tiistai 3. joulukuuta 2013

Tapsa!! ständ daun !! ...pliiz


http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288627642558.html

Jos Tapsa ei vielä ollut tarpeeksi jyrkässä alamäessä niin nyt on !.

Voinemme odottaa Tapion sekoavan lähitulevaisuudessa täysin, tuonkin linkin jutussa sillä on jo sellainen "sukellus hulluudesta" kärsivän psykoottisen murhaajan katse !. Tsiisus !. Nyt on korkea aika nappailla pillereitä ja alkoholia sekaisin ja käydä vaikka kirkossa, tai muuten käy pian niin, että Tapsa hommaa jostain "Mustastapörssistä" ´mutkan´ tai Uzin ja linnoittautuu muutaman panttivagin kanssa johonkin Pankkiin / Hotellihuoneeseen tai Suomen Linnan-lautalle ja pimahtaa totaalisesti !!.

Tämä alkaa jo kuulostaa nimittäin, joltain huonolta toiminta-leffalta! hitaasti, mutta varmasti sekoavan päähenkilön seurailulta. Elokuvassa, jossa saamme todistaa "protagonistin" hidasta vajoamista yhä syvemmälle hulluuteen ja psykoosiin, ja tappavaan masennukseen ja sivullisillekkin vaaralliseksi äityvään totaaliseen kilahdukseen !.

Se on kaheli kuin kookospähkinä!! ja näyttääkin vähän siltä, ...ainakin muutaman päivän sängellä.

Tapsahan kävi jopa "vetämässä" pienen Ständap-keikan !!. Ja tässä on paloja siitä...

http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/20131201033526833_a2.shtml

Pahaa, pahaa, todella pahaa teki katsella tuota pätkää!!. Se on "kuin" kuuntelisi ja katselisi jotain ...uu ai dount nou ; neuroottista, huohottavaa avohoitopotilasta mikrofoonin tuhisemassa. Tapsa on selvästi paniikissa ja lähes hysteerinen, tärisee ja suhisee hermostuneesti, hän myös kuulostaa mikrofoonia nuuskivalta koiralta tuhistessaan itse (ainoana) omille paskoille "vitseilleen" !. Odotin lähinnä tuota seuratessa koko-ajan, että "koska se oikein aloittaa niiden vitsien kertomisen!?". (Ja vakuutan, että tätä ajatteli koko tuo yleisökin).

Tapsa myös huutaa kuin Yukio Mishima siellä parvekkeella, silloin joskus, yrittäen vahvistaa karjunnallaan selkeästi epäonnistunutta rupeamaansa ja yrittäen sivuuttaa tilanteen läpitunkeva kiusallisuus ja yleisön totaalinen vaivaannus.

Yleisö näyttikin siltä kuin olisivat pikemminkin jossain ei-niin-lennokkaassa vanhempain-illassa tai talo-yhtiön kokouksessa -kuin "Stand-up" keikalla.

Tapio on ainakin koko tuon pätkän kesto-ajan "hermostunut kuin neitsyt" (elokuvasta "Wasabi") ja kehonkielestä ja kaikesta saattoi päätellä, että tässä, tässä on mies sekoamaisillaan ja neuroottisena ja pihalla kuin lintulauta. Eikä se edes varsinaisesti kertonut mitään vitsejä yms, vaan sekalaisia anekdootteja ja pari muistoa sieltä täältä. Mutta sanottakoon, että jos se Juhani Tammisen juttu pitää kutinsa niin ....voi voi, ....onko suomen julkkiksista yksikään kukaan tervejärkinen?! kaikki inkkarit kanootissa ?!. Luulen kyllä, että nämä tyypit on todella kaikki! ihan kaikki -täysin puolijauhosia hermoraunioita. Mutta niinhän sitä on myös 98% suomen kansasta herran tähen !.Selostus ; ...se on helvetinmoinen huume !Tapsa myös nuoleskelee poskiaan (sisäpuolelta) kuin joku lisko tai suun kuivumisesta kärsivä "kräk-kokaiini"päinen narkkari Huu Haa. Koko juttu vaikuttaa melkein siltä kuin katselisi kuinka demoniset entiteetit (olennot) tai itse valontuoja (lucifer) yrittäisi riivata Tapsan, mutta hän onnistuu kuin onnistuukin juuri ja juuri sinnittelemään niitä vastaan ja siinä samalla puhelee sekavia, lähellään oleville ihmisille, jotka haluaisivat vain juoda "kapputsiinoaan" rauhassa.

Tuo ei ollut hauskaa, mutta sitäkin nihkeämpää ja kiusallisempaa ja ...hullumpaa. Ei tainu Tapsa tulla siellä "kakolassa"  ´hullua hurskaammaksi´.
Ottakaa joku nyt jo herran tähden se sieltä alas ennenkuin se syöksyy peruuttamattomasti totaaliseen synkeään pimeyteen.
Pian se jo räppää !! pelätkää sitä !. Minä ennustan ; Tapio Suominen tulee vielä räppäämään !! ja tekemään dueton, jonkun päiviemme "merkittävän artistin" / silmäätekevän bimbon kanssa !. Ja sitä ei kukaan halua kuulla eikä nähdä, ei edes Unnin Kim Jong !.

Vaikken ole kyseistä "filkkaa" nähnyt, enkä aio nähdäkkään -väitän tämän olevan samanlainen kokemus kuin katsoisi sitä kuuluisaa Teemu Mäen kissanraiskaus / murha -filmiä !!!. On kuin seuraisi jonkun sekopään hihittävän samalla kun repii (nylkee) kissalta ihoa irti ja selostavan tapahtumaa hermostuneena ja nuoleskellen poskiaan, aivan kertakaikkisen kamalaa!. Sanoisin jo sen klisheisen "älä luovu päivätyöstäsi" mutta eikö Tapsa saanut jo kengänkuvan takataskuun !?.
Se asuu kohta jossain kaivossa, siellä Hirvisaaren Zeimssin vieressä kai, missä se yks Morlokkikin josta silloin tämän blogin alkuaikoina blogasin ja jonka nimeä....   ..ei kun hetkinen!! muistampas!! sehän oli "Jussi Hakulinen" !! heheiii!! oooul rait !.

Älkää muuten sitten ihan tasan tosissaan päästäkö tuota kaljua kilipäätä esiintymään siellä ittenäsyyspäivän vastaanotolla / juhlissa !!. Sillä se olisi viimeinen pisara! sen jälkeen suomen ei tarvitsisi eristäytyä, se eristettäisiin !.
Teurastakaa mieluummin vaikka sika, suorassa lähetyksessä ...viulunkielellä!. Se olisi huomattavan paljon vähemmän vaivaannuttavaa ja vaikeasti sulateltavaa kuin Tapion julkinen hermoromahdus.
En tiedä mitä tälle, ennen niin leppoisalle ja "tavalliselle", journolle oikein kävi, mutta ...aika pahoin siinä kyllä kävi. Jotain pahaa sille on käynyt, ...ehkä se on noiduttu ...se on ehkä nääks se!! täällähän pyörii, muistakko, nääs niitä kaikenlaisia yön-Timoja ja tiinoja ja nehän niitä aina noituu niitä ...niitä kaikkia muita ...ympärillään. Ne on tietty sen menneet noitumaan, sillä pimeällä vuu duu duuduullaan !. Tai sitten stadin, 7€uron, vesijohtovedessä on jotain häikkää!! ....siis jotain muutakin kuin juoponkusta ja rotanpaskaa ja laivojen pilssivettä.

* * *

Molemmat Sanomathan tuossa juuri valitteli, että Helsingissä, siellä ikivanhassa vitun rötiskössä, uimahallissa "miehet käy alastomia naaraita tiklaamassa" ...joten varokaapa vain! ettei se olekkaan Tapsa!! joka siellä käy tuijottamassa ja kourimassa pimppejä !!.

No, mutta eniwei... nyt täältä "ohjaamosta"  "takaisin Pasilaan". Ja Tapio ...takaisin "pipilään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti