sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kimin Seikkailu osa.22Toisin kuin aiemmin raportoimme, ei Silja-Linen terminaalissa lauantaina havaittu henkilöhahmo ollutkaan Jäämies Räikkönen !

Kävi ilmi, että se olikin vain joku likainen hampuusi. Joku rähjäinen ja kusinen ja känninen paska, tulossa mahdollisesti laivareissultaan tai jotain.
Se olikin ehkä vain joku satunnainen juoppo tai Matti-Esko Hytönen, jonka tiedetään mm käyvän nimenomaan la-su öisin ulkona pelottelemassa lapsia ja myös aikuisia ihmisiä -hirvittävällä ulkomuodollaan.

Tämä kyseinen hamppari, terminaalista, olisi kyllä suostunut haastatteluun, mutta kun toimittajamme pyrki hänen lähelleen -lankesi hän kuolleena maahan, siitä silkasta katkusta!!. Hän haisi niin, ettei häntä saattanut lähestyä, joten kuka olikin, haastattelunsa ei nyt toteutunut, ja voit kysyä, että "miksi jotain satunnaista virtsaista katu-juoppoa tulisi haastatella ylipäätään!?" johon sanoisimme, että "hyvä kysymys! ...miksi tosiaan...?!".

Ja mitä tulee Kimiin, oletetaan hänen jälleen ja edelleen -olevan kuolleena Jupiterin pinnassa, todennäköisesti vetisenä liiskana.

* * *

Ja mitä tulee M-E Hyypiöön, rankkuri ajaa häntä par´aikaa takaa -pitkin öisen Stadin katuja, sillä häneen onnistuttiin jo ampumaan yksi tainnutus-nuoli, mutta siitä huolimatta Hyypiö laukkasi pitkin talojen välejä kuin viitapiru, ja hänen oletetaan olevan edelleen tolpillaan, vapaana ja kuvottavan näköinen. Joten varokaa kaikki silmiänne !

Lisätietoja tulossa, sikäli kun niitä on saatavilla.

Ps. mahdollisia piilopaikkoja Äm Eelle ovat mm: kaapelitehtaan katto, Kampin Narinkkatori, Korkeasaari ja missäpäin tahansa Etu-Töölöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti