tiistai 17. joulukuuta 2013

Suomalaiset. osa.1


Suomalaiset, ....olen ajatellut mm, sitä: miksi Suomella ei ole juuri mitään merkittävää Histooriaa tai mitään siitä loputtomasta runsaudensarvesta jota Anglo-Sfääri pursuaa aina pahoinvointiin asti, ad nauseam. Ja laadin tähän nyt lyhyen selityksen asialle.

Tämä tuli ensinnäkin mieleeni (ei imuri) kun tuijotin erään ravintolan sisustusta ja aloin aatella sitä, miksi suomessa kaikki ravintolat ja muut sisätilat näyttävät aina lähes identtisiltä ja samoilta.

Se johtuu yksinkertaisimmillaan siitä, että maassa jolla ei ole varsinaisesti varsinaista ja selkeää omaa Historiaa ja Kulttuuria -kaikki on aina vain "kontemporääristä" eli juuri tämänhetkistä. Ja siis modernia ja "trendikästä" ja vielä mitä ! muttei koskaan "traditionaalista" !. Sillä ; Suomella ei ole (ainakaan tarpeeksi ja tarpeeksi vahvaa ja vanhaa) traditiota !.

Huomannette itsekkin sellaisen selkeän ja silmille hyppäävän piirteen suomessa, että täällä on hyvin hyvin harvassa sellaiset paikat joissa olisi jotain todella muinaista ja vanhaa, sellaista mitä Briteillä / Angleilla on vaikka muille jakaa, alkaen vaikka Parlamentti-talostaan ja jatkuen aina sekalaisiin pubeihin yms. Niillä on niissä usein sitä sellaista kiiltäväpintaista, lakattua -tummaa puuta, tietänette mitä tarkoitan ja muuta vastaavaa muinaista traditiota. Mutta suomlannissa lähes kaikki on sinänsä, jos ei nyt uutta tai modernia, niin ainakin hyvin juuretonta ja platkua ja haaleaa ja vanhaa sellaisella köyhällä ja likaisella ja rumalla ja epähygieenisellä tavalla. Kuten ne inhoamani 50-89 lukulaiset vanhat "kommarikolhoosit" eli kaikki ne kammottavat kerrostalot yms saasta, joissa on silti vielä alkuperäiset äklöttävät ovenkahvat ja kaikki muut vastaavat nupit !!. Mitään ei ole siis edes uusittu, muttei tällaiset rötisköt ole myöskään mitään ajan-patinoimia merkkiteoksia tai kaunottaria.

Se mitä Traditio lopunkaiken on jos ei mitään muuta, on : kasaantuneita ennakkotapauksia.  Ja näitähän noilla Suuren Maailman mulkvisteilla totisesti riittää! lampaille syötäväksi saakka. Muunmuassa tämän takia -Anglot voivat aina esim elokuvissa ja kirjoissa yms, vetää valtavasta jo olemassaolevien asioiden, esineiden, vaatteiden, disainin, tapahtumien, henkilöiden ja juonten varastosta ja luoda jotain mikä on samalla ikuista tai ajatonta / arkaaista, ja toisaalta vähän itseääntoistavaa tai "aina sitä samaa". Ja se on heille hyvinkin pitkälti silti oikealle Historialle rakentunutta vaikka sitten muovattukkin esim elokuvaan sopivaksi. Esimerkiksi vaikka elokuva "Gangs of New York" ...sellaista ei ihan äkkiä Härmästä tehdä!! ja elokuva "Härmä" taisi olla epätoivoinen yritys tehdä se!. Vaan ei onnaa, ei onnaa. suomella ei nähkää vain ihan oikeesti, nääx, o -mitään vastaavaa materiaalia ja asioiden paljoutta ja historian runsautta, tyhjästä on paha nyhjästä !.

Mutta eniwei, GONY on täynnä Anglosfäärin historiaa yms kulttuurisälää, pukuja ja hattuja, lasi-silmiä ja laivoja, ideoita ja tapahtumia, henkilöitä ja ajatuksia ja jopa nimiä (Amsterdam, New York [ Nyyjookhan oli alkujaan "Uusi Amsterdam" ´nieuw Amsterdam´]. Kaikkea tätä on helppoa koostaa kun on niin suunnaton määrä ennakkotapauksia ja kasaantuneita asioita mistä nappailla khuuleimmat päältä, mutta juuri mitään tästä ei ole olemassakaan suomessa eikä siihen oikein auta kylmät kääreetkään, saati sitten itku markkinoilla, näin se vaan on.

Ja suomlantilaiset tuppaa olemaan myös sangen nuivia luomaan itse itselleen mitään uutta ja merkittävää, josta voisi sitten aikanaan koostua jotain paikallista vastaavaa ...kasaantumaa / traditiota. Ja sittenhän on myös se mitä suomalaiset ei koskaan halua kuulla ja mitä täällä ei oikein saisi ääneen sanoa tai ääneti kirjoittaa eli ; jos tarpeeksi raaputetaan suomalaista ja kolutaan hänen historiikkiaan voi vastaan astella haiseva Ryssä !!. Eikä juuri mikään kuvota suomlantilaista niin paljon kuin ajatus siitä, että hän on milläänlailla, mihinkään mittaan, -vähääkään sama kuin Ryssä !!. Suomalaiset eivät ikimaailmassa halua kuulua siihen sfääriin vaan pinnistelevät kaikin kyvyin ja vähäisin voimin ja vielä vähemmin raha-varoin Eurooppalaisen-sfäärin uloimman laidan äärimmäisimmällä reunavyöhykkeellä.    "Siitä ei Perkele luovuta!!".

* * *

Yksi asia josta olenkin jo purnannut ja mainitsin tuossa "Maahanvyörymisestä" tekstissänikin, on se että suomalaiset ovat toisilleen oikeita Piruja !!. Suomalaiset on jostain syystä todella, todella takakireän, pirullisen, kostonhimoisia ja loputtoman ärsyyntyneitä toisilleen, nähdäkseni halki koko elämänsä, ja täällä totisesti pätee se "laki", että "kiusa se on pienikin kiusa" !.

Kaikesta mitä täällä on ja tapahtuu, voi päätellä simppelisti ; että "ahaa! Suomalaiset siis inhoavat toisiaan!". Suomalaisista voi siis suht selvästi nähdä tietynlaisen ja tasoisen antagonismin ihan jo päällep´päin. Täällä ei niin hirveästi välitetä toisistaan ja ollaan ällistyttävänkin tunteettomia ja tunnekylmiä. Jota vielä vahvistaa suomelle tyypillinen ja käsittääkseni aasialainen -piirre, eli "ostrakismi". Ulos-sulkeminen ; me ei tykätä susta! nii hei, mee pois!!. (Joka on muuten, näin ohimennen sanottakoon, yksi äärimmäisyyteen asti yksinkertainen syy "syrjäytymiselle").

Suomalaisissa on sisällään sellainen ...miten sen nyt sanookin ; pieni-sieluinen pikkumainen ja turhamainen itsekkyys,  ja nirppanokkaisuus ja kritiikin suhteen todella "väärä" -asenne!.
Suomalaiset ei esimerkiksi ymmärrä kovinkaan hyvin tietynlaista huumoria, esim sellaista kuin siinä "Roastissa" tai ylipäänsä Stand-Up komiikkaa tai vastaavaa, vaarsinkin jos se on "liian rajua" ja menee henkilökohtaisuuksiin.

Suomalaiset on myös Rotuna, kansa ja maana -poikkeavan Valtio ja Poliisi uskovaisia tai "lainkuuliaisia" tai "auktoriteettiuskovaisia" (jotka on muuten ihan He-le-vetin pakanoita piirteitä !!). Siksikin suomlantilaiset tuppaa työntämään kaikki aidosti omaleimaiset ja erilaiset syrjään, tässä elämässä, koska suomlannin Morlokki toimii kuten ryhmänsä, kuten ryhmänsä sanelee ja "niin kuin nyt vaan on aina tehty" joka voisi olla myös keskinkertaisuuden motto !.

Tämä kaikki em on mitä ilmeisimmin suomalaisten Cro-Magnon geeneistä jotuvaa. Sillä jopa puolivirallisen / virallisen -lähteen eli Wikipedian, mukaan "suomalaiset ovat poikkeuksellisen puhtaasti Cro-Magnoneita".  Eli olin siis intuitiivisesti oikeassa, suomalaiset ovat enimmäkseen CroMagoneita. Tai kuten Tieteilijät heitä nykyään haluavat nimittää "EEMH":ta eli "Early European Modern Man"nejä.


Leevi Laestadius / Suomlantilaisjunttien kanta-isä. Ja perus Fenotyyppi.


Suomalaiset voisivat esimerkiksi varsinkin nyt ja tässä -kaoottisessa fisikaali(talous) tilanteessa tehdä jotain niinkin simppeliä kuin ; palkata jengiä!! ...junou.. töihin!!. Mutta ei!!. Ei, ei, ei eieieieieeiei ei, ei se ei, se ei nyt vaan kertakaikkiaan käy!! "eeeeii! ei saatana, tässä nyt ruveta mitään, ....ihmisiä palkkaamaan!!" sanoo suomlantilais Bossi hämmentyneen raivon vallassa.
Ja sitten itkeskellään lehtien sivuilla ja artikkeleissa ja TV:ssä ja missä vielä -siitä kuinka "työttömät on laiskoja paskoja" tai kuinka nykyään nuoret yms paskakasat ei vaan halua tai pysty tai kykene tekemään mitään.... ei Tsiisu vittu teidän kanssanne lantajuntit !!. Ei Tsiisus vittu!!.

Ei ole sattunna tuleen mieleenne, että "hei ...jos me ei oltais ihan näin kranttuja "rekrytoinnin"(palkkauksen SUOM. HUOM!) kanssa, niin työttömiä olis ehkä vähemmän ja töissä enemmän ja talouskin ehkä rullaisia snadisti jouhevammin...". Eli yksi suoraviivaisen yksinkertainen metodi, millä "poistaa työttömyyttä" on : palkata jengiä!!. Heheiii! problem solved!.

Mutta kuten sanoin ; on Suomlannin mulkku-juntti lantapäinen, ärtyisä ja tyhmä !. Siksi esim painokonetta tai sähköä ei kehitetty täällä! eikä kyllä käsittääkseni paperiakaan...tai edes kunnon tuoleja.

* * *

Yksi asia jota suomessa ei juuri koskaan, missään ja ikinä -käsitellä ja jota olen itse ajatellut ja yrittänyt jäsentää on se, että kuka täsmälleen ja tarkalleenottaen oikein ON "suomalainen" ?!?!. Mistä hän tulee ja mihin menee? mitä tarkalleenottaen, Rotua, -suomalaiset ovat, mistä tämä kieli tulee ja vaikka nimi "Suomi" jne.
Tämä on nähkääs yksi suomen suurimmista ongelmista, eikä tämä ole vain minun näkökulmani (ja vaikka olisikin, tuppaan olemaan yleensä aina oikeassa!), eli se ettei suomalaiset oikeasti muodosta mitään täysin homogeenisen selkeää omaa ryhmää tai rotua. Suomalaiset eivät siis toisinsanoen ole "puhdasrotuisia" tai yhtä ja samaa jengiä, vaan niinsanottu "Mischling rotu" eli sekarotu.

Ja kuten olette jo nähneet "Monikulttuurin" tapauksesta ; ei erilaisten  toimeentulemisesta  keskenään  tule  ikinä  lasta  eikä   paskaa. Kun kaikki ovat eri, ja vetävät eri suuntaan ja heillä on omat tapansa ja tottumuksensa ja kielensä ja mielensä ja käsitteensä ja unelmansa yms, ei siitä sillisalaatti sekasotukusta tule mitään kovin johdonmukaista ikinä aikaiseksi !!. Tästä suomen rodullisesta / etnisestä jakautumisesta käy muuten jo aika hyväksi esimerkiksi outoa kyllä, nuo haukkumani Ständap-koomikot !!. Siellä on yhtäältä suht "perus-Savolaisen"näköinen (minun silmiini) Juuhanssonin Ilari ja toisaalta sieltä löytyy se käärme-ihminen se Ruotsalainen pankkiiri...siis koomikko tarkoitin eli Andre Wickström ja vielä ainakin se tympeä Tamperelainen tihrusilmä ...Riku suokas (maailman ehkä vähiten hauska ihminen! ja maailmassa on Obama!).

Toki paremminhan tällainen suhtkoht valkoisten Morlokkien lauma toimii kuin aidosti täysin eri rotuisista koostuva tilkkutäkki, mutta rajansa kaikella!! (paitsi modernilla, valkoisella, kansallisvaltiolla).

Olenkin usein ajatellut, että suomessa voitaisiin kokeilla jotain ihan uutta ja mullistavaa tapaa järjestäytyä!. Nimittäin olen ajatellut, saahan sitä aatella!, että suomalaiset voisivat paremmin jos jakaantuisivatkin selkeästi toisistaan erillisiksi "suikaleiksi" siis kartalla, pystysuunnassa. Eli olisi kärkevän selkeät Länsi-suomi   Väli / Keski-Suomi ja Itä-Suomi, ja siitä saisi jo näppärästi sen haluamani uuden lipunkin!! / lippudisainin. Lippu voisi olla jotain Ranskan Trikoloria vastaavaa.

Ja kaikille nistä tulisi ihan iki-oma paikallinen hallinto, sikäli kun te muut haluatte aina niitä vitun hallintoja ja pomoja ja kuninkaita ja ylimyksiä ja Faaraoita ja paskiaisia päällenne.
Suomi saisi silloin kaksi muutakin napaa, tuon yhden vitun persläven eli Stadin -lomaan ja lisäksi. Silloin voisi ensikertaa, suomessa toteutua edes vähän johonkin mittaan jonkinlainen "Demokratia" tai kansanvaltaisuus ja se voisi selkeyttää asioita muutenkin ja elvyttää myös sen juutalaisen osan elämää eli "talouden". Ja itseasiassa ; miksei myös Aslakkia voisi laskea vapaaksi!? ja jakaantuakkin neljään vyöhykkeeseen!!?. En näe tässä "plänissäni" mitään muuta kuin hyvää ja kaunista. Kannattavaa ja sieluullista ja uutta ja innovatiivista ja niineespäin.


Suomi on muutoinkin rakentunut tai rakennettu vähän sinne-sun-tänne ja hälläväliää tyylisesti, vähän kaoottisesti ja ikäänkuin väliaikaiseksi. Suomi on hyvin löyhästi määrittynyt maa lopunkaiken, ja kulttuuri ja kansa. Sanotaan niin, että "tää ei ehkä ole ihan loppuun asti funtsittu juttu".

Suomalaiset kansana ja rotuna ja "etnisenä ryhmänä" ja yksilöinä on vähän kuin tämä kala....

"Mikä minä oikein olen?!"  Suomalaisen sielun motto !.

Voidaankin sanoa, johonkin ekstenttiin, että outoa ja hyvinkin iroonistakin -on suomalaiset itse eräänsortin "Mulatteja" ja käsittävät itse sen, hyvin, sisältä käsin -mitä on olla "revitty" !. Kun yksi sielun osaa huutaa tätä ja toinen repeää tonne ja kolmas tuonne. Yksin jo tämä paine tekee suomalaisista kusipäisiä, kännisiä, sekopäisiä juntteja, jotka  pimahtaessaan murhaa lapsensa, vaimonsa ja lopuksi itsensä.
Ja tämä tällainen ristiriitaisuus ilmenee mm kulttuurin puutteena ja sekalaisina omituisina höyrähtäneinä piirteinä, kuten esim suomalaisten neuroottinen ja hysteerinen Ryssäläisyyden kammo. Suomalaiset hajaantuu metsään jo kuullessaankin edes ajatuksen, Ryssien kanssa jaetusta geneettisestä perimästä! (tämä on tosin hyvin ymmärrettävää).

Eikä saappaanheitto tai kännykän tai eukonkantokaan ihan mitään täyspäisten ja europidisten sivistys-ihmisten juttuja ole!. Tai se, ettei osata alkoholia juodessa olla tulematta ihan totaaliseen kaatokänniin ja ei osata olla tappelematta habituaalisesti, ja nämä on myös selkeän Ryssäläisiä piirteitä joita suomalaiset jostain käsittämättömästä syystä ei joko oikeasti itsessään tiedosta tai sitten leikkivät tyhmää ja ovat tahallaan niitä näkemättä koska, kuten Matrushka aina sanoo "vestigia terrent" eli   jäljet pelottavat / karkoittavat.

Satuin muuten katsomaan sen pätkän mitä mainostettiin kai jommassakummassa iltsikassakin, sitä "Fergusonin ..Skotti" tai mikä lie, shouta -missä se toi tapeetille suomen itsenäisyyspäivän. Ja siinä kävi nyt sitten se, mitä suomalaiset aina pelkää sydän kylmänä eli tämä Suuren Mualimman kuulusa TeeVee lärvä sanoi ; (ei ihan verbatim, sitaatti) "Suomalaisissahan on vähän sitä..Ryssää...".

Ai aiaiaiaai !! aiaiaiaia luoja, että teki pahaa.
Sinne meni sitten sekin, maineemme ulkomaailmassa !. Nyt ne hoksasi sen!! meidät on keksitty!!. "Ne on vain yhdensortin Ryssiä".

* * *

Luulen, että suomalaisia helpottaisi suuresti, neljäntuulenhattu löystyisi, jos myöntäisitte, että Suomi nyt vaan ON !! yksi näistä "Ryssän-alusvaltioista" ja omaa hyvinkin paljon samaa sen kanssa, siis Venäjän. Jos vaikka aattelette Värttinän musiikkia ja niitä kaikkia grafiikoita ja pukuja, tai Joulupukin "luukkia" tai suomalaisia mattoja yms, ja vertaatte niitä sekä Ryssien, että Anglojen vastaaviin ....niin mitäs luulette ; kumpaa on Suomi-kulttüüri lähempänä?!? Ryssää vai Europidi-Angloa !?. Niimpä, niimpä..

Suomalaisilta vie hirvittävästi psyko-emotionaalisia ja miksei fyysisiäkin voimia -kieltää jatkuvasti tuo yhteys Ryssään tai kaikkeen siihen mitä miellämme "Ryssäläiseksi". Joka taas puolestaan heijastuu huonosti mm talouteen ja kulttuuriin ja apinoiden pääkopan-terveyteen yms. Aivan loputtomiin.

"Paska vierii alaspäin" !!. (Elokuvasta "Musta Sade").


Mutta onhan se toki niinkin, ettei suomen ja suomen kansan ja kielen todellista ja aika-vitun-takuuvarmaa alkuperää tiedetä vieläkään !. Ei luulisi sen olevan noin vaikeaa tai miltei mahdotonta, mutta taas kerran: näin se vaan on !.

Sanonkin, että totisesti ; näinä nykyisinä aikona, eritoten jo MoKun takia, on suomalaisten etsittävä itsensä uudelleen ja tälläkertaa huomattavasti vähemmän vesikauhuisesti, keinotekoisesti ja valheellisesti ja panikoiden ja hysteerisesti ja otettava uusi ja wanha suunta, löysin rantein.

Don´t sweat the small stuff.

Olen lueskellut suht paljon mm "Uudesta Suomesta" kaikenlaisten puoliammattilaisten päänaukojien änkytystä ja äninää siitä kuinka jokaisen joka kritisoi Maahanvyörymistä -täytyisi aina "määritellä suomalainen" ! ja olenkin kaikessa hiljaisuudessa ajatekkut yrittää tehdä juuri tuon!! määritellä Suomlantilaisen !!.
Ja tätä nimenomaan nämä uudet ja kahelit ajatkin pyytävät tekemään ; määrittelemään Suomalaisen.

Haluan ja takuulla haluat sinäkin! että kun joku Vasemmiston elämäntapa-ärsyttäjä / ammatti-ääliö seuraavankerran kysyy "no...kukas on tämä Oikea Suomalainen!?!" niin siihen löytyisi edes puolivillaisen kunnollinen ja määrittelevä vastaus. Ja sellainen ...toivotaan, joka on meille mieleen! (ei imuri).


* * *

Olen muuten aikonut jo kauan sanoa teille kaikille jotain, für alle da ; on ihan täysin O.K sanoa, että "minä en tykkää neekereistä" tai "minä en tykkää MaMuista, koska ne on neekereitä!" ...tai "en halua heitä tänne, koska he ovat ´lähinnä apinoita´ " tai ..."kyllä! kyllä uskon valkoisten olevan ylivertaisia!" jne jne. Kaikki tietää jo kaiken, jokatapauksessa! ja kaikki tämän tiedostavat ja Vasemmisto eritoten, kyllä ne päätäänrepivät paskakasat tajuaa ja ne tuntee  ensi-sijaisesti nimenomaan itse !!! näin. Mutta tämä on eräänlainen Morlokkien, ihmisille suorittama "paskatesti" !. Eikä sitä voi läpäistä, kuten naaraidenkaan vastaavia, -pakittelemalla ja pyytelemällä anteeksi. Apinat vain ärsyyntyvät siitä ja käyvät yhä pöyhkeimmiksi. Sen kun vaan julistatte, että "yea, so?! yea, so?!? yea..SO ?!?!?" kuten Zim Khärin hahmo Nuijassa & Tosinuijassa kun Harry luuli jotenkin ovelasti nakittaneensa Lloydin ovelan suunnitelman lähteä Aspeniin.

"Nii in!! en tykkää neekereistä lähelläni....entäs sitten?!?!".


"....mutta sanoppa; tykkäätkös itte?!??".

Nimenomaan MuKu-istit ne on, jotka ajattelee aina esin Rotua, ne suhtautuvat siihen obsessiivisesti / päähänpinttyneesti, pakon-omaisesti.

Ja sitäpaitsi ; mikä vitun pakko minulla on tykätä neekereistä!?!? hä?!? tai mistään mitä te vitun julkeat nirppaturpa Kommarit promulgoitte ?!?! hei! ...kuka vittu sinä luulet oikein olevasi !?!.

Tuon ^on oltava teidän itseilmaisuanne !!. Tuon !!.

Ketä nämä vitun läskipäät luulevat, kuvittelevat ja uskovat olevansa, märitellessään "keskustelun rajat" tai sen mikä on "asiallista" ja mikä ei jne.
Mieleeni tulee nanosekunnissa Texin "Melonipäiksi" kutsumat ihmiset, tai se rotu mitä hän kutsuu meloonipäiksi. Suomeksi ehkä puikulapäät olisi arempi nimitys, ja siitä kansojen arkaaiset fenotyypit kartasta löytyy esimerkki tai pari, tästä rodusta. Johonkin mittaan on tämä "puikulakallo" eufemismi eli kietoilmaisu Juutalaisille!!. Se mitä tämä rotu oikeasti on, ...se on aika täyttä Hepreaa vielä 99% ihmisistä ja mistä heidän verilinjansa oikeasti tulee jne. Mutta kuten Tex on ylimalkaan sanonut, (tämä ei ole mikään sitaatti, mutta hänen lausuntojaan parsittuna sitaatinkaltaiseksi) ; sittemmin kun heidät syöstiin vallasta Akkadiassa ja Mesopotamiassa, ....he ovat halunneet kostoa ja alkuperäisen valta-asemansa takaisin, globaalisti.

Se on vain tällä kyseisellä Rodulla ja kansalla verissä, tämä halu valtaan (kuten kaikilla Vasemmistolaisillakin. SE on heidän AINOA "juttunsa" eikä mikään muu!!) ja he eivät edes usko vaan tietävät!! ettei muut ihmiset voi elää ilman heidän vahtimistaan ja lakejaan ja valtioitaan ja totaalia ja päättymätöntä kontrolliaan. He katsovat, että ihmis-apinat ovat niin kyvyttömän tyhmiä, ettei niiden voi antaa olla vaan niitä on hallittava "niiden omaksi parhaaksi" !. Mistä tulee heti mieleen Suomi ja tämä uusi ehdotus autovero / satelliittiseuranta totalitääri HuuHaaksi.
Suomihan olisi nääx, ihan liian potentiaalisesti vapaa maa, ilman Poliiseja ja Valdea ja muita "illuminati"-kontrollin muotoja ja näitä "ylimyksiä" isoine päineen hallitsemassa koko surkeaa sotkua. Suomihan on jos mitään, pelkkää potentiaa. Ja kuten Lonely Planetin eräässä TV-jaksossa kerran sanottiin ; on suomalaiset ihan itse, loistavia rajoittamaan omaa vapauttaan !!!: AAaaaaaaamen !!.

Sen verran on myönnettävä, että totisesti, suurin osa ihmisistä kammoaa vapautta yli kaiken!. Erityisesti naiset ja Vasurit ja muut -suurimmaksi osaksi täysin lahjattomat ja tyhjät.
Ja kaikki Vasurithan on Totaali-kollektivistisia kuten Hitlerkin (heidän kanta-isänsä, jota he suuresti rakastavat). Sellaisille Valtio on hyvin hyvin rakas ja tyhjiötä lähellä! (siis sydämmen tilalla ammottavaa tyhjiötä).

Viimeksi tänään, näin taas yhden Vasurihipin ketkun jolla oli armeijan releitä päällään ....mielenkiintoista tämä haisevien hippien / kommarien /  morlokkien taipumus yhtäältä vihata ja kammota kaikkea sotaväkeen viittaavaakin ja toisaalta kääriytyä niiden disainiin kuin ruuti dynamiittipaperiin.


No...eniwei mitä olinkaan sanomassa.... niin ; eli kuka on Oikea Suomalainen ja mikä on Suomi ja blääblääblää...

Siihen palaan ensi jaksossa !. (pahoittelen! vähän tylsä loppu, mutten ole vielä itsekkään ihan täysin perillä vastauksesta).


Adios amigos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti