lauantai 7. joulukuuta 2013

Kasvojen Arkaaiset -tyypit

Vaikka olenkin edelleenkin!! vihainen ja suunnattoman katkera ja ärsyyntynyt Texas Arcanelle, ei se estä minua aina silloin-tällöin piipahtamasta hänen opissaan (eli käyn blogissaan kääntymässä, mutta en kommentoi!! enää. ikinä.).

http://vault-co.blogspot.fi/2013/12/amazing-real-world-averaging-yields.html

Nyt se on, kun joku pari kirjoitusta sitten kommenteissa häntä asiasta valaisi, -käynyt oman ykkös opetuslapsensa sivulla sitten eli "Koanic soulin" ja anastanut sieltä käyttöönsä tuon sangen kiehtovan arkkityyppi / arkaaiset-fenotyypit kasvokartan.

Ja kiehtovahan se on, todentotta !!. Ja nyt viimeistään voin ainakin minä, huokaista helpotuksesta! sillä lankean täysin ja totaalisesti ja 100% tuohon "Paras rotu päällä maan" kategoriaan eli "Amud-Neandertaaliin" !!. Se on miltei kuin peiliin katsoisi !. Mahtavaa !, mutta tiesinhän minä jo sen, on vain hienoa saada elämässä edes joskus ja edes jollekkin asialle edes jonkinlainen varmistus tai edes joku internetin legendaarinen hullu tukemaan itseään.

Ja mikä ...käsittämättömintä tai sitten vain itsestäänselvintä ja iki-aikaisinta matskua päällä Maan, on kimppuuni aikoinaan käynyt juurikin täsmälleen tuollainen "antisosiaalinen Cro-Magnon" paskakasa !. Se jopa näytti lähes identtiseltä tuon kuvan kanssa!!.
Jumalauta tätä Texiä ja sen maailmankuvaa!! kuinka kaukana valtavirran eellä se oikein kuljeskelee ?!?.
Ällistyttävää.
Mitä enemmän näistä asioista oppii ja katselee ja tulee uusia lisätietoja, ihan virallisiakin, niin yleensä ne tukee aina tätä Texin näkemystä.

Jännitys tiivistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti