sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sekalaisia Koiruuksia

"Ääri Oikeisto" eli Äärivasemmisto.
Uskon, ettei tarvitse kauheasti arvuutella onko tekijät vai eikö ole -Suomalaisia.Sama juttu ^^. Häpeällistä meille, huonoa mainosta.

                                                                                             *  *  *  *  *  *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121517836124_uu.shtml

Ja sitten oli tällainen tapaus^^. Eli Stadissa Mustalaiset "selvittelivät välejään" ....ammuskelemalla keskellä kaikkea !. Nais !.

Tupla-jiihän kerran kirjoitti aiheesta nimeltä "Mustalaiskulttuuri ja julkisen tilan haltuunotto". Tulee väistämättä mieleen, tästä "keissistä" eli tapauksesta.

Yksi asia mikä suomalaisissa, valkolaisissa, pistää aina ja ensimmäiseksi -silmään, on se kuinka äärimmäisen harvoin suomlannin-juntit setvii välejään ammuskelemalla toisiaan, isolla lössillä keskellä jotain taajama-aluetta tai kauppapaikkaa tai muuta vastaavaa. Platkua sakkia kertakaikkiaan !.

Eikä tämä tapaus tietenkään ole ensimmäinen vastaava, näitähän sattuu aina tämän tästä, mustalaisille siis. Juurihan tuossa oli ....jotain vuosi tai kaksi takaperin, se tapaus missä joku Mutiainen muistaakseni puukotti tai ampui toisen Mutiaisen jonkun tanssilavan ulkopuolella. Taisi olla ihan Ruotsista saakka se uhri tai tekijä.
Tässä kansassa on hyvä esimerkki ja ennakkotapaus "sopeutumisesta" tai "kotiutumisesta" tai miksikä sitä sitten sönköttävätkään!. Vitut ne mihinkään kotiudu!! mustalaiset varsinkaan, koska ovat ...junou mustalaisia!
Eli kiertelijöitä, nomadeja, paimentolaisia, tai pikemminkin varkaita ja loisia, ennustaja-eukkoja ja hevostelijoita ja helvetinmoisia pullistelijoita ja koviksia ja sapelinkalistelijoita, kuten Mäkkoin Ändikin, jonkun verran.

Tämä käy esimerkistä myös siitä, että jos tai vaikka -hyviltä ihmisiltä / normaaleilta tjns, kerätään pyssyt vex, on Gangstoilla ja loisilla ja rotilla yms, siltikin omansa ja jos ei ole niin ne hankkii niitä. Niitä voi nähkääs sinisilmäni, ihan itsekkin vaikka tehdä! jos osaa ja viitsii. Muistakaa, että jopa vangit väsää, vankilassa!, ainakin leffoissa -niitä kyhäelmä puukkojaan ja pistimiään yms. Jos hominidit haluaa toisiaan satuttaa niin kyllä ne keinot keksii.

Siellä missä on tahtoa, sieltä löytyy keinot. Kuten sanonta toteaa.


No, Summa Summarum ; Suomalaiset ei ole viimeiseen 600-vuoteen saaneet näitä Mokkakikkeleitä kuriin. Eikä tällä löysäilymenolla saakkaan!! muuta kuin vihaseks.


Voisi alkaa olemaan jo ihan hyvä aika alkaa "osteleen" vaikka luotiliivejä ja sen sellaista. Ainakin jos ulkona liikkuu. Tai kehittää itselleen paksu nahka ja nopeat jalat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti