torstai 12. joulukuuta 2013

Jyrki piinaa !!Jyrki "Jyrä" Valheinen, ..anteeksi -siis tarkoitin "Käteinen" tai katainen tai whateva, on äitynyt jo vakavaksi ongelmaksi pääkaupunkiseudun ravintoloille.
Jykä on alkanut tungetella ravintoloihin HellSingissä ja kyselee, kuin juopunut taksia, että "..miksei halltksen puuvu..eiku saavutuxist puhuta!? hei, miksei..".

Jyrki on pitänyt useammasta kuin kymmenestä Ravintolasta kammeta väkivalloin ulos, niin fanaattiseksi on hänen kuohuntansa päässyt menemään.

"Muistan kerrankin kun hän tuli tuohon sisään, selvästi päihtyneenä(vallasta tai Hybriksestään) ja alkoi räyhätä ja saarnata, ja hetken aikaa sen jälkeen -pällisteltyään tyhjyyteen, silmät ammollaan, hän kääntyi kannoillaan ja meni tuohon ulkopuolelle ja kiipesi lyhtypylvääseen!!" sanoo ravintolan pitäjä Raymond Lautanen ja jatkaa "mutta ei tämä sinänsä vielä mitään! ...hän nimittäin teki kaiken tämän, kusten samalla koko ajan!!". "Housut hänellä kyllä oli, mutta ...junou...lerppu ulkona..ja sitä rataa" lisää Raymond vielä.

* * *

Käteisestä on nyt tullut niin suuri ongelma pääkaupunkiseudun syöttölöille, että häntä vastaan harkitaan, useiden syytteiden lisäksi siis, -lähestymiskieltoa ja kenties sähköistä kaulapantaa josta saa "zäpin" jos tulee liian lähelle kiellettyä vyöhykettä.

Ravintoloitsijat toivovat kovasti, että tämä ikävä vitsaus ja piina loppuisi jo, ja he pääsisivät takaisin arkirutiineihinsa, heittelemään ulos lähinnä juoppoja ja mustalaisia ja muita ulkomaalaisia (ja Ändi Mäkkoin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti