sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Nyky Todellisuudesta

Mieleeni juolahti taas muistuttaa teitä, hyvät "kuulijat", siitä mitä aiemminkin olen saarnannut eli, että tästä kaikesta nykymaailman hulluudesta ja typeryydestä ja Monikultista yms, paljon selittyy niinkin "yllättävällä" ja simppelillä asialla kuin ; sittemmin kun netistä yms tuli tälläinen nykymuotoinen, oikeasti jonkin väärti ja kunnollinen versio, on erityisesti suomalaiset paenneet ankeaa elämäänsä änne nettiin ja mualle kybermaailmaan ja elokuviin ja muuhun eskapismiin !.
Tällä välin, tuolla taustalla häämöttävä, muinainen, "todellisuus" -on hiljaksiin alkanut tuhoutua ja muuttua radikaalisti ja rapistua, mutta sitä ei niin nykyään noteerata kuin ennen olisi noteerattu kun siellä vielä asuttiin ja oltiin ja jouduttiin viettämään aikaa.
Ja sillä välin kun itse keskittyy eskapismiin ja netissä pöllöilyyn yms, on kaikenlaiset luihut alkaneet "uudelleenjärjestää" koko yhteiskuntaa ja sen kaikkea sisältöä, eikä kyllä totisestikkaan mihinkään "parempaan"päin !. Toki jotkin asiat on parantuneetkin, mutta valkoisten elämä ylipäätään ja sen laatu ja vapaus ja tulevaisuuden odotukset ja näkymät, ne on lässähtäneet niin, että pahaa tekee.

Olen myös pistänyt jo kauan sitten nootille, että nykyään ei totisesti enää ole niitä "entry level job" töitä, eli sen tason paikkoja joihin käytännössä katsoen -kävellään sisään, ja sanotaan vaan, että "helou! mä oon nyt täälä töissä, tack". Ruukinmatruunahan tästä silloin puheli aikoinaan, sanoittaen asian niin, että "enää ei ole kaikille mielekästä työtä".

Hanttihommat yms, simppeli on totisestikkin "kadonnutta kansanperinnettä" !. Ja puhtaat valkeat lakanat.....*mutinaa* ...no, täytyy pestä lakanat tai hommata uusia..

Nykyään tarvitsee joka työhönkin olla jo sinne mennessään joku Bossista ylöspäin ja rautaakin brutaalisti lujempi pro-tason ammattilainen, varastotyöhönkin (jonka hoitaisi siis koulutettu apinakin) syynätään ja suodatetaan vain "absoluuttisesti parhaat" ja soveltuvimmat ja korkeakoulutetuimmat jne. Mikä vain tatuoitu Morlokkikin pystyisi tekemään varastotöitä ja vieläpä helposti!! tai myymäänkukkia tai pudottelemaan lunta katoilta tai muuta vastaavaa, mutta jopa näihinkin hanttihommiin / simppeleihin töihin, tarvii nykyään olla vähintään joku Harwardin-maisteri ja mieluiten Virosta tai Venäjältä tai Afrikan-sarvesta ja ihan "dirt cheap" eli ..ihan vitun halpa!!. Halpa kuin Alepan kassi ja tarjoustalon sormikkaat!! tai valkoisen Poliitikon sielu.

En tiedä huomaako kaikki edes, kuinka fundamentaalisia muutoksia ympärillämme todentotta on jo tapahtunut !?. Mutta "paljon on vettä virrannut niilissä".

Jos suomlantilaisilla latajunteilla olisi edes sitä "bisnes älyä" niin tässäkin sizueissönissä(tilanteessa) voisi ehkä navigoida "ylöspäin ja eteenpäin" vaikka tahkoamalla lisää PC-pelejä tai mitä näitä nyt on...Ängriböördsejä ja Mäkspeinejä yms.
Tulin aatelleeksi mm tätä, kun satuin aatteleen sitä "Arnolds Donitsia" ...että miksei suomalaiset pysty edes siihen !?. Eivät keksineet itse edes sitä saatanan donitsi puotia !. Suomalaiset donitsit ja munkit yms, on kiveäkin kovempia jo  heti leipomispäivänään kun taas nuo suuremman-maailman professionaalisemmat tuotteet säilyy edes 24h suhtkoht pehmeänä ja tuoreena, eikä kivety aatana "heti käteen".
Ihailen myös Lidlin leipä & leivonnais hyllyä! ah, se on sitten niin ihanan näppärä!!. Suomijuntit ei tulleet ajatelleeksi edes sitä!! saatana, yhtä-vitun-leipähyllyä ei nämä juntit osanneet täydellistään samaan extenttiin !!. Kerrankin edes yksi paikka, jonka hygieniaan voi jonkunverran luottaa, vaikka esim vanhat-ämmät pääsee kyllä (erityisesti, niin halutessaan!) myös Lidlissä -rähmiin ja kouriin ja lattialle venyttämään niitä leivän ja pullan kaappaus hohtimia !. Olen usein, kuvottuneena btw!, seuraillut kaupassa, erityisesti sitimarketissa, kuinka ne saatanan, likaiset vanhat ämmät roiskasee sen saatanan pihdin ihan muina miehinä pitkin lattiaa ja sitten läppäsee sen saatana ihan pokkana vaan takaisin siihen saatanan pulla telineeseen !!. Hävetkää !!. Shame on you !!.

Niiden omassa lapsuudessa ja nuoruudessahan syötiin nälkäänsä kai kiviä ja naapurin koiria, tai kaavittiin kattilanpohjasta vähän jotain puuron tjms tilsaa ja hygieniaksi riitti jos vähän huuhteli lattialle tippunutta sellerin juurta koiranpaskassa, mutta sepä ei tänäpäivänä enää oikein riitä !. Nykyään Morlokeillakin on enemmän tilanne ja altruismi ja hygienian -tajua kuin niillä sota-ajan Zombieilla !!.

* * *

No, mutta ....aloin jo eksyä aiheestani... eli ...niin ; suomalaiset on hyvin pitkälti alkaneet kadota tänne nettiin ihan täysin ja ...ei ne neekeritkään esim, itse itseään "deporttaa" eli ...´maastavie´ jne jne. Jotain realististakin tarttis pitkästä aikaa kai tehä!!. vaan mitä ?!.

No vaikka mitä !.

Ehkä se onkin muuten hyvä, että Afrikkaan ja neekereille  syydetään satoja-vitun-miljoonia joka vuosi!!. Niittäin ; jos niiden ruskeiden apinoiden oman mantereen elin-olot alkaisi dramaattisesti parantua (ei ala) -voisi se houkutella ne ehkä "paluumuuttajiksi" ja ...no, siellähän olisivat sitten! kuin neekerit Afrikassa !.

P.s Jos suomalaisilla olisi pro-aktiivista bisnes ja yritys ja kulttuuria luovaa yms, -älyä niin olisitte jo kauan sitten kesineet, että Suomi voisi alkaa pärjätä esim futiksessa ja koripallossa, jos MaMut "työllistettäisiin" niihin "ammatteihin" !!. Johan tulisi tulosta!. Vittuako te mitään korista edes pelaatte?! saatanan spedet!. Se on yhtä absurdia kuin neekeri lätkässä, vaikka onhan sekin jo nähty, mutta silti ; absurdia !!.
Ihan suotta siellä "pompitte" vitun puujalat, juntin tyngät!!. Vitut teistä mihinkään "korikseen" o !!. Ei valkoiset "osaa" hypätä,  nääx.
Ja yhtä typerää ja tyhjän kanssa, on myös Suomijunttien hölkkäily ympäri futiskenttää, katselemassa todellisilta aitio-paikoilta kuinka "Brassit" pelaa !!. Mitä siellä seurailette ja löntystätte ??! ..vitun lantapäiset puujalat!.
Tulkaa nyj´jo pois siältä sitten! ihmisiä naurattamasta !.

Ps.Ps Ehkä sellainen Urheilu-laji voisi ratkaista kaiken ja tuoda ratkaisun MaMu-ongelmaan -kuin "neekerin hätistys". Siinä hätisteltäisiin neekereitä yli rajan !. Siihen voisi osallistua kaikki halukkaat ja himokkaat ja ehkä jopa parrakkaat...tai ei!! itseasiassa ei sittenkään! ei eieieieiei stoop! stop-stop-stop-stop! ei parrakkaita, sillä silloin hiekkaväet voisivat yrittää ottaa osaa siihen! ja yrittää saada jäädä tänne. Mutta muut. Samalla voisimme hätistää juutalaisetkin !! win-win-win tilanne !.

Käväiskää välillä ulkona, todellisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti