lauantai 21. joulukuuta 2013

Jumalauta Ruukinmatruuna, saatana!!

Perkele sentään, vitun jutkutar !!!.

Että kehtaakin vielä!.
Menin ja luin tuon Matruunan uusimman pitkän ja suurilta osin tylsän ja turhan vuodatuksen J.R Tolkienista ja mitä!!?!? silmilleni lennähti sieltä tällainen lausahdus! : Tolkienin kääpiöt eivät ole germaanisten kansantarujen ilkeitä ja pahoja olentoja: he ovat Keski-Maan juutalaisia. Ja tämä syntyi Hobitissa. Kääpiöt, aivan kuten juutalaiset, olivat sitkeitä taistelijoita, vihollisen (lohikäärmeen) ajamia pois omasta kotimaastaan, taitavia käsitöissä ja vahvoja, ja hän tuntee syvää sympatiaa juutalaisia kohtaan. Heillä on heikkoutensa, ja heihin suhtaudutaan epäluuloisesti, mutta kääpiöt, ei suinkaan hobitti Bilbo, ovat Hobitin todellisia sankareita.......0_O ?"?"
HAHahahaaHAHAa !!!AAahahahaa lol. Mitäs helvetin vittua !?. Siinä on taas tämä PerusJuutalainen "me olemme Herrakansaa ja Jumalia ja Ylivertaisia ja blääblää vitun blää" -asenne, joka heissä niin sitkeässä elää. Ensinnäkään ; jutkut ei TODELLAKAAN ole mitään "hyviä käsitöissä" vaan tunnetusti ja MYÖNNETYSTI -ihan totaalisia ja täysiä tunareita ja kyvyttömyyksiä ja lahjattomuuksia ja hävyttömiä plagiaattoreita eli kopioijia !!!!!. Jutkut itsekkin ovat myöntäneet, ja ovat mm tästä piirteestään tunnettujakin!, ettei heillä ole juuri minkäänlaista, alkeellisintakaan, käsityön lahjaa. He eivät kertakaikkiaan osaa tehdä käsillään mitään! muuta kuin silppoa poikalastensa esinahat ja anastaa toisten ihmisten maita ja mieliä ja maailmankuvia ja rahoja, ja ehkä puukottaa selkään nynnysti, jos siitä vain hyötyvät !!!.

Vai tietääkö joku mainita jotain tiettyä Juutalaista ...taidetta, taide-teosta tai kenties arkkitehtuurin kaunista luomusta!?!?. Entäs jotain ylevää ja näppärää veistostaidetta? ...eikö?! kappas perkele !.
Ei totisesti tule juuri nyt, mitään tiettyä, mieleen.

Tuossa Matrushka muistaa myös, Juutalaisille tyypilliseen (sisäsyntyiseen & vaistomaiseen & neuroottiseen) tapaansa -mainita "Germaanit" pahoina ja ilkeinä pikku-paskoina ja maahisina ja haisevina menninkäisinä ja varkaina ja Beelsebuubeina jne.

HahahaHAAhaha!! "sankareita" !! *repeää rehevään hörönauruun* !.

"Sankareita" !! .....kyllä kai juu...

Varsinaisia vitun sankareita!. Jähmettyivät esim Maailmansota kakkosessa aika totaalisesti, ja jäpittivät tumput suorana vaikka Hitler oli heille ja koko muulle maailmalle julistanut jo 10-vitun-vuotta!!! etukäteen!! mitä tuleman pitää jos hän saa valtaa !. Mitä nämä lapamadot tekivät??! miiiiitä tekivät, mitä !??! thäts faking rait! eivät yhtään mitään!! eikä sitäkään!!. Vaan tapansa mukaan jäivät odottamaan, että Valkoiset pitävät heistä heidän puolestaan huolta!!. Ja jos sitä ei tee tarpeeksi hyvin ja loputtomiin, Juutalaiset ei hellitä loputonta kitinäänsä ja valitustaa koskaan!! ja itseasiaas vaikka sen tekisikin tarpeeksi hyvin ja huolella ja sitä tekisi ainiaan, valittaisivat Juutalaiset siltikin !. Niiden ulina vain ei tunne loppua.

Juutalaiset ovat itse niitä oikeita arkkityyppisiä vitun rottia!! ja loisia ja anastajia ja niinedespäin, eli sankarin vastakohtia!!. Ei mitään sankareita!.
Haliwuudinsakkin he aloittivat / perustivat, varastettuaan Thomas Mulkku Edisonilta -elokuvaprojektorin ja kaikottuaan tämän vaikutuspiiristä, mahdollisimman kauas ja mahollisimman äkkiä!. Ja sitten vain inttivät kai keksineensä koko paskan ja höskän    ja ...loppu on Historiaa.

Eikö joku Raamatussakin, tai olla ite Ziisus -sanonut, että "te olette Saatanan synagoga!" ja "olette alusta asti olleet pelkkiä murhaajia, kuten isännekin (Lucifer)" !.

"Vahvoja" ..."sitkeitä taistelijoita" ...ooou mai faking gaad!! gimme a fucking break !!. "Sitkeitä kuin Nyy Jookin torakka" tulee mieleeni. "Vahvoja" ...kuin hysteerinen, vainoharhainen rillipäinen neurootikko ?! joka pakenee pöytäliinan alle nähtyään Mel Gibsonin! tai edes Melin varjon ....Televisiossa. Hah!.

Voi pyhä vitun Sylvi sentään, Matruuna.

Voi voi.

Oi voi.

"Kuka pelätyn JutkuJitsun taitaa? no mutta Ruukimatruunahan sen taitaa!!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti