keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Maahanvyörymisestä Vaksikoiran inspiroimana

Huomenta !.
Pilataampa aamusi ! hheheeyyy!! ooooul rait !.


http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2013/12/monikulttuurisessa-suomessa-vanhus_10.html?showComment=1386738075206

Totisesti, kuten Vahtikoira raportoi, ryystettiin(sic!) Koiviston Tellervokin tuossa männä päivinä, ihan khuulina ja muina miehinä, sen kummemmitta fanfaareitta. En ainakaan itse nähnyt tai kuullut myöskään mitään merkittävää (siis yhtään mitään!) Median älähdystä tai muuta vastaavaa ...murahdusta. Tietenkin tiedämme jo kaikki, sanomattakkin ja asiaa tutkimattakkin, -ketkä on tekijöinä häärineet.
Eiköhän ne ole niitä jotka tulevat sieltä missä "palmupuut huojuu".

Ja tuo muu osio Vahtikoiran kirjoituksesta, (hienoa muuten, että Vaksi on tehnyt kämbäkin!!), on aika vitun totaalisen, pysäyttävän hyytävää !. Tuollaisesta en ollut itse vielä edes kuullut, joten olen saanut nukuttua vielä suht helposti, mutta nyt napsahti! ...ei hevon vittu jos tuo todellakin on sekä totta, että todella tännekkin maailmankolkkaan tulossa !!. Alta pois!!.

Tuo tarkoittaisi jo sitten suomen pyyhkiytymistä Maailmankartalta pois, kokolailla lopullisesti !!. Lukekaapa tuo uudestaan <==

Vaikka en ole matemaattisesti merkittävän lahjakas, osaan sentään päätellä tämän verran ; jos näin mikroskooppiseen maahan, jossa on n 5,2 miljoonaa asukasta, tuodaan iiiiso iiiiso nippu ulkomaalaisia esim satoja-vitun-tuhansia -merkitsee se meidän vääjäämätöntä lässähtämistä ja jalkoihin jäämistä omassa maaläntissämme. Ja ihan jo syntyvyyden takia, mitään muuta, ei siis yhtikäs mitään muuta, edes tarvita !! thät´s it !!.

Ja vaikka suomalaiset onkin sangen lauhkeita märehtijöitä noin niikuin ylimalkaan, voin jo nyt ja tässä luvata teille -ihan ihka aidon ja takuulla aseellisen!!! konfliktin suht lähitulevaisuuteen, ehkä jonkinmuotoisen sisällis-sodan. Vielä en osaa sanoa varmaksi, ovatko näitä asioita puuhaavat ja promulgoivat tyhmiä ja kömpelöitä ja kompastelevia kuin Jaques Clouseau vai ovatko he yksinkertaisesti pahoja ?!.
Mutta jos luulevat, että Me katselemme vain ihastellen tai nyrkkiä taskussa puiden, vierestä kun meiltä viedään tuhkatkin pesästä ....niin : you got another thing coming !

* * *

Nyt sitten viimeistään, valitan!, Suomlantilaiset : herätys !! herätkää !! hävetkää !! muuttukaa !!.

Muistakaa sellainen simppeli juttu, että jopa teillä muuleilla on sikäli väliä, että "me olemme maailma / ´yhteiskunta´". Ja jos meidän tajunta ja tietoisuus ja ajatukset ja asenteet ja tunteet ja unelmat ja halut yms, muuttuvat, niin silloin muuttuu myös ympäröivä todellisuus !. Älkääkä aina luulko, että olette täysin mitättömiä ja että valta on vain "valtaa pitävien" käsissä !!. Vitun tampiot.

Kuten itse Napoleon, sanoi : "valta on vallan vaikutelmassa".

Eli se on siinä itse "shoussa" se on se "shou" se koko juttu !!. Alusta loppuun, pelkkää näytelmää, ja sen voi muuttaa hetkenä minä hyvänsä kunhan vain oikeasti haluaa. Ja kuten sanottua : siellä missä on tahtoa, sieltä löytyy keinot.
Kuten jo Marxisteista khuulein eli Hitler, hoksasi -on tahdonvoima lähes kaikki-kaikessa !.

* * *

Tuo pisti myös vähän purppuravirtoja liikkeelle tuossa jutussa, että "kehitys avusta" yms ei leikata mitään!! ei pätkääkään eikä €uron-hyrrää, mutta kaikista omille tarkoitetuista tukiaisista mm vanhoille, niistä kyllä piisaa leikellä sen kun kehtaa.
Kaikesta tuollaisesta näkee aina hyvin selvästi suomalaisen perikusipäisen kansanluonteen ; suomalaiset vihaavat toisiaan, eivätkä haluaisi toisilleen muuta kuin pelkkää pahaa. Kaikesta mitä tässä maassa aina tapahtuu ja on tekeillä, paistaa läpi loputon viha ja katkeruus toisia suomalaisia kohtaan, suomalaiset on uskomattoman välinpitämättömiä ja vihaisia ja agressiivisia ja kusipäisiä -toisiaan kohtaan !!. Siis oikein todella. Älkääkä leikkikö tyhmää tai kääntäkö päätänne pois vaan katselkaa niitä omia rumia vitun kusilärviänne joskus peilistä ja miettikää ja muuttukaa ja toimikaa sen jälkeen ja siltä pohjalta !.

Vaikea on myös sanoa, että ymmärtääkö nämä tyypit jotka tänne haalivat koko muun maailman väestön! sitä, mitä siitä oikeasti ja lopunkaiken todella seuraa. Onko ne jossakin ruususen-unessa tai horkassa ? eikö ne "tiedosta" (inhoan jo tuota sanaa nykyää! [vaikka se olisikin hyvä sana!]) eikö ne snaijaa, mitä suomesta on tuleva ?. EOS.
Vai suunnitteleeko ne jo muuttoa johonkin Monacoon tai Aruballe kenties?. Onko niillä jo itselleen paikka auringossa, varattuna ja maksettuna ?! vai kiristetäänkö niitä jotenkin ?! vai mikä juttu ...?!


Äkää vaan sellaista hölmöntyötä tehkö, että hamstraisitte tänne yhä vain enemmän, ja ei vain enemmän, mutta giganttisen määrän "enemmän" !! kaikkia mahdollisia ja mahdottomiakin MaMuja!!. Sillä : sillä tiellä makaa kadotus !.


"That way lays damnation!" kuten Bill the butcher sanoi, elokuvassa GONY / Gangs of New York.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti