lauantai 23. syyskuuta 2017

Koko gorilla

https://www.youtube.com/watch?v=1ihC6QHS_m0


Tuo olio on aina yhtä vitun ällistyttävä !!
Uskomatonta.

U s k o m a t o n t a !!

Kuinka tietoisia eläimet oikein ON !!?? Herran pieksut.

Ainakin tuo on VÄHINTÄÄN neekerin tasolla, jollei jopa jonkinlaisen...vähän "hitaammanlaisen" ihmisen tasolla.

Se osaa päivänselvästi ajatella, ja käsittää sekä sanoja ja lauseita, että niiden merkityksen ! Ja se tarkoittaa jo jonkinlaisen abstraktin tason hallintaa myös. Ja se osaa muistella menneisyyttään, mm juurikin ihmis kielen kautta !!

Ja arvostella asioita jne jne, joten se on "poliitikkoa" räikeästi YLEMPI ja tietoisempi.
Ja kyttää. Sanomattakin selvää.

Vaikka tuo toinen, oliko se "Mike", on hopeaselkä gorilla ja "alfa" - se EI tulisi hätistämään sinua 3:n sepän patsaalta koska on sellanen fiilis ja "ttu moon kyttä! PAINU VITTUUN Kansalainen!"

Mutta kyseessä onkin ihan oikeat LUONNONoliot, ei mitkään vitun muukalaisten koeputkisekopäät ja aggressiivisen typerällä maailmankuvalla pilatut MEGAtosikot,ja älyltään rutikuivat, vitun pullistelevat "mooronit". Siis älykääpiöt.

Ja sekin(!) tykkää kissoista !! Mutta tietäähän tuon nyt gorillakin; kissat rulaa. Kissa on ehkä paras olento mitä planeetalla on. Ja myös ehkä yksi tyhmimmistäkin, ainakin melko yksinkertainen se on.
Mutta silti fiksumpi ja tietoisempi kuin sitä ehkä luullaan....
..jopa KISSA osaa "elekieltä" fa Christs sakes !

Mutta kytän typerä paskapää on paskaa ja ylimielistä höyryävää pahuuden sadistista pelkurinlantaa täynnä.

Haistakaa kytät vittu ! Vitun vastenmieliset pikku paskahousut sekopäät tosikot paskapäät mulkut kierot rotanpaskat.


Mutta jotten eksy aiheesta, nin, niin siis tuo gorilla; uskomatonta !

Wau.


Ei edes GORILLA ole yhtä typerä ja hengenvaarallinen ja sekopäisen yht´äkkinen, säpsähtelevä ja päättömänä ympäriinsä ryntäilevä persläpi, paskapää, idiootti kaaoksentuoja kuin neekeri tai kyttä !!

Jumalauta vittu GORILLA !!

HAh ahaha a haha hahaaaaa.


Mutta on helppo olla rauhallinen jos ja kun EI pyri Maailmanvaltaan. Joka, näin ohimennen, junou, kuullostaakin mitä Hyvimmältä motiivilta, mitä tavoiteltavimmalta ja järkevimmältä ja saavutettavimmalta ja moraalisimmalta ja Kristillisimmältä mahdolliselta nöyrältä tavoitteelta, näin ohimennen siis sanoen.

Siitä se Jumalakin tykkää; kiitti että pakotit muita elään niin kuin ne EI haluaisi elää, ja kiitti että estit kaikkea toteutumasta koska pelokkaat mummot ja muut hysteeriset naaraat käski sun tehdä niin, kiitti että estit työtäni ja luomiani / suomiani persoonallisuuksia toteutumasta ! Kiitti ! Hei kiitti vitun pieni pikku vitun paskapää idiootti tosikko morlokki mäntti vitun paviaaninaivoinen typerä perkeleen myyrä ! Vitun paska ! Hei kiitti !
Kiitti hei ! Kiitti.
Kiitos vaan, vielä, vitun "Kansallisvaltion" ja "Nationalismin" ja "politiikan" ja "Byrokratian" käsikassara idiootti, vitun aivoton moraaliton kovisteleva koira, joka usein näytätkin koiralta ja tykkäät koirista koska "samanmielisten seurassa viihtyy" ! Kiitosta vain juu.

Kipitäs nyt vittuun siitä; ei! Ei sinne, vaan tuonne lämpösemmälle puolelle ! JA SASSIIN !
Saatana.
Vitun käpyaivo ! Kristus perkele sentään. Vitun puiseva niljake !
Tunnen oloni tyhmemmäksi jo kun vain näenkin sinut ! Vittu mä vihaan sua ! Saatanan typerä perkeleen viiripäinen vitun pässi !
Kiitti hei !! ?...häh ?Kiitti.
Ja hei!! laita se turvakypärä päähän !! Kun istut siinä, Helvetin pehmeällä lattialla.
Vitun kovanaamainen ali-ameeba mulkku.
Kiitti.Mutta eniwei, MINÄ, Kapteeni tässä taas; siisti vitun gorilla !

Siis tuo Koko gorilla, EI kyttä !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti