perjantai 15. syyskuuta 2017

Vain Elämää - Siltsun Päivä (2017)

Loppui tuokin tuossa juuri jokin aika sitten.

Nyt täytyy sanoa Vain Elämää, että nyt oli...................huippu päivä / ilta !
In bona fide, loistava tai ainakin todella hyvä jakso ja päivä.

Kaikki biisit, paitsi ehkä se Kaija Koon, oli hyviä, ja NYT ymmärrän ehkä mitä se Tapion Jussi tuolla toimittaa. SE oli hieno hieno "veto".

Sanni.........Sanni on aina yhtä ihastuttava väriläiskä, ja tyylitajuinenkin suurimmaksi osaksi. Ja yhä varmemmin ja varmemmin ns "lepakko". Se oli juuri hän kun tarttui Jarin kaapista tuloon, tai "kaapistatuloon" koska ei hän ollut siellä alunperinkään, ja kuunteli sangen vakavasti.

Mutta luulen että Sande: ei juri KUKAAN välitä, suuntaan tai toiseen, jos oletkin kvinna vem digga flickar jos ymmärrän Ruotsia vielä / enää ollenkaan.
(Olin siinä TODELLA hyvä btw! RUOTSISSA!!)

Jopa Toni Wirtsasen juttu oli yllättävänkin hyvä, ja kuulosti ihan TÄYSIN joltain Tarantiinon saundträkkibiisiltä. Tarantiino ottaisi tuon träkilleen ihan tod. jos kuulisi / tietäisi biisin.

Ja hieno rehellinen itsetutkiskelukin Tontsalta. Pisteet siitä.

Jarin keksimä "aktiviteettikin" oli ihan yllätävän hyvä ja järkevä,, ei mikään "hei kokonnutaas tos pihall koht, nin kiäritään yhs tossa mudassa ja kiljutaan ja näi!" hölmöily.

Sannin se biisi muuten, nin, se oli taas oikein hyvä ja oikein Sannia. Se sen kertosäe oli miellyttävän jotain...kepeä tjns, ja sikasiisti paita ! HÄIKÄISEVÄ!

Nyt niillä muuten OLI siellä se tuulikone, mistä Maija puhui silloin kun Anssi veti "Avaran Luonnon". Ja mikä "veto" se olikaan !

Tsiikinkin biisi oli yllättävän hyvä ja kuunneltava, ja kai se sen sanoma vain tehoaa vaikka biisi ei olisikaan mikään voittaja sinänsä. Pisteet myös hienoista kledjuista.
Jopa Jenni Vartiaisen versio oli ilahduttavan hyvä ja tivolimainen. Kepeä josko vähän taas muovisen pinnallinen ja vaisu, mutta se jotenkin silti sopi biisiin. Ja hieno punainen luuk. Nais.

Siinä ne sitten olikin kai, nuo biisait.

Oikein hyviä. Ei moittimista.
Hienoa modernia suomlantia. En olisi uskonut moista koskaan näkeväni.Täytyy nyt sanoa, kun tuo Jarin huumekaahailu on otsikoissa, että ehkä SE selittää tuon hänen maanis-depressiivisen yht´äkkiä ylös ja sitten yhtä yht´äkkisesti alas, heittelehtimisensä ?
Emotionaalisesti jne, ehkä. En tiä. Ehkä se vain on sellainen. Ei se niin harvinaista ja ihmeellistä ole.

Mutta jees, hyvä päivä.


Hyvä V.M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti