sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Boardwalk Empire

Täytyy tässä ihan erikseen kehaista Boardwalk Empirea täälläkin. Jumalauta, että voikin olla meinaan poikkeuksellisen hyvä sarja !. Helposti parhaita nykysarjoja ja kenties "kaikkien aikojen" eli sittemmin kun TV-sarjoja alettiin ylipäänsä tekemään.

Totaalista laatua alusta loppuun koko paska. Toinen toistaan parempia ja osaansa sopivampia näyttelijöitä täynnä ja luulen, että tämä on Steve Buscemille elämänsä / uransa rooli tai ainakin ihan sitä ylähyllyn tasoa. Ja "Nucky" sopiikin Stiiville kuin knalli päähän.

Boodwookin seurassa tunti vierähtää ohi hämmästyttävän nopeasti !. Ja sarjaan jää ihan kunnolla koukkuun, kuten muinaiseen vankilasarjaan "kylmä rinki".

Tämän illan episodissa oli vähän kenkku tilanne Nuckylla kun Hra joutui matelemaan "pikipellen" eli neekerin pakeille armoa tai ainakin apua -anomaan.

Sarjassa on myös tämän tästä kerrassaan loistavaa saundträk-musiikkia, jota jää ihan haltioituneena kuuntelemaan, esim lopputekstien taustamusiikki. Hienoa, tyylikästä, tunnelmallista ja kiehtovaa -loisto sarja !.
Siinä sitä nyt on myös, mitä Blogos-sfääri on hamunnut jo pitkään eli Traditiota ja oikein olan takaa !. Valkoista suurimmaksi osaksi ja perhanan tyylikästä.
Hyvä esimerkki tämä sarja on myös siitä, että totisesti "vähemmän on enemmän". Yksinkertaisuus on taiteessa suurimpia mahdollisia saavutuksia ja hyveitä, ja on myös ihanan ihastuttavan ja elähdyttävän virvoittavaa kun ruudulla ei koko ajan könyä joku 2-3 metrinen ja kolmipäinen Skifi-runkkari jossain mauttomassa tekno-haarniskassa eikä liiemmin ruudulla vilise kaikki maailman pelit, vehkeet ja valot !
Eikä itse ruutukaan jatkuvasti pyöri ja tärise, kuin Igi Pop kräk-luolassa, vaan "meno" on mahtavaa, realistista ja sulavaa ja tasaista kuin elämä, nousukauden ja lässähdyskauden välissä.

Toivoisin vain, että suomen TV:n tyypit ymmärtäisivät liittää edes jossain sivulla tai TeksiTV:ssä -ohjelman tietoihin aina sen mikä tuotantokausi on meneillään ja mikä jakso !!. Niissä kun nähkää pysy välttämättä oikein perässä jos ei pitäydy oikein skarppina tai vahtaa tietoja netistä. Mutta Boardwalkki on kyllä niin tasokas raina, että olen harkinnut jopa hankkia koko potaskan omaksi, Bluureinä.
Valitettavasti Sons Of Anarchya ei saa ymmärtääkseni muuta kuin lasin-alusina (DVD) -ei siis Bluureinä. Senkin ostaisin pitkin hampain. En nimittäin tykkää maksaa näistä asioista niitä summia, mitä niistä pyydetään.
Mutta josko Joulun jälkeen voisivat raha-juutalaiset höllätä vähän pyyntiä, niin saattaisin vaikka ostaa !.

Eniwei, damn top !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti