perjantai 16. syyskuuta 2016

Paviaanimies Huutaa Hampurilaiselle

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016091522320125_vi.shtml


Siinä on yhtä kypsä kuin hyvä ohjaajakin, tuo tyyppi.
Tuo paviaani. Jolla on ihmisenkin nimi jostain syystä.

Jumalauta NYT tuo lantapäinen vitun pölkkypäinen Finuiittti raivoaa jostain vitun hampurilaisesta !!

Ja antaa johonkin vähemmän kuin yhdentekevään "twiittiin" vastaukseksi kypsän; painu sä vaan läski vittuun !

Hei, "Temonen" yms molopäät, mitä jos vain myöntäisitte että teillä on nyt höyryävä pökäle käsissänne ?! Paska leffa siis. Mitä jos vain myöntäisitte SEN ?!
Sen ettei KETÄÄN tällä planeetalla kiinnosta mikään VITUN Apusonta leffa.


Sanokoonkin Toni Wirtsanen ja Sipe "vittumullonsiistithiuxet" Sontapukkikin mitä vain.


Vittu; KETÄ KIINNOSTAA ?!?!?

Huu givs A fak ?!Turhaan siellä kiukuttelette Heselle ja hampurilaisille, kun itse teette tuollaisen kurjan hevonpaskaleffan !Mutta: tuo on tyypillistä suomalaisilta, siltä SamojediSlaaviFinuiitti osiolta, TUO on se niiden yleinen vastaus KAIKKEEN. Kritiikkiin ihan etunenässä.
"HÄH ?!? MITÄ VITTUA ?!? HALUUTSÄ TURPAAS ?!?..VITTUILETSÄVAIHÄH?HÄH?HÄHÄH?" ad nauseam.

Jonka voitte havaita ja nähdä olevan IDENTTINEN siihen mitä ne vitun viidakon apinareppanat tekee, kun sinne punkee joku lihava Länkkäri...sanotaan nyt vaikkaa...mm...emmätiä siis jotain ihan nyt tästä vaan lonkalta Riku Rantala tai jotain. Niin nin ne reagoi just tasan noin !! Käy ärhennellen, kepit ja jouskarit tanassa, päälle ja tivaavat omalla apinan bwambaba-babala-ba-bwäbäläbää-kielellään että "vittuiletzävaihäh?!"

Ja ehkä lisäten vielä muutaman "häh" liitteen siihen for the fuck of it.


Ja eikö tuo ole lähinnä ilmaista julkisuutta ja mainosta koko roskalle muutenkin !? Ja sitä se ON, roskaa. Biliiv Mii. Voin sitä näkemättä hyvin sanoa.

Ehkä jos vain... junou?....... sytyttäisitte ne kaikki olemassaolevat filmikelat tuleen ja kippaisitte jostain kalliolta alas ? Ehkä mereen tai johonkin ......sontaläjään (apulannaksi! oooohoooohooo!) tai johonkin lietesammioon. Joka tosin ärsyttäisi siellä eläviä "Poliitikon" rähjiä, mutta....heeei... minkäs teet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti