torstai 5. joulukuuta 2013

Raivoisa Läskipallo

https://www.youtube.com/watch?v=JkdqL2rhWns

Katselkaa tätä raivoavaa läski-pullukkaa ja nauttikaa ja oppikaa !. Tässä on myös Tapsalle oppimateriaalia siitä mitä "julkinen hermoromahdus" ja raivoaminen on ja siitä kun menee mikrofooniin tuhisemaan, mutta omaa samalla jotain oikeaa sanottavaa  !!. Matöfakaars !.

Tämä on ensimmäinen video minulle, tätä tyyppiä. Yuutuubi on pari kertaa jo yrittänyt tätäkin tyrkyttää, joten oletan tämän olevan joku uusi ja mullistava ja suosittu juttu Tuubissa. Täytyy katsoa, josko jaksaisi katsoa.
Ainakin huvittavaahan tuo on, seurata tuo läskin höyryämistä ja tuolissaan löllymistä, se kai "treenaa" tällä tavoin ; rähisemällä Youtubessa. Näättekö?! sehän huohottaa useammassakin eri välissä, kuin olisi kiipeämässä kallionseinällä vaikka istuukin vain kotona tietsikkatuolissaan ja hölskyy. Harvoin Tuubissa on kukaan niin leveä, että täyttäisi sivusuunnassa miltei koko filmin kuvaruudun, mutta tämä "Francis"....häneltä se käy! heleposti !.
Ja mieleen mäjähtää vääjäämättä Sauthparkin "Eric Cartman".

Tämä kannattaa katsoa ihan kokonaan!!. Huomatkaa erityisesti kohta (2:34 ==>) ja vähän ennen, kun se raivoaa sanaleikistä "TiiVii" ...HahahHAhaHAa !!.

Voisi luulla kun tuota raivoa ja hytkymistä seuraa, että tuossa on vain joku älykääpiö "läskipuvussa", mutta väärässä olisi !!. Kyllä se ihan ihka oikea olento on, tuollaisenaan ja pirun vihanen !. En voi välttyä vaikutelmalta, että se purkaa vihaansa jota tuntee lähinnä omaa kuvottavaa fysiikkaansa kohtaan, -satunnaisiin asioihin ja esineihin. Ei se kuitenkaan Nintendo Wiitä noin paljon vihaa, se vaan purkaa patoutumiaan tuolla tavalla, ...siis jos ei piere tai runkkaa ...jollain Haltija-neito figuurilla ja Fleshlaitilla.

En tiiiä sitten ...tuolla on luultavasti aivotkin niin täynnä kiristävää läskiä, että se huutaa jo siksi! ihan silkasta tuskasta. Valtimot täynnä tukoksia ja ainakin pari piirakkaa mahassa, tullaan sitten vähän purkautumaan Tuubiin ja naurattamaan ja iljettämään ihmisiä! kuten nykyään tapana on.

Oudonoloinen tyyppi, ei välttämättä ihan kaikki himbessä. Täytyy katsella.

P.s Joku tämmönen olis ehkä hyvä korvike "Mertzille" kun se jää lopullisesti pois selostelusta ja sekoaa ja alkaa Ständap-koomikoksi, käyden ensin pienen pikavisiitin pipilässä, -joku tämmönen hysteerinen, maaninen, neuroottinen ja apaattinenkin -läski.

Ps.Ps Tältä näyttää nyky-eurooppa!! ....parhaimmillaan !.
Pelätkää, pelätkää paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti