tiistai 31. joulukuuta 2013

Rakasta pierujani!! rakasta niitä !!

Kuvitelkaa olevanne hienon juhla-illallispöydän tai tunnelmallisen ja vain perheenjäsenille tarkoitetun piknikpöydän ääressä, nauttimassa jotain hyvää ja kaunista ja perinteistä ja jopa hygieenistä... sitten paikalle ilmestyy joku omastamielestään "pyhimys" ja "viisas mies" ja "jumalaallinen sanansaattaja" -ja nousee pöydällenne ja alkaa piereskellä ympäriinsä -silmillenne ja ruokiin ja nauraa räkättää. Hän myös syljeskelee, piereskelyltä ehtiessään, ruokiinne ja jos sanotte jotain vastaan, olette Totaalisia Natsi-kusipää Hitleriaani-Hulluja Bigotti Rasisti-Fasisti-Paskakasoja !!.

Niin ! ....että kuvitelkaa kaikki tuo ^^
....sillä sitä on muunmuassa Moderni "MoKutus" ja muu sellainen. Siinä pakotetaan muut dikkaamaan jostain, mistä ne ei dikkaa. Ja jos eivät siitä häiritsemisestä tykkää, heidät on helppo julistaa ahdasmielisiksi paskapäiksi "and call it a day", ja päivä on paketissa !

"Saanxmä piärrä sun ruokaan?!?!?"

"...miten olisi : et !!"

"0_o?!?!?! HääääHÄH !!?!? mmmmtäääähh!?! oooxä joku Rasisti sika vai?!? häh?! ....haluukko turpaas, häh?!? häh !??!"

"...ö..."

"vittu sähän tykkäät siitä!! tai sitsä itket ja tykkäät siitä!! ni!! ...nii, vitun typerys, vitum´mulkku!! tykkää siitä *ppprrrrt* hahahaha, no hahahaha, ...no ; tykkäätzä siitä!?!!?"

...."...vittu tykkää siitä!!. Tämä on Oikein ja näin toimii Oikeamielinen ja parempi-ihminen ja pyhimys ja oikeudenmukaisuus ja jumalan voima maan päällä, matöfakaa!"

"...k..."

Lisäys : Jotkut näistä pierijöistä on tilanteen jälkeen ihan aidosti hölmistyneinä ja silmät pällellään kuin kala, kun ovat tulleet "tyrmätyksi" typerine hevonpaskaideoineen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti