keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Ylpeästi Kahelit...siis Erilaiset tarkoitin.

Katsoin tuonkin tuossa, ja sen aiemmankin jakson.

Siinä oli joku lihavammanpuoleinen tyttö, "Lihava" siinä mielessä kuin joku joka painaa 250Kg on lihava, joka pukeutui joksikin animekarhuksi tai mikä lie "Karhujuutalainen" se oli.

Ja joku kissamuija metsässä, joka oli kyllä alasti, plussaa siitä, ja EI sensuroitu, ja sen pimpinseutukin oli kai ihan jees sellaiselle kans vähän tuhdimmalle muijalle.

Sitten siinä oli joku ...tai ehkä tässä on jo 2 eri jaksoa samassa..?.. no joku ristiinpukeutuva äijä joka asui Hello Kittyn ympäröimänä ja pukeutui "Lolitaksi" ja meikkautti itsensä myös moiseksi.
....päivällä pelkkä Sol-Pesulan työntekijä, iltaisin; pidäkkeetön kaheli ? En tiä.
Joka puhui shillain shihisten nääx ? Shihi shihi shii. Shösshön shösshön shöö !
Sitten oli joku bodarimuija jonka eräs tuntemani henkilö tuntee ! Pieni on Suomlanti !

Niin juu, ja sitten oli se melko naurettavan kamala räikeän karmiva "kirkkoherra" ! Ai kristus !

Ehkä, en tiedä, mutta EHKÄ, se on viesti luojalta, ja se kuuluu; vittu mä VIHAAN sitä VITUN Maik Monrouta !!

E H K Ä !! En väitä että se ON näin. SITÄ tyyppiä kävi jo säälix, se raukka luulee että sillä on silmää KAUNEUDELLE ja tyylitajua ja mitä lie; ja se on sen absoluuttinen vastanapa ja irvikuva ja TODELLA tökerö parodia.

Se on yksi kamalimman näköisistä surkeista kuvatuksista mitä maailman historia luultavasti tuntee, kaikkina aikoina ikinä missään.
Se näytti joltain vitun "Toxic Avengerin" keskitason pahikselta / geneeriseltä viholliselta...siinä.. maailmassa tjns ? Ai dount nou..Tsiisus Vittu !

Siis ne kulmkarvatkin !? MITÄ VITTUA ?!?!? Ne on ihan borderline un-acceptable jo teinipissiksilläkin, saati sitten tuollaisella vähän kohnommalla, luisevalla, vanhalla miehellä.
Aivan. Järkyt.

#AivanJärkyt!


Ja ne sen sisustustavarat, millä se omasta mielestään(totisesti!) vain KAUNISTI ympäristöään..... voi hirvitys ja hui kauhistus, siis ..ai miin... ..?... TÄ ?! Ne oli kuin jonkin "heikkolahjaisen", jonkin hyvin perustason jampan, yksinkertaisen ja "mutkattoman", traumapotilaan, kodittoman Huu Haan höperön, PTSD-syndroomapotilaan ympärilleen keräämiä sekalaisia kadulta löytämiään rumia ja ihmisten nimenomaan poisheittämiä kamalia esineitä. Sellaisia mitä ei filantrooppisinkaan antikvariaatti tai antiikin ja muun roskan kerääjä, ole hyväksynyt edes ILMAISEKSI !! Joten ne on pitänyt heittää vain pois.

"heitä noi rojut samalla johkin paskan sekaan ku meet? ok ?"
"juu, oke"
On kuulunut jossain roskan ja vanhan paskan myymälässä jossain päin suomea.

Mutta tuo hyypiö onkin mennyt napannut ne itselleen kirkon(!) sisustukseen. Joka muuten selittääkin MIKSI se niitä valitsee !! Ne on halpoja !!
Äijä lienee Laihialta alunperin.

Äijä on pihi kuin Bätmänin Jokeri, molemmat tykkää "asioista jotka ovat halpoja". Ja kieltämättä tuo hyypiö näyttääkin melkolailla Bätmänin Jokerilta !
Mutta ei ole läheskään niin khuul tai tyylikäs tai harkittu jne.

Se oli kuin jokin ruma parodia jostakin,en tiedö mistä tai kenestä. Ehkä se vetää tuota hömppärooliaan ihan vitsinä ?....siis ei kai se tosissaankaan VOI olla...?..en tiä.
Huu th fak nous.

Se on luultavasti halunnut jossain vaiheessa vain todistaa jotakin, ja mennyt sen kanssa vähän yli. Se on tuttu juttu itellenikin joten en voi kieltämättä ihan täysin tuomita, mutta minulla on sentään KAUNEUDENTAJU ja par excellance tyylitaju jne ! JOKU ROTI SENTÄÄN toisinsanoen.

Mutta hyypiö hoi; MINÄ olen nyt nähnyt sinut, muutamaankin otteeseen sillä tuota ohjelmaa on tullut ennenkin, ehkä jo vuosi pari sitten !?
Ja MINÄ täten myönnän että; kyllä. Sinulla on ollut munaa olla TUO hirviömäinen ja naurettava, ruma hahmo, SUOMESSA !! Joten mene; olet vapautettu tarpeesta todistaa että sinusta on siihen ! Sinusta ON siihen ! Ihan täysin jo tod!

Ja herran tähden; heitä ne karmivat rojut samalla johokin roskalavalle kun menet ! Kristus perkele sentään. Tarkoitan "karmivilla rojuillla" siis niitä tavaroita, en mitään kaksimielistä....
...tai no ?.....

-

Mutta koska tuosta zombista, meikissä, voisi jauhaa loputtomiin, ja olen muuten saattanut joskus aiemminkin sitä jo käsitellä (helvetti tuota teidän likaista mieltänne !! perkele sentään!) - vaihdan hyypiötä / aihetta.

Sitten oli siis se jokin alaston ..."kissa(?) muija" tai jokin. Mikä siellä lumisessa metsässä meni pillu paljaana ja näin. Jolle SE oli ninQ "ihan jees, ja normi meinikiä ja näi" jne.
Se oli jostain kumman syystä siedettävämmän näköinen vastaava kammotus kuin moni muu, esim moni Amerikkalainen, vastaava hirviö.

Voidaan kai, outoa kyllä, jopa sanoa että se sen "luukki" tavallaan kai SOPI sille.
Jep, en ymmärrä minäkään, mutta näin se näytti olevan.

Siitä otettiin fotoja ja se kuvaaja sanoi että "raota sitä enemmän"..... nnn...no jooo no, vaihdetaan tyyppiä.

Sitä bodaria en juuri katsonut, taisin sillä hetkellä olla Keulakympissä iltapalalla tjns.


Mutta siirrytään nyt tuohon äsköiseen jaksoon ? Ok ?
Kiitti.


Siinä oli jokin Häri Potter höynä, joka iroonista kyllä NÄYTTIKIN ihan joltain mikä kuuluisikin juuri siihen maailmaan, se näytti joltain vuohikääpiöltä tai joltain... määkivältä Stadilaiselta avohoitopotilas mäntiltä "taikakaavussa" tai miten sen nyt ottaa. Mutta se oli kyllä hieno kaapu ja hattu ja parta ! Täytyy myöntää, ihan in bona fide, ne sentään näytti HYVÄLTÄ, toisin kun se vitun "kirkkoherra" tai sirkusfriikki, joka ei näyttänyt lainkaan hyvältä. Vaan itse asiassa melko kamalalta ja surkuteltavan rumalta; kuin kurjalta homolta joka ei käsitä olevansa itse asiassa homo.

Kuin joltain säänpieksemältä sirkuksesta jälkeenjääneeltä hahmolta, josta kukaan ei oikein tiedä mikä sen rooli sirkuksessa oikein oikeasti on. Ehkä vain kahjonnäköinen paikannäyttäjä ? Ken tietää.

Ja sitten oli nämä "Paranormal Investigations" tyypit. Jotka oli yllättävän hyvännäköisiä ensinnäkin ! Täytyy mainita. Tuollaisten voisi olettaa olevan jotain kurjia rumiluksia, joita ei hyväksyttäisi edes "Eksklusiiviseen ja Hienoon" Härry Potter fanien klubiin tai kerhoon tjns.
Finneineen ja särkyvine teiniäänineen ja sosiaalisten tilanteiden absoluuttisine kammoineen ja häiriintyneine persoonallisuuksineen ja rumine haisevine vaatteineen päivineen jne.
Mutta nuo näytti joltain moottoripyörharrastajilta tai rokkabillyiltä tjns.
Jotka taasen, iroonista kyllä, ei välttämättä ole yleisestiottaen niin kauhean kaunista väkeä nekään.

Mutta kuitenkin; minä en halua sanoa noista tyypeistä mitään naurettavaa tai mitään mikä tekee heistä naurunalaisia, sillä he ovat OIKEASSA ja oikeilla jäljillä. MINÄ SANON tämän teille, että totisesti; he. ovat. täysin. oikeilla. teillä.

Kuten olenkin sanonut, olen itse "vastaanottanut" ....sanotaan nyt vain että "viestiä" "tuonpuoleisesta" ja se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu .....ad absurdum. Olen myös nähnyt niitä mulkosilmäolentoja ja nähnyt sitä ja tätä, "i´v seen things you ppl wouldn´t believe.." - joten ei tulisi mieleenikään pilkata noita.

Päinvastoin; kävi jopa mielessä kysyä haluaisiko ne tutustua tapaukseeni ! Nekin tippuisivat jo penkiltään tästä keissistä ! Minun "tapaukseni" olisi kuin ______________sensuroitu___________, vannon kautta kiven ja kannon, mutta se ei taida KUULUA TEILLE muille.

Mutta palatakseni näihin "haamunmetsästäjiin", olen aina pitänyt niitä totaalisina huuhaina ja huijareina, mutta nämä kaiffarit näyttäisivät olevan ihan ...miten sen nyt sanoisi?..."oikeanlaisia" tjns ?
Ne on ne Amerikkalaiset kekkuloijat kun on ihan pelkkiä pellejä ja näyttelijöitä yms, TAASKIN, yllättäin, Amerikassa ...... mutta nuohan sai HETI kättelyssä niitä haamuääniäkin kuuluviin ja mitä lie muuta ? Wau !
En tiedä mikä metodi tuo on, mutta jos MINÄ kokeilisin sitä...........
 ..voihan vitun Kristus ! Saataisin jo itsekkin kiivetä seinille. Vaikka TIEDÄN olevani ainakin kai yhden tietyn "haamun" "suosiossa".... mutta jos sen oikein KUULISI noinkin SELVÄSTI niin se olisi jo jotain, kaiken muun "jo jotain" päälle.


Ne äänethän oli vielä ihan SELVIÄ !!  ...hämmästyttävää mikäli totta. Ajattelinkin että minun täytyy käydä tuossa paikassa; minä aistisin sen HETI onko siellä jotain vai ei.
Toisaalta, voisin joskus vaikka vannoa että ne ns "henget" ja myös ne muukalaiset, oikein VÄLTTELEE minua. Osaan kyllä keksiä muutamankin syynkin sille, mutta se käy turhauttavaksi jne.

Itse asiassa tehdään näin; jos tämän luette, Paranormaalit Tyypit, kysykää missä vain, miltä hengiltä vain "onko teillä mitään VIESTIÄ sille Kapteenin Blogin tyypille" ?!?! Jos on....osaan jo arvata mikä se saaattaa olla. Mutta se saattaisi ehkä todella käydä toteen. Kokeilkaa.

Täytyykin ehkä hommata tuollainen mittari mikä niilläkin oli. Jos haluan vihdoin kokea insomnian siunauksen kuten niin moni muukin....

Ruma auto niillä oli kyllä, mutta hienot tietsikat sunmuut. Tykkäsin. Tuollaista elämän olisi voinut odottaa olevan, edes jotain tuollaista, vähän khuulimpaa ja kiinnostavaa ja erikoista jne jne..

Kiehtovaa, jokatapauksessa. Sai Bluetooth kaiutinkin mielenkiintoista tehtävää.

Erityismaininta sille, paskahalvauksen saanelle, järkyttyneelle ja jäykälle kuin puu, tyypille mikä sitä teatteria heille esitteli, sillä hän kysyi jotain mitä minäkin välillä olen pyöritellyt päässäni; eli että ymmärtääkö ns Henget mitä vain kieltä, vai onko ne jotenkin sidottu siihen entiseen ihmis-inkarnaationsa kieleen. Se oli näppärä tatsi.


Mutta eniwei: teidän "missionne" on hyvä ja kelvollinen ja elinkelpoinen ja kehuttava, ja oikea ja saatte siunaukseni.
Sellainen olisi ollut minunkin "suomeni". Henkinen ja tyylikäs, kuin Muinainen Egypti / Cham / Khem / mikä lie sen nimi silloin oli, ja mitkä lie sitä silloin asutti.Enemmän tätä...
Ja vähemmän (ei YHTÄÄN!) tätä...


Velmuilijat 2017.* * * * *


Sitten loppuun jotain ihan kamalaa !

Eli se vitun "Laaser Skeittari" tai mikä lie "Onneton Vanha Homppeli" se olikin. Jumalauta jos puhutaan kamalasta ja rumasta ja anti-kauneudesta ja tyylitajun raiskaajasta, ja ehkä ihan vain "raiskaajasta", niin vittu NYT "oli syytteet lähellä" !!

TOSI lähellä ! Ihan iholla.
Kamalalla, vanhalla, maksaläiskäisellä, ruman kuvottavan seonneen kurpan iholla, tarkemmin ilmaistuna.

Vittu...mitä ihan tasan ninkun oikeasti VITTUA ?!?! Mitä halvattua ? TTÄÄÄÄÄH !?
Siis...liikkuuko Stadissa ihan oikeasti tuo tuollainen pölvästi höynä ? Raikas tuulahdus suoraan 1970-luvulta ?
Äijä on nähnyt Simpsonien "Disco Stun" ja aatelut että "jumalauta ! TOI ON MUN JUTTU!". Mutta sä oot ymmärtänyt VÄÄRIN, vitun typerys !
Disco Stu on PARODIA ja ihan kerrassaan kamala ! Se on myötähävettävän naurettavuuden tiivistymä ja kiteytymä ja huipentuma. EI mitään mitä tulee "emuloida" ja kopioida ja matkia jne.
Se on niljakkaisen iljettävä ja inottava, vivaannuttavaa extenttiin !!

Ja SITÄ sinä olet nyt, onneton tomppeli, lähtenyt seuraamaan......huuooookaus.

Äijä tai mikä lie, sanoi siinä yhdessä vaiheessa että Stadissa on "rikollisuus vähentynyt" (lieni kuvattu ennen Mutavyöryä 2015™) ja että ehkä HÄNEN läsnäolollaan on "ennaltaehkäisevää vaikutusta" ...mikä kyllä kai ON suomea ja lauserakenteeltaankin jokseenkin kelvolinen esitys ja näin, mutta aattelin että on totta vie ! Mutta ehkäpä pikemminkin, ehkä enemmänkin, Lasermiekkailijan omalle seksielämälle kuin Stadin yöelämälle ja rikollisuudelle ?
Näin MINÄ veikkaan, ja olenkin oikeassa.

Ja vielä; vähän (paljonkin) pidemmät shortsit olisi LaaserSpedelle ihan kiitettävät, ja hyvä sijoitus, ja samaten; miten sen annetaan istua Helsingissä, erinnäisissä kuppiloissa (kurjissa?), niihin pöytiin ja tuoleihin ? Tai edes lattialle ja kadulle siihen kahvilan eteen !?
Siis..? Kai te pesette ja poltatte ja hävitätte ne tuolit ym  mihin se on tuolla vanhalla rutistuneella pienellä "perseellään", haisevilla kankuillaan, istunut !?
Sehän siis oli lähes perse PALJAANA, jos ette sattunna huomioimaan / huomaamaan.

Paljas persaus, suoraan 70-luvulta !! Samaa voisi kai sanoa koko äijästä ? En tiä.....huh helvetti.

Ampukaa se !? Miksei ?

Ja hei ! AHATt...TAHAHAhaa ! Hei ?!....aAHahah.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAA...hei !?
Satuitteko näkemään MIKÄ TIETSIKKA sillä(kin) oli !?1? AHAh ahAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Oli Apple ? Hei ? Oliko !? Olix silläkin se helppokäyttönen Omena ?! AHahaha.. TUOLLA TYYPILLÄ !!
THAYHAHAHAH AHAhahahaaaaaaaaaaaajijaijaijai.

Pistäisitte vitun Nerot TUON siihen Appletietsikan / rajoittuneen koriste-esineen, mainokseen !
"i-Mac: sitä käyttää myös LazerSkeittari!!" Näen mainoksen jo nyt ! Kuten olen sanonut; minä OLEN se Puuttuva Superlahjakkuus Suomen "taiteesta" ja bisneksestä ja tieteestä yms, eikä tämä ole edelleenkään mikää vitun vitsi.
Minun PITI olla se mutta..."parhaita miekkoja ei koskaan paljasteta". Mutta ottakaa tästä Blogista minkä irti saatte, tämä jäänee ainoaksi "saavutuksekseni" tässä ulottuvuudessa; loput vien vain mukanani ! Ei sillä eitteikö mitään OLISI. Älkää tehkö kuten tyhmät ja ääliöt aina tekee, eli päätelkö väärin.

Ettekä te edes mitään varsinaisesti menetä ja häviä minussa, te diggaatte muutenkin vain toisia yhtä laimeita ja ajatuksettomia, tyhmiä kollektivisti älykääpiöitä. Mukiinmeneviä tyhmiä pikkusieluisia laumanjäseniä ja mitäänsanomattomia ynisijöitä ja kommunisteja ja konsensusmuuleja.
Te olette vain lajitelma ärtyneitä pikkusieluja, ja tunkkaisia tundrakollektivisteja, aasialaisia tiukkapipoisia vitun vittupäitä ilkiöitä ja kateellisia moukkia, kännisiä luusereita ja alaspäinviettäviä vitun ääliöitä ja aggressiivisia ja väärässä.
Olette JO "historian väärällä puolen" - ja toivon että uppoatte ihan pohjaan asti.
JOTKUT Harvat ja Valitut voi säilyä, ja muodostaa uuden, Oikeamman Suomen, mutta te muut voitte kuoriutua siitä päältä pois ilomielin, vitun tihrusilmäiset typerät Perkeleen saatanan mulkut.


Mutta eniwei, tuo Laserhöynä oli kuin ihan aito ja oikea Kyttä !! Se puhuikin vähän kuin jokin vitun itse itsensä Kytäksiylentänyt Pyhimys ja Yhteisön Sankari. "Ttu te ilman mua pärjäis! Ttu mä oon wrööööö, sitä, ja moon tätä ja moon KINGI!! VITTU MÄ OON KINGI!! VITTU ...OLETTE PIDÄTETTY vitun mulkku! LAKI!! LAKI on sua parempi ja viisaampi ja ylempi ja parempi ! Kuole saatana!"

"Kyyyyttttäääääääää!!"

Tuollainen ! Tuollainen iljettävä seinähullu vitun MEGAhomppeli asuu jokaisen kytänpaskan sisällä ! TUOLLAISTA te KUNNIOITATTE !!

MINÄ...........en tiä...ehkä POLTTAISIN tai jotain, tuollaisen. Tai ainakin; jättäisin TÄYSIN huomiotta.
Ehkä se kuoleekin pois, ilman jatkuvaa huomiota, kuten "politiikkakin" ja muu Saatanan Paska.

Siinä se, jossain reikäisissä, pyöräilyhanskoissaan laskeskeli, kun tykkää(!) siitä, Excelillä ja Applellaan, jotain vitun ENGLANNIKSI kirjoitettuja näennäisiä, hevonpaska, humpuuki "rikos/ sankariteot" tilastojaan....
Ai Kristus Perkele, ai herran tähden ja hevon vittu ja mitä vielä ?!?!...MITÄ ...hei: MITÄ VIELÄ !?!?

Eikö Stadissa ole todella MITÄÄN "sijoituspaikkaa" tuollaisille ?! Hei ? Mitään ? Muuta siis kuin Kaisaniemen puisto tai Ydinkeskusta.

Siinä se siis..?...sitten....rullailee vain, ympäri Stadia, vanha 70-vuotiaan äijän roikkuva taikinamainen, perse paljaana ja pyörähtelee kuin jokin hilpeä hintti, ja laittaa jotain centtien hiluja mustalais / romanialais ämmien kerjäysastioihin ja merkitsee Stadin taas "vähän turvallisemmaksi paikaksi" tjns !?

Ja sitten toisaalta, nykynuoret luulee että on jotenkin ihan jees ja okei ja hyväksyttävää ja ei-syy-saada-VÄLITTÖMÄSTI-turpaansa "ajella" ympäriinsä jumalauta jollain VITUN "keppihevosella" ja kuunnella neekeriräppiä !?!?

En olisi kieltämättä uskonut että tulen tällaiseksi "huolissaan nuorisosta" hahmoksi, mutta; jumalauta mitä meininkiä !! Herran pieksut saatana sentään.
Aivan vitun käsittämtöntä.

Eikö se perkeleen "Kim"kään voisi ampua niitä ohjuksen rotiskojaan tännepäin ? Hei ?! Haloo !?

Haloo !?

HAAALOOOO !?!?Ei jumalauta saatanan vittu sentään...hei ? Ei vittu ihme että muslimitkin nauraa partaansa(!) meille !
Kamelien ja aasien ja kulkukoirien ja ehkä kissojenkin, ja lehmien ja vuohten - nussiminenkin, on vielä melko pientä ja harmitonta ja maskuliinista ja mielekästä, tähän kaikkeen em. nähden !!

En tosin tiedä, myönnettäköönkin, että mitä mussut taas tekisivät keppihevosella ?...Runkuttaisiko ne toisiaan sillä samantien takapuoleen ? Vai ratsastaisiko ne(kin) ylpeinä ja soturinkaltaisina, tukka hulmuten, kohtiaamunkoittoa... puisen kepin selässä !? Kuvattuna ehkä jostain alhaalta, etuviistosta, jostain nätistä kuvakulmasta !?
En tiä.

Mutta luulen että ne vaan olis ninQ että "....mjä lhjeikghhaan sum pää irtti!! ma irota sun pää nut!" tjns.
#PommittakaaMeijjät!
#Nyt!!
Häshtäg: kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti