tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu 2013


Joulu on taas!! (tavallaan) ..... ja mitä modernein: musta-joulu !. Jipii !!.
Tänään taas "saa" nähdä -lajitelman sekalaisia pallinaamoja joita ei ehkä muutoin tekisi niin mieli kovin pitkään sietää, mutta niitä käy tsiigaan ihan jo siksikin, että pelkää ettei niillä ole enää paljon aikaa jäljellä.

Toisaalta -onhan se ihan khuuliakin välillä nähdä ...no, niitä joita ei niin usein näe !.
Ei tämä tällainen kesäinen ilma tosin miltään Joululta tunnu! ei sitten yhtään. Eli ei tämä mikään oikea Joulu ole. Joulua ei tänäkään vuonna siis ole!. Sillä oikeaan jouluun kuuluu kirkas ja kirpeä pakkas-sää ja suuret valkeat nietokset ja kaikki se vanha tuttu ambienssi ja sielu ja muu ....niin -ja muu.

Käy sääliksi nykylapsia, varsinkin niitä joille tämä on ehkä ensimmäinen Joulu mistä ne mitään ymmärtävät, sillä tästä ei saa irti minkäänvaltakunnan tunnelmaa, eikä mikään ole kuin ennen. Ei ole lunta, ei ole samaa tulevaisuuden uskoa tai visioita, ei ole ihmisillä hyvä mieli tai hyvä olla, mutta paradoksaalista kyllä -maassa on jokseenkin ennen-näkemätön rauha (siis koko Maassa [planeetta])."Joulu on taas, Joulu on taas, Joulu on taas... dud duu duduuduuduu..."

Hoidetaan nyt taas tämä tällainen ...syys / kevät päivä, pois tästä alta ja rukoillaan ja toivotaan ja anellaan ensivuoden suhteen ; tule Joulu kultainen.

Hyvää mutaista ja lauhkeaa "Joulua" für alle da, kaikille teille. ....jopa joillekkin ihmisille !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti