkeellisesta "kulttuuristanne" vitun kyyristelevät typerät naiivit perkeleen munattomat lobotomisoidut aivottomat vitun madonpaskat !

Nähkää vetelykset, "Oikeistolaiset" ja muut yhdentekevät lantahiput ja paskapäät ja tylsät typerykset; ihmisapinoista Leijonan osa, valitettavasti, "kunnioittaa" (tai pelkää) edelleenkin VAIN ja ainoastaan VOIMAA ja rohkeutta ja järkähtämättömyyttä ja kaikkia näitä apinoiden piirteitä, joten te annatte "oo...o-o-o-o..okei, käy pääll..päpä-päpäpä-pä-pä-pä-päääälle vain....kyllä minä ..taivun!" signaalin ...taipuessanne. Ja vieläpä ihan HETI kättelyssä !
Sellainen on HALVEKSITTAVAA. Ja viholliset, joita KAIKKI "Poliittiset" munapäät paskareiät ON, halveksivat HEIKKOA KANSAA. Heikkoa vihollista toisinsanoen. Sillä "Valtio & Hallitus" EIVÄT edusta "Kansaa" vaan sitä kontrollissaan ja hyväksikäyttösuhteessa pitävää vihollis-yksikköä. Tai jengiä. Tai miksikä sitä nyt kutsutaankaan. Vähän kuin Mongoolit aikanaan, mutta sellaiset mongoolit jotka ei koskaan lähteneetkään mihinkään. Ja jättäneet paikallisia rauhaan !


SISU !! Tai Thumos !! SE, on se mitä teillä EI OLE !!
Taaskin; siitä puhe mistä puute !

Miksette te helvetin jääräpäät idiootit VOI tai OSAA, pitää IKINÄ, missään, kertaakaan, koskaan, yhtä !?!? Hei !? Miksette ?!?!
MIKÄ siinä on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin VITUN VAIKEAA ?!?! Saatanan älykääpiöt.
Ja tuo ongelma on yksi niitä mitä valkeat anglo-saksit kohtasivat AINA ja kohtaavat edelleen, kun menevät jonkun vitun kurjan PRIMITIIVIKANSAN keskuuteen ja yrittävät saada ne edes syömään eri kädellä kuin millä ovat juuri kauhoneet paskaa typerästä apinanperseestään.
Ne vain EI TAIVU tai YMMÄRRÄ omaa parastaan ja YHDISTYÄ edes siinä OMASSA vitun paskaläntissään missä pitävät leiriään. Ei !! Ei kun "minä olen pomo!...eipäs vaan MINÄ!!...no JOOO!! Ttu varmaa !! hei !?!?...Vittu MINÄ SE OON PERKELE !!...MIIIINÄ..." jne jne jne ad nauseam, ad infinitum.


Eikö MEILLÄ, ollut aika vitun hyvä "juttu" täällä, keskenään, pohjoisessa, meneillään / alussa, kunnes sitten tuli EU ja murjaanit yms feminismi ja muu typerä vitun riivinrautapaska !?

Se johtui mm siitä, että on TODELLA TODELLA monia, jotka ei vain kertakaikkiaan kestä elämän "sietämätöntä keveyttä" ja sitä kun ei OLE mitään niiiiiiiiiiiiiiin erityisiä ongelmia, ja kaikki vaan sujuu.... SE käy joidenkin hermoon aivan uskomattoman paljon. Joten heidän on "heitettävä elämä risasex" mutta valitettavasti; myös MUIDEN, elämä !
Kas SIINÄ pulma.Suomalaiset: JOS Valtio ja Kytät ja Lait, Kommarien yhyttämänä, käy jonkun, esim Ruuneberin, kimppuun ...koska he vaikkapa myyvät  jotain nimetlä "neekerinsuukko", niin heitä ei, EI, silloin HYLÄTÄ !! Perkeleen paskainen ryssänjoukkio, vaan heitä TUETAAN, koko kylän voimin. Sikoja ja Lakeja VASTAAN !!

SUORAAN ======> PÄIN ja "contra" ! Vastaan ! PÄIN. Vastaan. Vastakarvaan...jne.
Sitten joku hipin-nuljaska voi joskus tehdä siitä jonkun vitun leffan, kun on jotain MISTÄ YLIPÄÄNSÄ TEHDÄ(!!) leffa !Saatanan Juutalaiset, Saatanan Lainpalvojat, Saatanan....Synagooga.


Perkele että te ansaitsisitte....tiedätte kyllä itsekin mitä / minkä.Toki onhan planeetta, iroonista(?) kyllä, itseasiassa kai / kuulemma / ilmeisesti, lämpiämään päin..Tissit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti