lauantai 21. joulukuuta 2013

Vasuri sitaatti kokoelma

Tässä on suomentamanani, nippu sitaatteja Vasemmistolaisuudesta, tältä sivulta.
Vihreät sulut sisältävät omia lisäyksiäni.Missään Vasemmiston teoissa tai sanoissa, ei ole mitään järkeä ennenkuin ymmärrät ja hyväksyt sen, että heidän tarkoituksensa on satuttaa -ei auttaa. "edistyksellisyys" on vihan politiikan yksi nimi. Vasemmistolaiset vihaavat ympäröivää todellisuutta / maailmaa.

Vasemmistolaiset uskovat, että Utopia voidaan pakottaa todeksi, joten brutaalius ja valehtelu, epärehellisyys yms, on heille täysin O.K tämän "jalon" tavoitteen saavuttamiseksi.


"Sosialismin Herrat ja seuraajat -kutsuvat itseään edistyksellisiksi, progressiivisiksi, mutta systeemi jota he tarjoavat on systeemi joka seuraa jäykästi rutiinia ja vastustaa joka-ikistä parannusta. He kutsuvat itseään Liberaaleiksi, mutta heillä on aikomuksenaan tuhota vapaus(liberty). He kutsuvat itseään Demokraateiksi, mutta kaipaavat / haikailevat Diktaattoriutta. He kutsuvat itseään Vallankumouksellisiksi, mutta haluavat tehdä Valtion / Hallituksen kaikkivoipaksi. He lupailevat Eedenin-puutarhan siunauksia, mutta aikovat muuttaa koko maailman, suureksi posti-toimistoksi"
- Taloustieteilijä Ludwig Von Mises (1881-1974)

Vasemmistoa ja Islamisteja yhdistää yhteinen viha, meitä muita kohtaan.

Amerikan Liberaalit eivät rakasta Amerikkaa vaan omaa fantasiaansa siitä, mitä Amerikasta voisi tulla. He ovat valheellisia Patriootteja (pätee maahan kuin maahan)

Miksi uskonto ei häiritse koservatiivia? (toisin kuin Vasuri-hippi-liberaalia). Koska se on ihan itsestäänselvä perus-asia konservatiiville, että jotkin asiat vain ovat tuntemattomia(kaikkea ei voida tietää) ja tämä pätee myös uskonnollisiin ihmisiin. Vasemmistolaiset taas kuvittelevat / uskovat -tietävänsä kaiken, joten heitä uhkaa suuresti kaikki mikä poikkeaa tästä (harhastaan).
Sen luuleminen, että tietää kaiken, on lankeemuksen eellä käyvä ylpeys.

Vasemmistoa määrittelevä tunne ei ole kateus, se on viha !

Vasemmisto on omistautunut katkeruuden märehtimiselle, ei totuudelle.


"Kirkas-silmäisten, mutta selkeän absurdien tasa-arvo julistustensa takana on häikäilemätön pyrkimys asettaa itsensä ("Eliitti") uuden valtahierarkian huipulle"
Murray Rothbard -Egalitarianismi ja Eliitit (1995)


Jos konservatiivi ei pidä aseista, hän ei osta asetta. Jos liberaali ei pidä aseista, hän haluaa kaikki aseet laittomiksi.
Jos konservatiivi on vegaani, hän ei syö lihaa. Jos liberaali on vegaani, hän haluaa kaikki lihatuotteet pannaan .kaikilta.
Jos konservatiivi ei tykkää jostain ohjelmasta, hän vaihtaa kanavaa. Jos kyseessä on liberaali, hän vaatii, että ohjelma on lopetettava / tekijät irtisanottava.


Vasemmistolaiset ovat klassisia rääpäleitä, he sylkevät ja potkivat ja haukkuvat, ja herjaavat sen kun pystyvät, mutteivät kestä sitä itse -yhtään!


Vasemmiston motto : "Rakastan humaaniutta / ihmiskuntaa. Se on vain ihmiset, mitä en voi sietää!!"


Miksi Vasemmisto puhuu aina vihasta?. Koska se täyttää heidän omia sydämmiään.


Vasemmistolaiset vihaavat ympäröivää maailmaa ja haluavat muuttaa sen, eritoten sen ihmiset. Konservatiivi haluaa vain tulla jätetyksi rauhaan, tehdä omat päätöksensä ja seurata omia arvojaan.


Vasemmistolaiset ei ole johdonmukaisia muussa kuin vihassaan. Ja kuinka he voisivatkaa olla kun "ei ole oikeaa eikä väärää!?". Heillä ei ole kuin teeskenneltyjä esityksiä, asetelmia jne. Joita voidaan muuttaa / vaihtaa kuin paitaa.


Vasemmistolainen oletus ; rahan tienaaminen ei oikeuta sinua siihen, mutta rahan haluaminen kylläkin!


Vasemmistolaisen uskomukset on tarkoitettu vain lellimään hänen egoaan, joten kun väittelet hänen kanssaan, et väittele varsinaisesti faktoista vaan uhkaat hänen itsetuntoaan. Tämän takia Vasemmistolaisten normaali vastaus / reaktio onkin pelkkää solvaamista ja haukkumista yms.


Johtuen Vasurin egon hauraudesta, kaikki ja mikään, mikä sitä uhkaa on sietämätöntä(suvaittamatonta) ja provosoi hänessä raivoa. Suurin osa Vasemmistolais-blogeista voidaankin summata yhteen lauseeseen : "kuinka kukaan USKALTAA haastaa sen mitä uskon?!?!?". Haukkuminen ja raivo ovat järjen ja faktojen sijaisia / korvikkeita.

Koska heidän uskomuksensa palvelevat todellisuuden sijasta heidän egoaan, Vasemmistolaisen vain yksinkertaisesti "tietävät" mikä meille on hyväksi. Mutta konservatiivit tarvitsevat todisteita.


"Absoluuttinen varmuus on oppimattomien ja fanaatikkojen etuoikeus"
- C.J Keyser

Politiikka on kaikki mitä Vasemmmisto tuntee. He eivät ymmärrä / tiedä mitään taloudesta, historiasta tai bisneksestä. Heidän ainoa osaamis-alueensa on promotoida katkeruuden / vihan tunteita.

Sosialismi tekee yksilöistä Valtion Orjia, Kapitalismi vapauttaa heidät.

Vasemmistolaiset ovat suuria "projisoijia" eli ihmisiä jotka heijastavat omat pahat, huonot ja rumat piirteensä muihin ja syyttävät näitä sitten niistä. Ja jos haluaa selvittää totuuden Vasurista, on hyvä katsoa ja kuunnella mitä hän sanoo konservatiivista!. Ja tietenkin Vasuri syyttää muita juurikin projisoinnista! (kuinkas muuten!?)


Kaikkien byrokraattien tavoite on maksimoida rahoituksensa ja minimoda työtaakkansa.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti