sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Turtles 2 -Mönjän Salaisuus

Katselin tässä juuri äskettäin Youtuubista tämän leffan, kokonaisuudessaan : http://www.youtube.com/watch?v=c9XTyee8C8o&list=WLAgIEIPtYm9Cll8yUQGwK-uTDuvjI95Av

Kyseessä on Ninja Turtles kakkonen - mönjän salaisuus. Kuvanlaatu oli ällistyttävänkin hyvä, luultavasti Blu-Rayltä napattu, ja äänet ja kaikki toimi kuin junan vessa, ja filmi latautuikin / pyöri ilman yhtäkään "hässäkkää".
Aika katsottava ja hyvin jouhevasti etenevä -pätkä. Mutta toisin kuin nuorena, nyt ymmärrän tämänkin koko paskan naurettavuuden. Siis jo itse idean eli Ninja Kilpikonnien!!  voi luoja miten tyhmää!! mutta välistä kyllä ihan viihdyttävää hömppää. Tämän kyllä tsiigaa jos ei muutakaan ole, sekä ihan nostalgisena aikamatkana menneeseen tyhmyyteen, että elokuvan naurattavan typeryyden takia. Tämä on niin tyhmää, että se naurattaa väkisinkin !.
Nyt odotankin jo snadilla kauhulla, mutta myös mielenkiinnolla sitä uutta, modernia tekeilläolevaa versiota.

Mutta yksi juttu mm alkoi tässä häiritä, paitsi tuo lopun idiootti eli "Vanilla Ice" (se oli... ..säälix kävi), nimittäin se, että nämä kilpparit on joko tahallaan tai vahingossa disainattu suht selkeästi perustuen Mustalaisiin tai neekereihin jos nyt virallisia halutaan olla. Samanlaisia ikuisia teinejä ja mutruhuulisia, pullonaamaisia mulkosilmiä. Tosin näillä kilpureilla on paljon pienempi perse!! jos ne olisi oikeita neehereitä(sic![kokeilen tuollaista tapaa kirjoittaa ja lausua "neekeri"]) olisi niiden valtava perse niiden kilpi !.


"Katsokaas tuota jätkät!!" ..."ooohh..onko se...o-o-oo-onko.." "on se!!. Siinä on työttömyyden ja syrjäytymisen ratkaiseva salaisuus!!"

Jos haluatte kuluttaa noin 89min -niin ei tämä kaikkein pahin tapa ole sitä tehdä.

(P.s - Mönjän salaisuus ei selviä leffassa)

3 kommenttia:

 1. Kumpi olisi mehevämpi elokuva mainittuun tarkoitukseen, Mönjän salaisuus vai Over the Top, jossa Syltty vääntää kättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa joko tiedä tai vain muista tuota Syltyn leffaa muuta kuin nimeltä, joten vaikea sinänsä sanoa, mutta onhan Turtleseissa enemmän sielua ja luonnetta ja viihdyttävää hömppä-arvoa kuin edes Syltyssä !. Tosin Cliffhanger on melkein "yksi kaikkien aikojen parhaista leffoista" !. Saatan katua myöhemmin tuota lausahdusta, mutta menköön nyt. Sanon siis : TMNT !! Mönjän Salaisuus !

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista