perjantai 2. syyskuuta 2016

Kokovartaloläskin Arvostelu

https://www.youtube.com/watch?v=L6p3rme2ad8

Minä harjoitin irvistelyynkäytettäviä lihaksiani ja altistin itseni tuolle ^^ ....minä KATSOIN tuon ! KOKONAAN !! Tai no siitä väliltä hävisi pätkä, koska se jotenkin "buuttas" yhdessä kohdassa, mutta noin 80% minä katsoin.

Järkkyä.NIIIIIIIIIIIIIIIN järkkyä.
Arvosteluna voisi käyttää tätä Heedbärin omaa pätkää: https://youtu.be/L6p3rme2ad8?t=4353  -  https://youtu.be/L6p3rme2ad8?t=4371  eli noin 1:12:32 - 1:12:51.

Siinä se on pähkinänkuoressa.

Pari jotain ihan viihdyttävää ja vähän naurattavahkoa juttua KOKO tuo ilta sisälsi. 2-3 !!
KOKO esiintyminen !!! Kun taasen jokin ihan OIKEASTI HAUSKA esiintyminen naurattaa ihan OIKEASTI ja koko ajan !!
Niinkuin ne Huonoa Huuliltalukemista videot ! Vittu NE on nerokkaita ! HAHAha, naurattaa jo kun edes miettii ja muistelee niitä, mutta tämä ?.... ou mai faking gaad...

Sam menee lavalle, ja kuten Ilarikin, kyselee kaikilta mistä ne on kotoisin, josko SITEN saisi vähän jotain jutunjuurta ja sanottavaa. Sitten hölistään jotain sekalaista, muttei niin kiinnostavaa paskaa esim hisseistä yms, ja palataan yleisöltäkyselemiseen. Lemmikeistä ja opiskelusta yms.
Se on melko amatöörimäistä, mutta toisaalta; sitähän suomen Ständap nimenomaan ON. It´s amateur hour !

Katsoessani näitä, minä mietin aina ihan täsmälleen samaa kuin Jim Carrey aikanaan sanoi siitä miten HÄN oli katsellut niitä sekalaisia, ja oikeasti melko HYVIÄ, koomikoita lavalla, eli "...ppphhh! pystyn minäkin TUOHON !"
Ja PAREMPAANKIN itse asiassa ! MINUN seurassani saisitte OIKEASTI nauraa, ja suurin osa myös OIKEASTI suuttua ! TAKAAN sen. Ai khän gärentii it / thät !
....

Mutta palatkaamme, ikävä kyllä, tuohon Kokovartaloläskiin.
Se on vain sellainen VIIHDYTTÄVÄ Mies. EI niinkään HAUSKA mies !! Näillä kahdella ON suunnaton ero. Oppikaa SE !!

Sen myönnän että Heedbäri on melko hyvä pitämään noita erilaisia ääniä, jea aill givim tät.

Ja nyt kun tuli puheeksi tuo hänen ääntelynsä, niin sanottakoon että tuo sen ääni on melko sopiva, minä kuulen sen heti tuosta, sekalaisiin mainoksiin ja ääninäyttelyyn esim Disnileffojen, jos niitä on vielä olemassa, suomennoksiin yms.
Tuo on tuollainen ylimalkaisen VIIHDYTTÄVÄ ja välillä vähän huvittavakin, pulska mies jostain päin suamee, mutta ei se mikään KOOMIKKO ole.
Eikä millään pahalla edes. Tämä on vain kuin sanoisi että "kyttä on tyhmä ja hengenvaarallinen ja jästipäisempi kuin tiltannut robotti" - eli se on vain faktuaalinen lausunto. FAKTAN esilletuonti / mainitseminen. Sama kuin että "neekerit on alkeellisia, jopa apinoiden mittapuulla" ja että "Muslimit palvovat ultratyperyyttä ja kuolemaa ja murhaamista ja lastennussintaa" yms. Nämä on vain tosi toteamuksia, mutta valkoiset PELKÄÄ niitä, kuten valkoiset pelkää kaikkea muutakin mitä on olemassa. Sikäli valkoiset on paljolti kuten kissat; ne pelkää IHAN. KAIKKEA.


Samoin kuin Heedbär kai PELKÄÄ olla OIKEASTI hauska...... . . ..?...HAHAHAaaa..... no joo no...

Tuollainen on kiusallista, tuollainen yleisöltä aiheiden lypsäminen, ja sitä käyttää suuressa maailmassa nimenomaan erilaiset vitun HUIJARIT ja muut kyrvät. Esim ne jotka on kuulevinaan viiiieeeestejä tuuuooonpuoleisesta ! ! !
Niille tuo on melko kirjaimellisesti ELINEHTO. Siihen, kylmäluentaan, se koko heidän kurja hevosenpaskajuttunsa PERUSTUU. Kuten Valtion rikokset PerustusLakiin.

Ja JOS tuollaista kyselee niin voisi ainakin olla jotain vähän ISKEVÄMPÄÄ ja kiinnostavampaa kuin "onks teill jotain lemmikkei?" tai näin.
Mielenkiintoista muuten, että tuo läski alkoi esittää kaikista eläimistä juurikin hamsteria...... ottaen se huomioon, että se on yhtä vitun LIHAVA kuin hamsteri ! HAHhaaa, tosin hamsteri sentään JUOKSEE siinä vitun pyörässään ja aika HELEVETIN lujaa, joten se on paremmassa kunnossa kuin tämä Koomikkomme.

MINÄ, mainittakoon, osaisin tuo yleisöltälypsämisen LOISTAVASTI ! HAhahah aijai, minulle tulee HETI mieleen kaikenlaista mitä pidettäisiin mm "Rasistisena™" ...HAHAHAA...loistokamaa. Se johtuu myös siitä että minä, toisin kuin suomen Koomikot, OLEN ihan OIKEASTI sellainen hoksaava. Ja ollakseen HAUSKA, on OLTAVA(!!!) hoksaava ja nähtäVÄ asiat ihan itse, OMASTA näkökulmastaan, ja vain syljettävä se näiden zombien kuultavaksi. JOS jokin on oikeasti HAUSKAA niin se kyllä uppoaa ja tajutaan, tai ainakin se naurattaa, siihen VOI luottaa !
Se on outoa, mutta sellaista se on. Se on luonnon"laki". (Jota EI tarvitse lähteä perkaamaan sen kummemmin btw!)

Eniwei, Sami on sellainen tyyppi joka  HALUAA olla hauska. Ja NIITÄ riittää, biliiv mii !!
Mutta sitä EI VOI saada tai haluta, sitä joko ON tai ei. Se on KOHTALO. Se on myös kohtalo josta EI PÄÄSE ITSE IRTI vaikka haluaisi. Samoin kuin on olla liian uhkaava yms. Sitä ei voi karistaa harteiltaan MILLÄÄN. Eikä sitä liiemmin voi itselleen saadakaan.


Mutta koska mieleeni alkoi juolahtaa tätä raportoidessa jo niiiiin hyvää matskua ja niiin hoksaavia juttuja ja vertauskuvia, minä otan nyt takapakkia ja hiljenen, ja tallennan nämä ajatukset johonkin muualle.
Mutta sanottakoon että; kamalaa kuraahan tuo on. Ei siitä mihinkään pääse.
Huoneessa kuuluu vain tuulettimen hurinaa ja sekalaista Samin rouskutusta ja pärinää ja VÄLILLÄ jotain paskanpuhumista jostakin.
Suomalaisista lentokentällä esim....?...wau.

Sanon vielä sen, että SE on ihan OIKEA ja paikkansapitävä havainto, joka muurahainenkin kykenee tekemään tosin, että suomalaiset käyttäytyy TÄSMÄLLEEN noin jonoissa jos joku etuilee. Täsmälleen !
HAHahah, se johtuu siitä että meidät on taivuteltu olemaan Liian Kilttejä. Silloin sitä ei TIEDÄ miten REAGOIDA antisosiaaliseen perseenreikään. Kuten kyttään tai poliitikkoon ja lainlaatijaan yms kusiruuttiin paskapäihin loisiin kenopäihin. Ääliöihin, mutantteihin, mielisairaisiin eläimiin. Ja nykyään tuohon voi lisätä myös eläimiin...SEKAANTUMISEN. Nyt kun on muslimeita ja varmaan Helsingissä on jo Muslimi Kyttäkin !

Nähähäääiin !! Olkaa YLYPEITÄ !! Siellä Stadissa ! Hei ?!....Olkee ylypeitä !!

Siellä tiellä on Voitto ja Vapaus ja Totuus ja Itsensätoteuttaminen ja Kaikki Kiva ja Hieno yms.
Valkeat Unelmat !


Ju gatit !
Lisäys; vielä sellainen että; tuolla lopussahan joku sanookin tuolle, että vittu sä oot paska ! Siis periaatteessa, tosin hän ilmaisee sen sanoin "...hotii kamaa tää ständap.." josta Heedbär ottaa mielestään kaiken irti ja haukkuu tyyppiä homoksi. Tai SANOO, siis, SANOO homoksi.

Olen samaa mieltä kuin tuo joku, homo ? Mitä vittua MENNÄ tuonne lavalle, kun ei ole MITÄÄN sanottavaa ?!
Miksei Heedbär vain junou?...jäisi kotiin ja olisi hiljaa, koettaisi esim laihduttaa ja tsiigaisi vain telkasta fudista tjns ? Olisko ees mitään ?

Ja eikö ole mielenkiintoista, kuin KAIKISSA, vittu KAIKISSA näissä suomalaisten lantajuntti-idioottien vitun "ständap" esityksissä, se koko jutun pohjavire on sellainen....AGGRESSIIVINEN ja ...ttu mä tapan sut ! SAATANA !! *K I L J U N T A A !!* *puukon kanssa, kirkuen, jahtailua ja juoksemista*

Tilanne on enemmänkin NIIN, että se lavalla heiluva hölmö, ÄRSYTTÄÄ, yleisöä. Eikä VIIHDYTÄ tai naurata.
Huomaatteko TÄMÄN ?!

Niin käy kun on elämässä VÄÄRÄSSÄ paikassa. Ja koska suomalaiset ei ole PURKANEET aggressiivisuuttaan VIELÄ mihinkään. Täältä puuttuu yksi asia; Katharsis.

Taaskin minun on sanottava, että, ja NYT tämä on jo merkittävän iroonista(!!), tuosta hyypiöstä, tuosta läskistä paskasta, todella TULEE kuin tuleekin mieleeni juurikin Deivid Brent !!!
Sehän ON se !! Sehän ON se saatana. Se tulee aina esin jostain, kuten se käärme mistä tuo läski tuossa sölköttää, ja ärsyttää TYPERILLÄ jutuillaan ja huonolla huumorillaan ja yliampuvalla ääliömäisyydellään ja KOPIOIDUILLA ja SILTIKIN huonoilla jutuillaan ja mänöövereillaan yms.
Eikö ole TÄSMÄLLEEN sama hyypiö !?! Mutta vielä inhottavampi, ja myötähävettävämpi. Ja myös, ei tule unohtaa; lihavampi !


Menkää nyt jo pois, hyvän sään aikana, sieltä lavalta saatanan tyhmät puupäiset lantajuntit hölmöt !!  Ennenkuin teidät ammutaan sinne !! Ffs !!
AISTIKAA nyt perkele se ilmapiiri !! Ja itse asiassa; katsokaa sitä vitun yleisöä !! Vittu ne lähes kaikki NÄYTTÄÄ siltä kuin olisivat RÄJÄHTÄÄ vihasta ja ärsytyksestä ! Ne näyttää VIHAISILTA !! Ja happamilta ja totisilta ja epäuskoisilta, "komedian" PASKUUDEN suhteen.
Vain ne tyhmät Stadin likat, jotka kikattaa liikennenmerkeillekkin, naureskelee. Mutta ne on vain niitä sellaisia Yksinkertaisia Naisia Jotka Nauraa Aina Kaikelle.
YNJNAIK.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti