perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet

Katselin taas, vastahakoisesti, ja sivusilmällä tuota vastaanotto riehaa ja heti ensimmäiseksi sieltä hyppäsi silmille "Fööst Leidi" eli Hauen Jenni. Jostain syystä se oli puettu Türkkilaiseksi Rock´a´Billy-Bella strippariksi. Kääritty johonkin halpaan, Turkkilais-bazaarista löydettyyn, kepardin-nahkaan ja koko akkahan oli hirvittävään extenttiin ihan paljaana !. Mutta toisaaltahan tuollainen huokea ja ...vähän niukka vaate, sopii tähän nykyiseen talouden-lässähdys tilanteeseen, ja  ehkä se olikin ovelasti täsmyytetty heijastamaan juuri sitä !.

Pelkäsin myös koko "Veskun" esiintymisen ajan, että "no ni!! nyt se sitten kävi!! ....nyt siltä sitten katosi ääni! ja taju ajasta ja paikasta" mutta onneksi se pysyi kyllä ihan "kuosissa" vaikka pari kertaa laulu vingahti ehkä vähän kimeäksi, samallalailla kuin käy jos vie mikin liian lähelle ...jotain niitä muita vehkeitä -se vingahtaa !.

Lipposen Paavi näytti 3,2 metriseltä puulla päähän lyödyltä vitun Zombielta (kuten aina) ja siltä kuin ei olisi tiennyt missä on tai mitä on tekeillä.

Soinikin vilahti siellä jossain, siinä alussa, hyvin vähän....

Siellä lauleli "Finlandiaa" myös joku hienovaraisesti joukkoonsulautettu pieni neekeri-poika !. Eikä kukaan edes polttanut ristiä!! tai yrittänyt raahata sitä pick-upin / lavan-auton perässä !! puh-pah lavalta pois !. Uskomatonta !!.

 ....nääs.

Paavi Ärhäkkämäki näytti taas samalta kuin aina, eli pystyynkuolleelta tuijottavalta Vasemmistolaiselta Zombielta, joka juur ja juur pystyy pitämään vihansa ja ärsytyksensä ja halveksuntansa kurissa näyttääkseen hetken aikaa "Sivistyneeltä".

*
En osaa sanoa tykkäsinkö vaiko en, siitä uudesta näkemyksestä jossa lavalla runoeli kasa jotain tyyppejä joita en ole ennen nähnytkään, mutta olihan se, toisaalta, jotain uutta. Ja kyllä se jopa ihan toimikin ! ei sitä moittiakkaan voi !.

Mutta pahinta koko illassa oli, että kuten osasinkin jo pelätä ; pahin pelkoni ja painajaiseni kävi toteen -siellä Räpättiin !!.
Voi juma-lia-lauta sentään !. Se päästettiin se apinalta näyttävä "Elastinen" sitten irti siellä jatkoilla ! sillä samalla sekunnilla haipui äänet pois Kapitäänin vastaanottimesta !. Ja Kapitään itse lipui pois vastaanottimen luota, vähin äänin, raskain ja pettynein mielin.
Alhaista, todella alhaista !. Räppiä....

Tiesittekö, että "Raamattu" julistaa / informoi / kertoo -ihan erikseen ja selkeästi, että Jeesus EI OLLUT RÄPPÄRI !!??....


"Seems legit..."

Jo iesuskin vihasi siis räppäreitä !! eikä ihme! sillä kukapa niitä ei vihaisi ?!. Ne on paljolti kuten Heprealaiset yleisemminkin...

Olisivat edes pistäneet Elastisen venymään "nimensä mittaiseksi" ja tanssimaan vaikka ripaskaa, Loituma-teknoremixin tahdissa tai jotain khuulia.

Ool in ool, ei paha eikä parasta mitä maailmassa on koskaan missään asiayhteydessä nähty. Aika yees.

Ehdotan muuten tässä teitille jo nyt ja ihan ilmaiseksi, sitten kun koittaa vihdoin se suuri, se sadas 100 -itsenäisyysjuhla, että jos ette itse osaa (ilman sarvia / hampaita), niin palkatkaa tai "hommatkaa" tänne niitä Suuren Maailman ammatti-tulittajia järjestämään sellainen samanlainen Giganttinen ilotulitus kuin mitä ne järkkää aina esim Sydneyssä ja Hong Kongissa ja Nyy Jookissa yms paikoissa !!. Pistäkää oikein kunnolla ruutia taivaalle ja tulta munille ja silmille !!. Bäääännng!! matafakaas !.

Jos on vielä yhtäkään Vetskua (veteraania) jäljellä siinä vaiheessa (ei toki taida olla), niin veisi tämä räjähtely eittämättä muistot samantien takaisin rintamalle. Ja tiedä häntä, ehkä joku nistä kävelisi myös taas tankin alle.

Ja, en tiedä onko tämä ihan kuolleena syntynyt ja typerä idea, mutta : voisi kokeilla laatia jonkin sellaisen paraatin jossa tavalla tai toisella esitelläänkin sota-hirviöiden sijaan Suomalaisten sekalaisia saavutuksia halki Histooriansa, esim Nokian-kännykkä, Copacabana-kitara, Kantele, Gallen-Kallelan taidetta muodossa tai toisessa, taustalla soiden kaikki Oravan Laulusta Loitumaan ja Finlandiaan, junou !?.
Edelfelt - Äiti ja LapsiSUOMI 96 v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti