maanantai 2. joulukuuta 2013

Päivä huomisen jälkeen


Katselin tuossa tuon juuri päättyneen "The day after tomorrow" leffan pätkän (loput 40min). Totean, että..

- juutalaiset polttivat siinä kirjoja

- ja siinä saarnattiin kolmannen maailman puolesta ja ...joku Amerikan Presidentti tai joku vastaava mulkku,  konttasi siinä ja läähätti kuinka avuliaita ja mahtavia nämä em maat on !! Hahahaa !! sallikaa mun nauraa!. Ja kiittelikin vielä, vuolaasti ja nöyräksi piiskattuna, kolmannen maailman ihmisten avokätisyyttä tai vieraanvaraisuutta kun "ottivat meidät, kriisin sattuessa avosylin vastaan" ... En tiedä..... luulenpa, ettei todellisuudessa kävisi ihan yhtä kauniisti ja jalosti. Murjaanit huitoisivat satunnaisia (ainakin), valkoisia kepeillä ja macheteilla ja ammuskelisivat ja tod.näk raiskailisivat ja ryöstelisivät sen kun kerkiäisivät. Näin minä luulen.

Muutoin kyllä, itse elokuva sikäli kun sitä näin, ja sen idea -on oikeinkin tunnelmallista ja hieno idea. Idea josta joku taitavampi saisi epäilemättä irti enemmän kuin tuon. Tuo asetelmahan tarjoaisi esim -loisteliaan ja kiehtovan version Mad Maxista ja vastaavista.

- Ne on myös aina yhtä typeriä, Haliwuud-leffoissa, ne naurettavat digitaali-elukat kuten tässä ne sujet !.Ei ne nyt kuulkaa Suuren Maailman mulkut -ihan niin hirveitä ja mustia ja takkuisia ja psykoottisia hulluja ole !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti