perjantai 6. joulukuuta 2013

Ei !! Suomalialle

Hoh hoijaa !! ja hevon vittu !!.
Tässä tätä taaaas on!!. juuri kun luulin jo, että se olisi jo vähän hiljentynyt tämä vyörytys ja typeryys yms, nin ei !!. Kun ei, nin ei.

http://www.hs.fi/elama/Suomi+on+rasistinen+maa/a1386144021457?ref=tf_iHSisboksi630&jako=d083f884ce21c928f9acae952e56d131

Vittu mikä jeremiaadi (valitusvirsi) ja vuodatus, joltain Stadin Sompulta!!. vittuako siellä saatana kituutat ja iniset? mene sinne omaan hiekkamaahasi saatana !!.
Pahoittelen, mutta tätä maata ei ole tarkoitettu teille eikä edes Angloille vaan ainoastaan meille Suomalaisille, ja kuten Juutalaiseksi tai Japanilaiseksi, ei Suomalaiseksi voi "tulla" vaan sellaiseksi synnytään !!.


"Rasismi"
"Tiedostava mielentila"
"Suomi on ´Rasistinen´ maa..."
"Saamelaiset ja Romanit..."  saamelaiset toisin kuin yksikään muu "ulkoryhmä", kuuluvat tähän maahan kuin multa ja vesi, mutta Romanit ei, eikä Musulmaanitkaan, eikä sitä mikään tiedostelu ikinä muuta.

"maahanmuuttajat haluavat kehittää suomea ihan niinkuin..." mutta mepä ei halutakkaan, että Mamut pääsevät "kehittämään" meidän maatamme saatanan hävytön neekerilehmä !. Painu vittu sinne mistä olet oikeasti kotoisin ja "kehitä" sitä, kun olette rotuna niin vitun kehittyvä, kehittävä ja kehittelevä ja kehityskelpoinen yms.

Mitään "aitoa yhdenvertaisuutta" ei ole Sapiens-simpanssini -tulossa. Tämä on meidän Thaalien aluetta ja teillä on se erämaa, jonka hyvin todennäköisesti olette meiltä muinoin anastaneet. Niin tämän planeetan tarina vaan aina menee, raakalaiset lisääntyvät ja levittäytyvät ja valkeat vetäytyvät "omiin oloihinsa[Suomi]" ja sitten heitä aletaan sättiä tästä ; "miksi teillä on oma maa?!?! nii, ja kaikkea maan ja taivaan väliltä!?? mut meil ei o mitää?!?!?" blääblääblää.

Sitten ; mitä järkeä tjms on mennä kanteleen Militzaille siitä, että joku vanha hölmö on huudellut "neekeriksi" ?!? ....ou boi...Maryanin mielestä poliisi ei tunnista rasistista väkivaltaa vielä kovin hyvin.
No juu, ei totisesti kai tunnista, nimittäin Valkoistenvastaista sellaista !.Ja oikein "väkivaltaisia tekoja, jotka kohdistuvat siirtolaistaustaisiin...." ...joita kohdellaan "yksittäistapauksina" .....
.......
...
.......
..
..
.
....ma en pysty edes sanomaan tuohon mitään.... nyt läpsähti snadisti jauhoja kurkkuun. Sanotaan nyt edes niin, että nämä "yksittäistapaukset" on "puolin jos toisin" sitten sangen yleisiä. Tai ainakin toisin-puolin...Siellä se taitaakin itse "Maryan" olla jo, tutustumassa "Romaneihin"eli manneihin eli mustalaisiin ja siinähän sitä -levitetään myös suomlantilaiseen tiesikka-nörttiin vähän monikultturismin  ei-valkoisuuden loputonta kauneutta ja ihastuttavaa vieraanvaraista sieluullisuutta !. Nam.Ja johonkin vitun "antirasismi" HuuHaaseen on tämäkin somalin-planttu mennyt puuttumaan ja liittymään, syrjäyttääkseen meidät: Suomalaiset Valkoiset, meidän omassa vitun maassa, meidän omassa saatanan kodissa!!. Haista saatana vittu !!.
Kukaan Meistä!! ei-ole-kutsunut-yhtäkään-Teistä tänne, ei nyt eikä koskaan!!. Älkää luulko, että halusimme itse teitä tänne roudata, se oli meidän omat petturi-"johtajat" yms paskasakki kun alkoivat tähän vitun "kansanmurhaan" tai "väestönkorvaukseen" tai "etniseen puhdistukseen" emme me itse !.

Ja on todella todella, todella törkeää johdattajiltamme, siig hail, saattaa omansa sellaiseen asemaan jossa meidän on alettava asteittain koventamaan äänenpainoamme ja otteitamme ja "mielipiteitämme" ja missä meidän on pakko ryhtyä yhtä töksähtävän kylmiksi ja röyhkeiksi ja törkeiksi kuin suurin osa teistä Suuren Maailman paskakasoista !!. Suomalaiset olisivat luonnostaan, luullakseni yksi maailman kilteimmistä ja lopunkaiken hyväsydämmisimmistäkin (omalla tavallaan) kansoista, mutta suomalaisiakaan ei enää jätetä rauhaan vaan meidätkin "työnnetään köysiin" ...ikäänkuin joku ihan tahallaan haluaisi provosoida räjähtävän reaktion aikaiseksi ja pääsisi sitten syyttelemään ja Totalitäärisesti määräilemään. Ei tule tehoamaan !! uskokaa pois vaan.

Tämä maa, tämä lähinnä maan-raakile, -jätettiin Meidän esi-isien toimesta lue: Meille !! ei kenellekkään Teille !! vitun mutiaiset, murjaanit ja neekerit !!. Eikä siitä taivuta vaikka mitä tekisitte.

Mikä siinä on, että Valkoisilla ei totisesti katsota olevan mitään luontais-syntyistä oikeutta (ainoa oikea oikeus) omistaa omaa maataan !?!?. Varsinkaan exklusiivista, omaa etnosentrististä maataan ?!. Jutkun-rotillakin on PissRaHelinsä ja Muslimimaat lienevät tupaten täynnä... Muslimeita !!. mutta valkoisten maat onkin sitten kaikille ?!. Mitäs vittua ?!. 

Haistakaa Suomalaisetkin muuten vittu !!. Saatanan typerät keskinkertaiset Jantelaki mulkut lantapäät !!. Vitut te saa ikinä mitään varsinaista aikaiseksi tästä maasta, teistä ei näy olevan luomaan oikeaa kulttuuria... niin se vain on !. Saatana mikä vitun pettymys tämä elämä on ollut !! tsiisus fak !!. 

Minulla on itselläni ilmeisesti aika paljonkin, ihan oikeita Eurooppalaisia geenejä, sanotaan se nyt vaikka näin, ja olen totisesti tuntenut usein olevani kuin yksin teidän seassanne, -mikään Sivilisaation piirre ei vain tapaa iskostua teihin, vitun samojedi-nuijat !!. Ei sitten niin kertakaikkiaan mikään !. Kaikesta te osaatte kyllä tehdä niin-vitun-vaikeaa ja tarpeettoman monimutkaista ja kärsimyksentäyteistä kuin vain mahdollista, mutta olette allergisia millekkään mikä on ; sieluullista, kaunista, kekseliästä, syvällistä, älyllistä, älykästä, taiteellista, tunteellista, järkevää ja maskuliinista, aidosti itseriittoista, rakentavalla ja tyylikkäällä tavalla "Patrioottista" (esim Ranska / USA / Kanada jne).....huoh. Viinaa te vaan kittaatte, ja sitten ihmettelette jos oikeat Eurooppalaiset näkee teidät ...jotenkin vähän samankaltaisina kuin Ryssät !.

Ryssät ilman oikeiden valkoisten apua ja kulttuurin esimerkkejä ja lahjoja kuten esim sähkö, -olisi vain kasa väkivaltaisia juoppoja !. Ja eiköhän tämän kaikki tiedä !?.
Olen samaa mieltä kuin Panssarikenraali Patton Ryssistä, eli "en halua ymmärtää heitä, haluan vain tietää miten parhaiten tappaa heitä".

Suomalaiset !! : jos te mielitte olla miltään osin oikeita Europidejä niin ....junou ...miten olis, viittisittekste alkaa käyttäytyä edes kaukaisesti sen mukaan ?!. Ja sallia "yhteiskuntaanne" muunkinlaisia ihmisiä kuin niitä vitun tympeitä hapan-naamoja ja ämmiä, mitä tähän asti olette linnunmaidossa lellineet ?!. Gou fak joorself !.

Ja sinä samaten saatanan nekru !.

Saipahan taas verek´kiertään !!.


Te ette ole yhtä vitun Uniikkeja kuin olette unelmoineet olevanne turven´nuijaseni ! pahoittelen !. Siitä Uniikkiuden Uskonnostanne teidän olisi opittava pois ja löydettävä itsenne uudelleen ja rakennettava ihan itse!! ihan ihka uusi ja samalla tooooosi-Wanha Suomi, perustuen brutaaliin rehellisyyteen !!. Jos olette jotain vitun Ryssiä tai niiden "halpoja kopiota" niin olkaa sitä sitten, mutta tyylillä ja täysillä !.

Ja koska, te ette itse osaa ajatella tämänkään vertaa niin antakaa kun "setä" näyttää ; sen sijaan, että aina kauhistuisitte ajatusta, että olette kuin Ryssät, ajatelkaa asiaa täysin päinvastoin!!. sillä ; mitä jos se onkin niin, että Ryssät ovat pikemminkin teidän kaltaisianne!!?!? koska ovat anastelleet ja varastelleet ja omineet Suomalais-heimoilta alueita ja henkiä, käsittääkseni aikalailla yhteen putkeen viimeiset 5000 vuotta !!.

Mutta tämä saarnani kuuluu kyllä siihen tekeilläolevaan kirjoitukseeni Suomalaisista kansana ja maana ja rotuna jne. Jos sen saan todella aikaiseksi ja raaskin ilmaiseksi tänne laittaa.

* * * 

Minulla on summa summaarum, idea tai visio, sinulle "Maryan" : kehittele itsellesi sellainen visio, missä sinä lennähdät matollasi takaisin ...sanotaan nyt vaikka Somaliaan !! heheiii!! oul rait ! ja kehittelet sitten sitä siellä!!. Niiden neuroottisten, psykoottisten hullujen, joita maamiehiksesi joudut kutsumaan, -kanssa !.


Ja teille Suomlantilaiset junttini ; koettakaa nyt herran-perkele jo saada aikaiseksi joku oma identiteetti ja rykäiskää vaan rohkeasti suuntaan tai toiseen!! ei se Ryssä sieltä mihinkään ihan äkkiä vyöry, ei maailma toimi niin !. Ja jos vyöryykin, niin tekevät itsensä suht vihatuiksi ympäri palloa ja brutaalin väkivallan käytön itseään kohtaan teidän taholtanne oikeutetuksi ja siihenhän te käsittääkseni olette kuin luotuja !. Joten miksi pelätä sellaista ?. Muistakaa ihan-tasan-aina, että ne on kuitenkin lopunkaiken aina vain Ryssiä.
Jos ne olisivat niin kyvykkäitä ja älykkäitä ja vielä mitä, kuin mitä ovat kai olevinaan, niin eikö se olisi ne eikä Anglo-Jutku-Sfääri joka maailmaa pyörittäisi ?!?!?!?!. Hä ?!?!?!? eikö ?!!?!?.
Mutta kun eivät ole.Vittu tätä maata ja elämää.

Ja kuten aina sanon, Japani. Japani on se maa ja rotu ja kansa ja kulttuuri mitä kannattaa seurata joissain asioissa lähes kuin hai laivaa tai häntä koiraa !. Onko se Kristittyjen Jumala tuominnut ne, kun ovat niin perkeleen "Rasistisia" ?! tai "bigotteja" ?!? tai muuta vastaavaa ?! vai onko vain niin, juutalaisten vedättämät ja höynäyttämät valkeani, että  Japanilaiset vain ...elää ja menestyy ja ...thäts it !! thäts ool !.

C´est la vie !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti