torstai 19. joulukuuta 2013

Teuvon "Suoristus"

Tepa Oikaistaan !!!!

Loimanin Teukka aiotaan vihdoin oikoa!. Saamiemme tietojen mukaan, Teuvoon on vihdoin kyllästytty homppelina ja Suomen Homojen Oikaisu Komitea aikookin nyt pistää Tepan oikosex !.

Teuvosta leivotaan nyt siis sitten ns "Streittaria" eli "suoraa" eli "Hetzkua" eli Heteroa.
Määränä on mm pukea hänet 80-lukulaiseen (uusimmillaan!) kauhtuneeseen nahkarotsiin, metsästys-lippikseen, juoksulenkkareihin, kulahtaneisiin Adidaksen-verkkareihin ja vyölaukkuun ja opettaa hänet tiuskimaan muille miehille ja virnuilemaan kuin idiootti, joka kerta kun nainen kävelee läheltäkään ohi.

Teuvon on myös määränä tulla rakastamaan Formuloiden tyhjäpäistä töllöttelyä ja jääkiekon ja super-pesiksen (peniksen!!) ja hänen on määränä lakata sisustamasta ja vain hyväksyä homeinen kämppä sellaisenaan kun se on.
Myös viha-rakkaus suhde naisiin on tarkotus saattaa hänessä toteen !.Sillä ....kukapa naista ei vihaisi ?!!?.

Hänen odotetaan, operaation jälkeen, kykenevän myös viettämään suurin osa ajastaan retkottaen ja pönötäen ja haisten ja pierren -baarijakkaralla, lähi-räkälässä, tiuskimassa ja ärhentelemässä ja höyryten silkkaa TestosTeroonia !. Tämän maagisen käännytyksen jäljiltä hän kykenee myös helposti (ja on halukas niin tekemään) murjomaan turpaan! jokaista vastaantulevaa äijänketkua ja jopa ämmää!.

Hänelle on jo varattu "päivä Paratiisissa" eli  hän pääsee Kilpisjärvelle pilkille ja myöhemmin yksin saunaan.
Hän alkanee myös kirota päivät pääksytykseen -kuumimpia Poliittisia puheenaiheita -ymmärtämättä kuitenkaan kovin syvällisesti niistä mitään ja -kommentoimaan lähinnä nais-poliitikkojen tissejä ja perseitä! ah sitä autuutta!.

"Se kommarilehmä, se ...Halonen! se näyttää ihan säkilliseltä paskaa!"
"...Mauri Pekkarisella on nauretta tupee! ja se on metrin pituinen!"
"....vittu tätäkin / totakin -paskaa...!"
"...on se perkele!"

Muunmuassa näitä ^ hänen odotetaan toistelevan tai vähintään kerran käyttävän, tai muita vastaavia lauseita.

Hänelle on myös jo designoitu / osoitettu oma anoppi, Lenita Airisto.Mm seuraavanlaiset kuvat on Teukalta tiukasti kiellettyjä !!


Für alle da ! ja ja ja !.


Kukaan ei tiedä varmaksi missä, milloin ja miten tämä "oikaisu" tapahtuu, mutta jäämme odottamaan kauhunsekaisella mielenkiinnolla !.

Myös ; Matti nykänen on luvattu (vihdoin!!) sahata kahtia !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti