maanantai 16. joulukuuta 2013

Satelliittivalvontaa ja korkeita verojaOllilan Jorma ja se vitun ruma ihrainen ämmä Merja Kyllönen, kerjäävät taas oikein kunnolla senkkaa nokastaan !!. Jumalauta saatana sentään!! teidän kanssa! vitun kommunistiset, kollektivistiset "illuminati" paskakasat kusipäät, kyykyttäjät, lihapäät, sontapäät, lantapäät, kenopäät, kusipäät ja ääliöt !!.

Vittu mikä läjä sontaa tuokin äijä on! ja kuten monet ovat mm Iltsikoiden kommenttiosastoilla kysyneet -mitä helvettiä joku J.Ollilakin on taas puuttunut tällaiseenkin asiaan!?!?!. Pitääkö sillä olla jormansa joka sopassa ? ja näppinsä jokaisen anaalissa ?!!. Bäk of !.

Toivon teistä suomlannin junteista irtoavan tarpeeksi pystyväisyyttä, jos ja kun nämä lierot ajavat taas tahtonsa kylmästi läpi, teistä läpi!! (siis teistä, sinusta ja sinusta! ei teistä ...tie, road blablabla) -ja sanomaan heille EI !.
On jo aivan äimistyttävää Orwellilaista totalitärismiä ja illuminaattikontrollia edes pelkkä ajatus siitä, että kaikkia menopelejä seurailtaisiin kiertoradan kaiken-näkevillä silmillä!!.

Kuvottavaa sakkia!.

Tämä on ihan tyylipuhdasta kyykytystä, nöyryytystä, totaalikontrollipyrkimystä, ärsytystä, kiusaa jne, ja senhän Suomalaiset kyllä osaa !!. Tämä on sanalla sanoen ihan vian silkkaa Pahuutta.

Ja totisesti, jos Valdea kiinnostaa täyttää rahakirstuaa niin siihen on valikoima eri keinoja kyllä, eikä niiden tarvitse sisältää omien (hahhaaa! omien!) kiusaa. Voivat totisesti esim, lakata ömmöhumaanin Maahanvyörymisen, Afrikan-neekerien loputtomat avustusrahat, muutamia (siis helvetin useita) ministerinpaikkoja yms byrokratia sälää ja muuta kommunismia & äärivasemmistolaisuutta, voisivat lakata vihaamasta yrittäjyyttä ja itseään älykkäämpiä ja parempia olentoja ja itseasiaas painua vittuun!!.

Juuri kukaan ei todellisuudessa tarvitse koko Lusiferiaanista paskaa nimelta Valtio / Hallitus / Eduskunta / blablablaa. Kuten solaarin JayJay sanoi, lähinnä vain Jutkut ja naiset tarvitsevat Valtiota ja siksi niitä löytyykin sieltä aimo annos. Em ryhmät eivät voi olla periaatteessa olemassakaan ilman sitä! kun taas meille valkeille miehille se on loputonta kiusaa ja vaivaa ja sairauttta ja kyykytystä ja sensellaista.

Ampukaa jo se Ollila saatana!. miksei suomessa ikinä edes ammuta ketään!? jopa Ruotsissa sentään listittiin se Palme, muta ei täällä! eheiii!! täällä siedetään mitä tahansa kusipäitä ja ihan niinkauan kuin niissä henki luonnostaan pihisee ja porisee !. Ja hyvinhän se, henki Paholaisissa porisee!. Mikäs sen sammuttaisi? sillä ; mikäpä pahan tappaisi ?!.

En tiedä... en haluaisi lähteä ihan täysin lentoon, mutta on todellakin pakko miettiä, että onko Ollilan Bilderberg-kokouksilla jotain / mitä -tekemistä tämänkin agendan kanssa ?!?!?. Mitä saatanan hämärähemmoja niissä oikein käyskentelee ?!. Kai te lammasihmiset sentään sen verran käsitätte, ettei siellä palloilevilla ole ihan puhtaat jauhot pussissaan ?!. Kai te tämän käsitätte ?!?

Ei muuta kuin uuniin koko paska sakki.
Te pärjäätte ilmankin, me pärjäämme ilmankin. Ja te tiedätte sen !.
Ei teitä olisi ylipäätään olemassa, jos ette pärjäisi.
Muistakaa tämä aina ja iäti.
Iäti !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti