lauantai 21. joulukuuta 2013

Herätkää kalkkikset

Kuten olen aiemminkin sanonut, eri sanankääntein: ajatelkaa hetki sitä hetkeä kun valkoiset tai yksin vaikka suomalaiset, herää viime vuosien horkastaan, unestaan, ruususen-unestaan ja pöhnästään ja hallusinaatiostaan ja tajuaa yht´äkkiä, että meillähän on täällä nyt seassamme saatana, kymmeniä tuhansia neekereitä, Muslimeita, somppuja ja muita vastaavia Mustalaisia!!.
Ajatelkaa sitä kankkusta mitä tulette kokemaan hyvin pian, kun pöly laskeutuu, vesi selkenee ja kaikki vihdoin asettuu tajunnassanne paikoilleen !!.
Se ei tule olemaan mikään kaunis herätys se. Se on aidosti kuvottavaa !.
Se on myös nöyryyttävää.
Se on todella, todella ärsyttävää ja "kiihottavaa".

Se on yksi lyhytnäköisyyden loputtomista seurauksista ja munattomuutta suomen "johtajilta".
Saakeli, että tämä pistää aina veret kiertään.

Ajatelkaa asiaa niinkin, että kuten Raamattu sanoo, sananlaskujen kirja tarkalleenottaen, "kansat ilman visioita, katoavat!".
Suomalaisilta ei ainoastaan puutu oikea oma visio, mutta suomalaisten visio on tähän asti ollut lähinnä "nooo...korvataan itsemme kolmannen maailman perslävillä ja Feministeillä". Vitun typerykset !.
Siinä onkin jo lopun alku.

Nämä Mustalaiset eivät toki ole itse niitä syyllisiä vaan pelinappuloita ja opportunisteja, mutta ne oikeat mulkvistit löytyy Arkadianmäeltä yms piireistä. Ne on niitä, itseään Aristokraatteina, pitäviä paskiaisia, kunniattomia paskiaisia.
Ja päätäänraapivia pällisteleviä, pyyleviä, keski-ikäisiä tätejä. Jotka eivät hetken huumassa ajatelleet omia läskejään ja läskejä perseitään pidemälle !!.
Jumalauta saatanan, vitun ämmät -mitä eripuraa ja tarpeetonta kaaosta olettekaan alkuunsaattaneet !!.

Olisi muuten ihanaa, aivan ihastuttavaa -luovuttaa jonkun tällaisen em huseeraajan ja häslärin ja määräilevän imbesillin oma talo tai linna tai kartano, autoineen, irtaimistoineen ja koirineen päivineen -nipulle rumia ja ylimielisiä ja kiittämättömiä typeriä neekereitä!! ja katsoa miltä se oma puuro maistuu !. "Ääätät tät tät tää! äläs yritäkkää Rasisti!! tämä menee nyt, äättätätätätätä älälälälälä, tääämä menee nyt kuule tälle neekerille eikä sinulle vitun lantapää!! läl läl läl läl lää".

Valkoiset antaa aina neekereille kaiken ilmaiseksi!! mistä ovat kuitenkin itse taistelleet ja minkä eteen tehneet vaikka mitä !.

Neekeri tai jutkut tai muu vastaava, ei ikinä!! ei koskaan, ikinä -kiitä! mistään. Vaan haukkuu päälle ja pyytää lisää, ja jos lisää ei tipu, olet hävytön Rasisti ja paholainen ja vielä mitä.

Toisten ihmisten, tai ihan vain valkoisten, omaisuutta ja elämä, mahdollisuus vaikuttaa omaan kulttuuriinsa ja kohtaloonsa ja maahansa yms -on totisesti helppoa jonkun päättävän pampun, luovuttaa pois !. Kyselemättä, katumatta -kuten kunnon psykopaatin kuuluukin.

Tässä on kyse hyvästä ja pahasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti