keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Uutisia jahkailtavana

Puran pari Uutista tässä, äkkiä.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288627628547.html

Syyttävät "Bob Dylania" eli Robert Zimmermania   "kiihotuksesta kansanryhmää vastaan" ja kaikista maailman maista ja paikoista juuri "vapauden emämaassa" Ranskassa.


 "- Niin kuin juutalaiset voivat aistia natsiveren vielä tänäkin päivänä, serbit voivat aistia kroaattien veren"
No johan on, hui nyt vittu kauhistus !! voihan juutalainen anti-vitun-Kristus !!. Bwyäääääää. Täytyy tällä kertaa olla jutkun "puolella" tai ainakin näitä vitun ammattiloukkaantujia vastaan !. 
Tuo on vähän kuin, jos joku homo sanoisi, että "homot voivat aistia toisen homon vielä tänäkin päivänä, ihan niinkuin olemme aina voineet" ja tässä on nyt sitten joku ....mikä?! ...jotain järkyttävää?!...kiinnostavaa ...kiihottavaa, mitä ?!.

Voi vittu, antakaa nyt sitten jo olla. Rauhottukaa nyj´jo perkeleen lammaslaumat!! saaaatana!!. Vitun imbesillit !. En ensinnäkään epäile, etteikö tuossa olisi paljon perääkin, tuossa lausahduksessa ja lopunkaiken ...ketä sekin kiinnostaa jos joku helvetin Kroaatin-kekkana loukkaantuu, jonkun vitun lahjattoman juutalaismäntin jorinoista !!?. Huu givs a fak !!??.


* * * 

Sitten ; Suomi romahti totaalisesti   "Pisa-tutkimuksessa". Sen lisäksi Suomi lässähti myös korruptiota mittaavassa kokeessa / testissä. Että tällälailla sitten!!.
Suomalaiset on kai alkaneet vain uskoa omaan "hypeensä" niin paljon, että ovat laiskistuneet kuin Amerikkalaiset älyllisesti ja henkisesti, ja nyt se alkaa sitten jo näkyä !!. Noloa, kovin kovin noloa ja suuri pettymys!. olisihan se hienoa komeilla aina ja pysyvähköstikkin, siellä testien kärki-sijoilla eikä olla minkään Nepalin tai Zambian kanssa samalla viivalla.
Kootkaa itsenne !!.

* * *

Ja sitten jotain ällistyttävää !!.
elikkä ; Pete Parkkonen on muuttunut neekeriksi !!.
Siis hei apuu, camoon !! mitä tälle vois nyt tehä !?!?. Osaax joku tehdä tälle asialla jotais, hei! miten Phiitistä (Pete) sais taas valkoisen !? miten?.

Pete! mitä helvettiä tapahtui !? miksi sinusta kuoriutui yht´äkkiä nuubialainen !? miten tämän voi selittää ?!. Onko sieltä saatanan Fukushimasta lainehtinut jotain jätevettä mitä Petsku on mennyt hörppimään, siellä viemärissä missä asuu, vai mikä tämän metamorfoosin voisi selvittää ?!.

Se on nyt neekeri!! saatana.

Me menetimme Peten!! ...me menetettiin Pete! ..pojat ; me menetettiin nyt se Pete !! :( hei! apuu !! camoon !. Pete!! hei Pete!! ...Pete!!? ...hei Pete!?? herää, säpsähdä jo valveille siitä!! etsä voi mikää neekeri alkaa olees !!. Tsiish !.


* * * "Vuoden Henkilö" .... ei taida olla mitään tunkua sielläkään päässä kanaalia, Englannissa, -merkittävien ihmisten galleriaan ?. Tietenkin Kulttuurituhojyrät-kommari-marxistit nimeävät omiaan Ylivertaisiksi Henkilöiksi, sillä sitähän he kaikki ovat omasta mielestään verrattuna kaikkiin muihin. 
Ja mitä tämä mulkosilmäinen akka on tehnyt !? muuta kuin yrittänyt (jostain syystä) änkeä johonkin Ryssäin öljynporuu-lautalle ...koska...?! koska ...on vaan sellainen. Eikä se näytä hevillä oppivankaan !!. Jumalauta kuinka monta tuomiota sillä jo on valmiiksi ja nyt sen nakitti Ryssät vähäksi aikaa ihan Ryssäläiseen linnaan, mikä ei tod. voi olla kovin khuuli paikka ja vieläkään ei ole mennyt perille !. Se pitää siis kai päästää tulevaisuudessa Pressax!! sillätavoin tämä Apinoiden Planeetta toimii !. Uskokaa pois vaan, se on siellä Linnan Kemuissa muutaman vuuen päästä !.

* * *

Ja sitten se yksi Haliwuud-komistus / näyttelijä kuoli, iroonisesti ollessaan "Super autossa" ja ilmeisesti aikamoisessa spiidissä !. Hänhän ei toki itse ajanut, mutta on se silti aikamoinen sattuma ...vai onko!?. Mutta eniwei, Walkkerin Pave tuli käärityksi palmun ympäri ja äijä vielä paloi tunnistamattomaksi ruumiiksi ! hyi helvetin vittu !. Bääd lak. 
Se oli ihan hyvä tyyppi kaiketi ja yksi Haliwuudin aniharvoista oikeista Valkoisista (käsittääkseni). Mutta sinne meni sekin, kuolema niittää jopa "Glitteratia". Sattuu sitä paremmillekkin !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti