maanantai 30. joulukuuta 2013

Peeter läähättääSiinä taas yksi esimerkki siitä kuinka suomalaiset alistuu ja ylistää muita ja läähättää Haliwuudin jutkujen(kin) jaloissa kuin koirat. Seani on ensinnäkin jo niiiiin "old hat" ja "yesterdays news" että alta pois ! ja toisekseeen ...se on jutku.

Ei sitä tarvitsisi, suomlantilaiset, hakea aina jotain ...mielenylennystä tai itsetuntoa sieltä ulkomailtakaan (jollei se ole aidosti oma juttu [matkailu yms]) ja juutalaisten rappiojulkkisten jalkojensuutelusta ja paijailusta ja hyväilystä.
Kalliolta alas, se pitäis tyrkätä! koko vitun Haliwuud!! paitsi ne aniharvat valkoiset tai milläänlailla hyvät ja pätevät ja lahjakkaat mitä siellä on (sis. mm Chris Nolanin).

*

Tuo Frantseenin parivaljakkohan lähti haneen sieltä Haliwuudin kultakuumeensa laannuttua, sieltä Haliwuudista! ...tai tajuttuaan ettei ketään kiinnosta mikään pohjois-euroopan mongoolineekeri tihrusilmä, jolla on myös liian iso otsa ja virne kuin velociraptorilla. Ja CV täynnä matskua josta englantia puhuvat jutkut ei ymmärrä eikä välitä mitään!! ne on kasa sisäänpäinlämpeneviä nirppanokkaisia mulkkuja koko kööri, ei niitä pidä ylistää ja miellyttää. Pitäkööt tunkkinsa !

*

Se vaikutti vähän naurettavahkolta, tuo koko Haliwuudissa lilluminen, näiden Frantseenien taholta -vaikka kyllä ymmärrän idean ja niineespäin. Mutta luuliko ne todella, että Haliwuud noteeraisi suomalaisia!!?
Yksi syy on simppelisti se, että suomalaiset ja anglot ja jutkut näyttää kaikki liian erilaisilta ja siihen mihin ihminen on tottunut, siitä se pitää kiinni ; "vanhat tavat istuvat sitkeässä". Anglot ei halua nähdä mitään suomalaisia vinkuintiaaneja "hopea näytöllään" vaan katsella niitä samoja naamoja mihin ovat omassa elämässäänkin tottuneet.
Ihan kuten suomalaisetkaan ei nyt niiiiin hirveästi innostuneet mustasta eli neekeri -Marskista. Itseäni se ei lopunkaiken kyllä kiinnosta suuntaan eikä toiseen ,...ihan sama.

Musta Niinistö voisi olla jo jotain, se voisi vaikka ratsastaa töihin Kyllösen Merjan (virtahepo) valtavassa, leveässä ja hikisessä selässä  (mitä luulitte minun sanovan? ...hävetkää!) siis selässä, niin !.
Ja ampua sieltä ....kaikkia!!  mahaan!! tuomita eläviä ja kuolleita.
Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti