lauantai 7. joulukuuta 2013

Marxistien Nousu Tampereella ?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201312060193232_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013120617807466_uu.shtml

                                                                                      "Luokkasotaa !!"

Kuulostaa omituisen tutulta..... Marxko se oli kun tuota julisteli kans...

Siellä on taas Vasemmistolaidan / itu-marksistien / tihu ja tuho -työntekijöiden henki pullahtanut per... pullosta ulos !.
Taas on rikottu sekalaista irtainta ja satunnaisia silmälaseja, no doubt!, ja kaikkea "shittiä" mitä eteen sattuu. Tosin, koska nämä kaikki räkäpäät on valkoisia, ketään kuitenkaan raiskaamatta.

Lähinnä tämä on sekalaisen jengin epätoivoista tylsyyden pako-yritystä ja joillekkin tyhmimmille ja Cro-Magnoneimmille taas totisinta totta !. Vaikeaa on sanoa, mitä tälläkin on taas ajettu takaa tai mitä tästäkin uskotaan saatavan hyötyä itselle?! vai yritänköhän kenties tulkita "heitä" liian "Bätmänmaisesti" eli olettaa, että rikolllisilla ja rupusakeilla yms, olisi todella jotain koherenttia ja rationaalista tavoitteinaan.

No, siitä sai!! Handelsbankkenin lasit!! ha-ha-haa !.

Jos ei se tehoa, nin mikäs sitten !?. Olisi kai pitänyt potkia vielä pari liikennemerkkiä nurin ja kusta jonkun sähkötolpan juureen ja sammua johonkin porttikongiin, nin sit!! sitten olisi Piru merrassa !! ja Maailman Pankkiirit (Juutalaiset) kyykyssä !!.

Fak Jeah !.

Aneemista, summa summarum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti