keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Huomautus Murjaanien-Puolestaloukkaantujista™ yms

Yksi syy miksi ne idiootit siellä meuhkaa neekereistä ja ostain nimeltä "Rasismi™", on vain se etteivät kyseiset lobotomisoidut paviaanit KÄSITÄ ettei elämä välttämättä TUNNU MILTÄÄN. Koko ajan, eritoten.
Joten he lulevat että SE, elämän ylimalkainen latteus ja haaleus, johtuu jotenkin siitä että me "Rasistit™" estämme neekeriä lentämästä avaruudessa. Johon neekeri siis luonnostaan singahtaisi kuin leppä keihäs, jos valkoinen ei olisi aina tiellä..


Ja täytyy erikseen, taas, huomauttaa että kun ajattelin asiaa hieman.... suutuin melko VITUN lailla !!
Vittu AJATELKAA mitä ABSOLUUTTISIA VITUN PASKAHOUSUISIA PASKASÄKKEJÄ nämä tyypit todella, oikein TODELLA, oikein ovat. Ne menee saatana 15 000 päisenä älykääpiöiden parvena mölyämään, puhaltelemaan pilliin(!!).... esiintymään pellenä, määräilemään tuntemattomia ihmisiä (noin 5,5 miljoonaa) ja niin edespäin, SIKSI että  ===> Y K S I vitun hampuusinpaska, narkkari, jonkinlainen synnynnäinen vitun vetelä räkä, meni ja kuoli. Siinä kaikki. SILLÄ ei ole edes MITÄÄN vitun MERKITYSTÄ ja VÄLIÄ, vaikka se olisikin kuollut siihen YHTEEN POTKUUN, tai vaikka se olisi saatana hakattu suikaleiksi katanalla ja/tai potkittu useamman skinin toimesta kylmäksi.

Nähkää se itse SE JUTTU tässä on SE että; kaikkea tätä meuhkaamista pidetään SIKSI ettei nämä käpyaivoiset rotanpaskat nähtävästi ymmärrä mitä EROA on sillä että islamin tappajamurjaanit tappaa kerralla kymmeniä tai SATOJA, kuten Breivik, ja tekee sitä LIUKUHIHNALTA, plus muut neekerten ja murjaanien LOPUTTOMAT pahat teot, ja sen että YKSI kurja vitun suomisälli potkaisee KERRAN jotain narkkarin luurankoa, joka viikkoa myöhemmin delaa joissakin olosuhteissa, jostakin syystä.

Vittu KUINKA paljon kusta voi teidän päässänne lainehtia / olla ?!

Onko teillä MITÄÄN, alkeellisintakaan, SUHTEELLISUUDENTAJUA, vitun tyhmä hätääntynyt PERKELEEN vitun lauma ?!?!

Vittu tuollainen paskasakki pitäisi AMPUA !!


Tai antaa vaihtoehdoksi sotaanlähtö. Suoraan muslimejakuhisevaan muslimipesäkkeeseen, keskelle tiheimmin asutettua muslimimaata.

SE onkin juuri se mitä valkoisten tällähetkellä TULISI tehdä, mutta valkeat ei haluaisi juuri NYT sotia. Joten sitä siirretään myöhempään, leikitään tyhmää, ja annetaan SATOJEN kuolla aina välillä ja sekalaisten "yksittäisten" tulla ryöstetyksi ja raiskatuksi ja tapetuksi yms, ja toivotaan että se EI osu OMALLE kohdalle.

Siinä tämä älykääpiömäinen supertyperyys pähkinänkuorissa.Summa Summarum: Muslimit murhaa, tappaa, räjäyttää, satoja valkoisia kerrallaan, ja erissäkin, Ja irrottelee PÄITÄ !!
Ja tämä on päättymätöntä, LOPUTONTA, EI kausiluontoista, periaatteessa METSÄSTYSTÄ.

Yksi narkkari kuolee suomessa. (Syy toistaiseksi tuntematon.)Vittu teillä on kommarit kiero ja kusentäyteinen pikku pää. Vitun anakronistiset atavistiset typerät moukat Morlokit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti