tiistai 31. joulukuuta 2013

Pohojoonen paisuuPohojosen Mikke on lihonut odotettua paremmin ja nopeammin. Mies itse atribuuttaa pullistumisensa paitsi laiskuuteensa ja saamattomaan typeryyteensä, ehdottomasti myös runsasrasvaiseen ruokavalioonsa ja sukuunsa.

Mies onkin jo, lähes, kadehdittavassa ns "rantakunnossa" kuten näette tuoreesta kuvasta alla.Hänen epäillään myös vähän fuskanneen lihoamisprosessinsa aikana ja käyneen ns "käänteisessä rasvaimussa" eli rasvapursotuksessa tai ihranpumppauksessa, jota ei pidä sekoittaa Tamperelaiseen kansanhuviin tai Traditioon, jossa Timo Jutilaa käydään vuoronperään läpsimässä ja painelemassa ja pumppaamassa, hänen tehdessä sitä yhtä ja ainoaa mihin pystyy eli maatessa selällään. Yleensä maassa, jossainpäin Tamperetta tai joskus myös  erikseenvaratuissa sisätiloissa. Hänet on joskus myös öljytty, jotta pumppaus olisi mahdollisimman vaikeaa ja siksi huvittavaa ja viihdyttävää.
Eli Timoa siis painellaan lähinnä mahanseudulta, joskus siihen asti kunnes hän pieree, ja sitten onkin jo seuraavan vuoro ! (se on myös Pelin yksi henki, saada Timo pieremään).

No eniwei, hyvältä näyttää Pohjosen Mika !! ooul rait !.

Pian Mika saavuttaneekin jo tavoitepainonsa eli noin vähän yli neljännestonnin, ja hän saa virallisen luvan asua mm Korkeasaaressa tai alasti suuressa varastossa. Jos hän saavuttaa tavoitteensa seuraavan kuukauden (Tammikuu) sisällä, hän saaEU:lta lahjaksi / palkinnoksi -vuoden oljet!! sillä hän syö itsensä kylläiseksi ja terveeksi ja palaa ehkä Tangolavoille ihmisiä kuvottamaan tai sitten hän vain. ...junou : palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti