lauantai 30. marraskuuta 2013

Uudistava Rakennepaketti

No.....joo,  Suomlannin Suur-ruhtinaat ovat taas tehneet kaiken voitavansa varmistaakseen mahdollisimman suuren ja laajan ja kaikenkattavan kansansuosion.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112917778473_uu.shtml


                                                                                     "Rakenne-uudistus ja -paketti"


"...tasoa heikennetään..."
"...siirretään Valtion vastuulle..."
"...koulujen...määrä vähenee..."
"...aiotaan karsia..."
"...laitospaikkoja vähennetään..."
"...maksuja korotetaan..."
"....ei enää paperisia asiakirjoja!! ehei! vaan kaikki on helposti kadotettavassa ja poistettavassa ja tuhottavassa ja varastettavassa digi-digi-digi-muodossa..."
"..oppivelvollisuus-ikä nousee..."
"...työttömät totaaliseen kyykkyyn!! ja 80-kilsan päähän vieläpä!..."

....
Hyvältä näyttää, hyvältä näyttää... *not* !.

Jos esim säästää haluttaisiin, siis selvää rahaa, niin vaikken mikään expertti olekkaan, olisi oma listani jotain tämäsuuntaista....

- Mömmöhumaani Maahanmuutto nurin ja sassiin ja täysin !.
- Ei Guggeja eikä enempää Musiikkitaloja (ainakaan tähän hätään, ja Guggea ei siis ikinä!)
- Eikä tietenkään mitään apurahoja Kreikoille ja Espanjoille ja Englanneille ja Swazimaille ja Angolaan yms.
- Ei mitään "kehitys-apu-rahaa" ellei kyseinen projekti ole poikkeuksellisen hyvä ja järkevä ja kaikki sen suhteen täysin selvillä kaikesta. Mutta mieluummin ; hoitakoot murjaanit itse itsensä. (Eli koko homma seis!).
- Aasian-matkalaiset voisivat illastaa ehkä vähän "sniidummin" vähän ..."Laihialaisittain". Ei mitään 3 500€ viinipulloja jne.

- Suomessa voitaisiin tehdä itse jotain!! ehkäpä edes paperia ! tai louhia jotain nikkeliä ja kikkeliä ja myydä sitä sitten hirveään hintaan Maailman Jutkuille. Tai tehdä ylipäänsä jotain taloudellisesti kannattavaa, mutta samalla täysin omahyväistä, kuten esim pankkiryöstö tai Haliwuud-leffoja tjms.
- Yht´aikainen hyökkäys sekä Viroon, että Ahvenanmaalle ja heidän varojensa kylmäverinen anastus! ...tai siis takavarikko !. (No....joo no.... ehkä vain Åålantiin)
- Ei enää ulkoistuksia vaan valkoisille takaisin sekalaisia töitä ja mahdollisuuksia ilmaista itseään ..tuottavalla tavalla.

- Ja tietystikkin ; herran tähden! irti EU:sta !! ...ja myös Eurosta. Ei enää mitään järisyttäviä jäsenmaksuja yms höynää !.

Ja ...voisihan sitä pyytää vihdoin, en usko että on liian aikaista!, -Ryssiltä sotakorvausta !! ja paljon ! ...esim se Karjala takaisin ja Petsamo ja muutama miljardi modernia hynää puhtaana ja kuivana käteen !.

jne jne jne
Tässä Urppis demonstroi sitä otetta jonka he haluavat saada Suomen kansasta.
Tässä kuvassa on hienovaraisia aihetodisteita ja vinkkejä ja näkymiä -siitä / siihen, että Urppis on joko itse Goa´uld tai niiden käskyvallassa. Saatanan "käärmepäät" !.

Ja tässä vielä ; Urppis yrittää lumota TV-haastattelijan, jotta voisi myöhemmin imeä tästä elämän-eliksiiriä ja syödä osan ja varastoida loput, muulle parvelleen. Huomatkaa, että tässä fotossa Urppis on jo puolivälissä metamorfoosiaan, muodonmuutostaan ihmisen ja avaruus-liskon välillä.Kapteeni sanoo ; suojat ylös!! ja naiset johtavista asemista: alas!! ja täyslaidallinen fotooni-torpeedoita tuon hirviön suuntaan !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti