perjantai 6. joulukuuta 2013

ittenäsyys pvä

Tänään on taas koittava se iän-ikuinen vitun "itsenäisyyspäivä"n rieha, tunnelmineen päivineen. Tunnelmaltaan se on kuten joku U.S:ssä kommentoikin "kuin hautajaisissa". Lähinnähän tämä festivaali koostuu siitä, että rikkaat ja vallan-ahneet mulkut paskat kättelee toinen toisiaan ja porsastelee kalliissa puvuissa, valssaa ja syö vähän lisää ja "proletariaatin" ryysyläiset tuijottaa tätä silmät ja kullit kovina kotona Tuubista. Ja sitten on niitä paraateja missä ne rauta-hirviöt pärisee ihmisten, tuijottavien ja tyhjien ihmisten, ohi...jossain Tampereella kai, ja nuoret, suorat soldaatit jäpittää skarpeissa riveissä Turuilla ja toreilla vannomassa uskollisuuttaan em "porsasteleville rikkaille paskoille".

"Hyvästä raudasta ei valmisteta nauloja, eivätkä kunnolliset miehet ryhdy sotilaiksi"  -Kiinalainen sananlasku

Suomen "itsenäisyys" juhlinta koostuu myös, kuten suomessa kulttuuri ylipäänsä, -neuroottisesta Ryssänpelosta ja Historian kauhujen kamalan havinan elävöittämisestä ja sitten sydän kylmänä -sen pelkäämisestä. Tavallaan rakentavat suunnattomasti pelkäämänsä hahmon, olki-ukon, jotta saavat sitten sitä peljätä.

Telkastakin loppui juuri sopivasti tuo Mel kipsonin "Patriootti". Siinä juhli neekerikin, Ameriikan / Kwan ittenäsyyttä! ja valkoinen juntti joka oli ensin kehdannut epäillä!! saatana -epäillä!! neekeriä, juhlisti kyynelsimin ja juhlallisen vuolaasti kuinka on "kunnia, että olet täälä kanssamme (mutiainen)". Mutta eniwei, tuostakin leffasta oppi taas jotakin!! en nimittäin ollut tiennyt / muistanut, että se oli Mel Gibson kun voitti amerikalle sen itsenäisyyden! ...on se aika "härö-äijä" !!.

No ...jokatapauksessa, tässä olisi pari ehdotusta teille lantajunttini, joilla parantaa Suomen-Itsenäisyyspäivän riemu....vakavamielisiä juhlia ja ilakointia.

- Rakentakaatten joku valtava hahmo, kuten Mardi Gras paraatissa, vaikka paperimassasta. siis valtaisan kokoinen "Julma-Ryssä" ja vaikka joka kylään ja kaupunkiin ja pitäjään oma, sellainen giganttinen hahmo, joka voisi vaikka olla täynnä helpostisyttyvää Heliumia tjms, se saa vaikka siis leijua. Kuten sellainen valtava "Conan O Brien" pää.
Ja sitten kun sitä on aikansa leijutettu / kuljeteltu ympäriinsä se pamautettaisiin roskaksi.... kuin valtava Pinjáta ja siitä leimahtaisi kaunis Sininen liekki !!.

Toiseksi, tätä biisiä voisi soittaa sekä niissä soldaattien seisottamis-tilaisuuksissa, että siellä linnassa tai Tampere-nääs Talolla siinä "heti kättelyssä".

(Tuon tahdissa olisi varmaankin siistiä myös nussia esim


...tätä ^^ [Ariel Anderssen] ).

Vaikka tiedä häntä....ehkei...

Ja onhan toi biisikin ihan vitun tyhmä ja rasittava!! kuten varmaan tuo ämmäkin ! [tosin, helvetin komee akkahan tuo on!!. Ei siitä mihinkään pääse!].

* * *Tämä kuva on kauan-sitten napattu "DeviantArtista". Tekijää en muista, mutta minä se en ole !.No joo, no..... eniwei.... juhlistetaan nyt sitten taas, sitä että muutamat meistä, aiemmista, vallan kuolivat! toppuutellessaan Kommunismia ja muuta Utopiaa, joitain vuosikymmeniä takaperin. Yksi simppeli juhlimisen arvoinen asia itseasiassa, tässä koko jupakassa, lieneekin simppelisti se, että Meirän Miähethän taisivat siinä kaiken muun muassa ja sivussa -ärsyttää sitä Super Marion näköistä Ryssämpaskaa ja oikein olan takaa !. Se on jo aika jees.

Nykyäänhän Suomi, iroonisesti, ei ole varsinaisesti eikä vertauskuvallisestikkaan ....junou..."itsenäinen". Vasallina tässä taas viihdytään!! ja mikäs siinä! mikäs tässä on olessa, kun toiset tyypit siellä nyt julistelee juhlapuheita ja komentelee ja alkuunsaattaa käskyjä ja rajoitteita ja tarjoaa eräänlaisia Utopioita niin ikään !. Hallelujaa!.

Mutta jotain uutta sitä kuitenkin kaipaisi, ei vain koko maahan sinänsä, mutta tähän karkeloon ..johon tulee taas käydä.

"Käy Muuli-laaksoon, käy Muuli-laaksoon .....ei Muulien taloa [Suomi] lukita kiinni, hei Muu uuliit hei Muu uuliit, [ja tämä käy jo profetiaaliseksi!!] ja hämärä hiipuu jo Tähtien Vyöksi, hei Muu uuliit...."

Yksi juttu mikä olisi hyvä olla, varsinkin Anglosaxeille, Jutkuille(jotka tosin menehtyisivät tämän seurauksena ...mahtavaa) ja Japanilaisille -olisi tietysti iki-oma planeetta!!.
Se se vasta jotain olisi !! siellä ei tarvitsisi (mutta tapeltaisiin kumminkin) sotia ja taistella, siellä voisi vain olla !!. Joka miehen unelma, olla vaan ja lillua ympäri olemassa-oloa ja silloin tällöin pyrähtää toimeen jos ja kun keksii jonkin toteuttamiskelpoisen ja khuulin unelman !. (Lähitulevaisuus näyttää oliko esim Amerikka sellainen!).

* * *

No....kai se on sitten sanottava ; Hyvää Itsenäisyyspäivää !! für alle da.

Hyvää itsenäisyytemme päivää kaikille...
- asematunnelissa vaaniville mustalaisille ja nekruille
- tänne par´aikaa punkeville sompuille ja traumatisoituneille Syyrian-hiekkarotille
- suomessa "budjaileville" Ryssille ja viron vinku-intiaaneille
- neekereille ihan erikseen, myös itselleen (ilman manneja)
- Watoombazoomba ja MoGoboomba Huzuuba heimoille, sinne johonkin ...itä...lappiin ?
- kaikille päätään, työkseen!, aukoville Femakko-lesbo-kullinvihaaja nartuille
- koiria ja kissoja myrkyttäville saatanan demoonisille vitun-paskakasoille (hävetkää!!)
- murhaajille ja varkaille ja miksei myös ammattiraiskareille (esim "Ruotsalaisille" ja tietenkin ; neekereille ja muille värillisille)

- wanholle ja sairaille
- veltoille ja ärsyttävän työteliäille (varmaankin Angloja!)
- myös niille em kissoille ja koirille hei!!! oul rait!
- lantaasyöville turven´nuijille metsästys / kalastus -lippiksissään ja liiveissään
- "kitaraasoittaville" maassa pönöttäville mustalaispask...siis kerjäläisille, bless you ! *mmmjua* (pusun ääni!)
- ja ...vaikka ...tälläkin hetkellä pilvessä leijaileville vitun itu-hipeille ja muille "kukkaiskansan"jäsenille!! haiskaa pahalle ja ...kuolkaa ... : /

Ja lukemattomille muille Pyhimyksille !. Teillekkin vielä, jotka väsymättä jaksatte käydä "ottaas" niitä "tatskoi" ..vaik siis ninQ hei siellä "HellSinKi-inkissä" tai jotais...

Mutta ei Poliiseille!!. Ei !!. No, fak juu !. Ja "Valde" kans !. Ja eritoten Mustalaiset!! hyi teitä, ...saatanan paskanruskeat limanuljaska paskakasat, pois minun maastani !.
Kuten sanoin : oma laneetta.

Eniwei, Itsenäisyyspäivää sitten vaan, itse kullekkin rotalle ja sekopäälle ja kiipijälle ja terroristille ja hirviölle ja tylsimykselle ja elukalle jne jne.

Mutta erityisesti ja ennenkaikkea : minulle !! oi kiitos!! ...jeajeajea ! nou proplem !.

Mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti