lauantai 28. joulukuuta 2013

Helsingin Reissu 2 tai 3

Kävin tässä taas, tapojeni mukaan, Stadissa !.

Käväisin vähän Hellsingissä katoon nekruja !. No ..ei, vitsi vitsi, olihan siellä pari valkoistakin.
Mutta siellä alkaa aina ennenpitkää vituttaa ne Natiivit saatanan kiljukaulat pipopäät, mitä siellä vaeltaa, tsuuppailee ja "häröilee" -jatkuvalla syötöllä ja joka-vitun-paikassa. Ne helvetin "Hipsterit" ja muut vitun urbaanit Hamsterit, mitkä siellä on olevinaan niiiiiin vitun kovia, siis ...en usko, että te pöndet ees tajuutte kuinka kovasta "kovasta" tässä on nyt kyse!!!. Nyt puhutaan kuulkaa sit jo aika kovasta!! (sällistä). Jumalauta!! vittu, ne on lujia!! siis ne on ninQ niiiiiiin lujii jätkii, ettei niinQ mitää tolkkuu siis tiätz hei!?!?.

Niillä kaikilla on se sama vitun myssy (kaiketi "irooninen" ?!...) päässä ja sama vitun "Makia"n takki (johon nääx meillä "pöndeillä" ei ole itellä varaa, kun ei iskä hommaa sitä meille, eikä meillä yleensä ole ylimääräistä 250€ tuossa sivussa, takkia varten) ja nykyään lähes pakolliset, jonkunlaiset militaristiset saappaat / maiharit, varsi näkyvillä tai jotkut vitun cityhihhuli kikkeli-kengät, joita en osaa tähän hätään kuvailla.
Kaikki nämä Helllsingin klopit myös näyttävät toinen toisiltaan!! ja niinikään ne näyttävät kaikki "SuomenRuotsalaisilta".
Se johtuu siitä, että ne ON kaikki Suomenruotsalaisia.

Eikös kaikki Stadissa ole Ruotsista?!!? siis alunperin. Nykyäänhän ne on kaikki Somaliasta ja Kurdistaniasta ja Samojedimaasta ja Ryssältä ja Kuala Lumpurista ja Mekong-joen suistosta ja Afrikasta ja Iraqista ja niin ees päin.
Mutta eniwei, ne siis siellä, kaikkialla, ne Hipsterit ja kaikki muut vastaavat kuvotukset ja vastenmieliset / -mielisehköt lampsijat. Siellä ne äitin pikku Kikkelssonit ja Runqvistit ja Kakkelsberit on herran kukkarossa ja asioiden ytimessä ja Hankamäkeä siteeratakseni "selkä kaarella, voivuoren päällä".

Vituttaa suuresti, ettei Helsinkistä (sic!!) saa enää juuri mitään järkeviä ja tyylikkäitä ja siltikin sellaisia vähän "sieluullisia" / uniikkeja vaatteita!! vaan kaikki on pelkkää ylihintaista sekundaa tai sitä samaa vitun tympeää Hipsteri-roskaa. Joka vitun paikka on väärällään niitä samoja saatanan kauhtuneen värisiä Vasuri sametti-haalareitaa ja niitä vitun myssyjä!!. Olisin halunnut edes jotain uusia kledjuja itsellenikin, mutta kuten lähes aina näissä tilanteissa, täytyy kai tyytyä pettyneenä johonkin vitun Prisman kolitsiin(college paita) tai johonkin.
Vitut minä niitä Stadin kehari-rättejä ainakaan osta, ja sellaisilla hinnoilla !.

Juuri joku aika sitten hajosi itsellänikin takki, joka alunperin maksoi miltei 200€ ja piti olla niin vitun laadukas, että alta pois!!. Kun taas, minulla on edelleen noin vuonna 2004-05 ostettu Norjalainen talvitakki (Alexi 13:sta) joka ei kuole kulumallakaan, ei piruuttaan eikä vahingossakaan!!. Ja se oli suht huokea se !.
Ihan niinkuin jokin aikaa sitten todettiin, että se Nivean kosteusvoide, mikä maksaa Citymarketissa tasan 2,10 € -on tehokkaampaa ja parempaa kuin jokin yli 100€ !!! hihhuli-voide (oliko jotain Pariisilaista litkua, en nyt juuri muista). Ei se laatu siis aina maksa.

No jokatapauksessa ; mikä siinä on, että kaikki Hesassa (tuo ärsyttää niitä, tuo sana!! Hesa! hahaHAHaa) näyttää täsmälleen siltä samalta, typerältä, virnuilevalta, geneeriseltä mitättömältä, merimiestä ja ruotsalaista emuloivalta / simuloivalta mäntiltä !?!?!.
Huomaan aina Stadissa ajattelevani vastaantulijoista, että "wau!! jopa minä voisin piestä tuon!! ja tuon ja tuon!! vittu mitä nynnyjä nämä on!!".
On ihastuttavaa tuntea olonsa niin viriiliksi kuin miksi Stadissa usein itsensä tuntee!! siellä tulee ihan Macho olo, menkää sinne!.

Erehdyin myös käymään jossain vitun pseudo-Italialaisessa läävässä, joka oli olevinaan kai jokin tasokaskin paikka. Mutta siellä pyöri mm edelleen hereillä ja hengissä oleva kärpänen!! että se siitä tasosta sitten!. Samanlaisia vitun epäluotettavia vinku-intiaaneja ne on monessa asiassa myös Italiaanot kuin muutkin Yön-Timot.
Yksi asia mikä Stadin sekalaisissa ostoskeskuksissa yms, iskee aina aisteille -on ne loputtomat "etniset" ruokalat ja niistä kantautuva etnine-löyhkä!!. Ne haisee kuin Milla Magian kammio!  ..Millan tehtyä ankanjalka kastiketta ja pernaa.

"Stokkan" valot oli kyllä kaunista katsottavaa, se täytyy myöntää ja rautatieaseman Art-Deco torni on aina yhtä vitun totaalisen khuul ja kaunis !.

Mutta mikä kaikkein äi-mis-tyttä-ja vintä, oli se, että tämä sama Ählämi joka aina pummaa rahaa minulta, minun maillani, vilahti myös Stadin kaupunkikuvassa!!. siis...mitä vittua ?!?! mikä kuvio sillä oikein on työn alla?! ...käykö nämä saatanan lättäpäät pyörimässä eri taajamissa suomessa ja änkyttää, että ovat menossa johonkin kaupunginosaan ja tarvitsevat siksi "bussirahaa" ?!. Vai mikä juttu tämä on !

Outoa....

Mutta jokatapauksessa: jo riittää ne Hipster-unifosmut, ainoina saatavilla olevina vaatekappaleina ja mallistoina -siellä Helsingissä !!.
jo riittää ne haaleat pastellivärit ja villasekoite skeittimyssyt ja muut vastaavat. Ja kaikki skeittaamiseen viittaavat sonta ja rekvisiitta, ja siellä ei muuten sitten tasan skeittailla missään ostoskeskuksessa sisällä nulkit!! (näinhän ne nimittäin tekevät!!). Joku vitun spede, joka leikki kovaa punkkari luukissa, myös räkäisi urheasti ja äärimmäisen maskuliinisesti ja huipusti, sisätiloissa, tuosta vaan!! ....ouuul faking rait!!.

Stadilaisista on jo tullut neekereitä ja vastaavia, niitä ei auta enää edes kool-aid tai anti-neekeriys ja anti-Zombie sumutteet, ei vikodin, ei penisilliini eikä ..mikään!!. Ehkä Afrikkalainen noitatohtori saisi heidät vakuutettua, että heidän täytyy imeä sen munaa ja hytkyä ja täristä nuotion ympärillä, uhraten kissoja ja pieniä koiria ja järsien akaasian juuria jne, mutta ei juuri mikään muu !!.

No maanjäristys ehkä, saisi ne hetkeksi havahtumaan, mutta vain hetkeksi !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti