torstai 12. joulukuuta 2013

Uutisvirtaa 24h osa. ...ehkä6

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201312120202527_uu.shtml

Hyytävää !.
Mikä kaikessa Virolaisessa on, kun se aina... ai mut niin no juuu..... se, että se on Virolainen !!.

* * *


"Täkeää" asiaa.

* * *

Ja sitten khuulein uutinen todella pitkään aikaan !!.


Ahahahaa, ihastuttavaa !!. Kissa on riehunut ja räyhännyt niin, että on jo soitettu nostoväki !! uskomatonta!!. Kun puhutaan nykyajan herkkänahkaisuudesta yms..
no, ool-in-ool huvittava tapaus.

Toisin kuin tämä seuraava...

* * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121217826953_uu.shtml

Kohta 4....mikä siinä siis olisi uutta ?!. Muu kuin se, että päätökset tehtäisiin "kansainvälisellä tasolla" ?. Siinä ovelasti nyt ujutetaan teidän pieniin pehmeisiin kalloihinne ajatus vääjäämättömästä Globaalista Kontrolli-elimestä (joka kuulostaa snadisti likaiselta).

Jakohtaa 5 ....ei mielellään edes ajattele.

* * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121217827625_uu.shtml

Rakkaat Johtajamme... korottivat taas palkkojaan, kaikessa hiljaisuudessa ja nöyryydessä. Siitä saa siis noin 6 ja puolen tuhannen €ypon kk tienestit, että vetää kaiken vituiksi ja tuhoaa koko maan ja langettaa alas myös taivaan. Ei paha, täytyy sanoa, ..kertakaikkiaan, ei paha.
Tässähän herää jo pieni aatos, että josko ryhtyisi itsekkin edustamaan Kansaa !. Voisi hakea joskus vaikka Kotipissaa, kun vähän tianaa!.

* * *

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013121217827086_vi.shtml

Olen aika varma, että tuon lapsen äiti on sellainen "tummanruskea" "Suomalainen". En ole näistä heeboista senkummemmin tietoinen, mutta tuo lapsi näyttää erehdyttävästi mulatilta! tai ihan suoraan : pelkältä valkealta neekeriltä !. Katsokaa nyt sitä, elukka parkaa, se näyttää jo nyt joltain "Jacksonilta" tai "Tawneekalta" tai "Ojabwymbieltä" tjms. Tsiisus !.

* * *

Auervaaran nalkitsemiseen en jaksa edes puuttua sen kummemmin, ...sanon vain että : good riddance.

Jenni Varzun "Terra" on sekä myynyt latinaa, että yllättävän tylsä !. Petyin itse siihen, en onnekseni ole sitä ostanut, mutta Tuubista kuuntelemalla olen päätynyt pettymykseen. Ehkä alelaarista sitten! kuten 2 muutakin levyään ja Chisu myös (yksi levy).
(Alan käydä musiikin suhteen jo epätoivoiseksi, missä se viipyy se nykyajan "se" musikko ?!?. Vai olenko jo niin vanha, ettei mikään enää tunnu miltään?!...c´mon auttakaa miestä mäessä, saaatana!!. Missä-on-nykyään-hyvä musiikki? missä se on!? miiissä se on! missä !?!).

Mädventuressille ; älkää suotta palatko.

Ja sille talvisotapatsaalle ....todella laimeaa! sry. Kerrassaan olematon, mitätön esitys! valjumpaa kuin Suomi-Roast ja Richard Dean Anderssonin kasvonpiirteet (eli MäkGaiverin). Siis nykyään, se näyttää vain harmaalta tuubilta tätä nykyä!! ja on siis haudan päällä / tällä puolen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti